icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

janinkakvetinka
6. dec 2013

ja som sa dnes pridala k @iconka ...niekedy menej znamená viac...manžel mi z fir. večierku doniesol z pečeného prasiatka a tak som ho s chuťou zjdela...a teraz to ľutujem, je štvrť na desať a mám chuť to ísť vybehať, lebo sa cítim ako po opici....bleee už v živote nechcem ani vidieť pečené prasa 😒

mimm2
7. dec 2013

@janinkakvetinka aj ja mam takú tiežkamarátku ,od malička sa mi vysmievala,že som tučná,teraz mám 34 kritizuje a závidí,že som chudšia ako ona,všetko po mne opakuje,ale do očí sa mi len posmieva.No aj mna to štalo ,ale najviac ju vytáčam tým,že ju mám úplne v paži,že jej jasne dám najavo,že jej názor ma absolútne netankuje.Ignorácia je najväčší trest.Lebo ked ukážeš,že ťa nahnevala,tak jej spravíš radosť.A behám veľmi rada.Ona povýšenecky na mna kukne a povie,na čo ti to už len je.Sprostým ľudom nevysvetlíš.A je to moja vec,tak ani nemusím nič vysvetlovať.Ja si myslím,že môžme mať odlišné názory,to je ok,každý nech si robí,čo sa mu páči.Ale to je slepá závisť a zloba.A ja som šťastná,že robím niečo pre seba a robí mi to radosť.

janinkakvetinka
7. dec 2013

kto dnes behá? mňa manžel veľmi odhovára...ale včera som nebola, tak sa mi žiada

lili_mia
7. dec 2013

@mojinecka Atrovent nemám, nedostala som ho 🙂 pri záchvate mi je lepšie na štyroch, no ked padnem ne chrbát, tak som na chrbte 😀 Ako si to myslela od chrbtice? Mám tam niečo, aj hľadám dobrého fyzioterapeuta, doteraz som mala takých, čo predpísali cviky, potom niekoľko sedení sme ich cvičili a dovidopo. Ked ma videl jeden odborník, tak len zalomil rukami, že prečo mi dovolili robiť to a to, že práve to mi škodilo. Žiaľ :-/

janinkakvetinka
7. dec 2013

ja dnes 4,4...ale až na večer, keĎ ustal vietor

mirka907
8. dec 2013

Dnesny beh to bol beh o prezitie...vsade lad...niektore useky som sla smykom... 😠

mirka907
8. dec 2013

A pozeram ze v BA mate 7 stupnov... To fakt?KE hlasia -2

opica
8. dec 2013

@mirka907 moznzoe 7,ale feels like -3...oproti vcerajsku fucalo menej, ale i tak je to narocne na dychanie

mirka907
8. dec 2013

@opica verim... U nas nefukalo alebo som to teda nejak extra necitila... Zato 90%trasy lad... Ked zaslo slnko zotmelo sa a prituhlo mala som co robit aby som nohy spravne prekladala... Bola som uz v trailovych tak to verim trosku pomohlo...musim to nahrat len som sa este nedostala ku kompu, idem z mobilu alebo ipadu... Na podmienky celkom fajn cas... Ale uz musim nabehnut na pravidelnost... Tento tyzden som ale mala zapalene dutiny, som nevedela rozpravat... Vcera brutal migrena dnes sa konecne dalo... Uz musim spachat nejaku pomalu 16tku aspon

janinkakvetinka
8. dec 2013

ja dnes 5,40, behalo sa mi veľmi dobre...oproti včerajšku,
@mirka907 áno, ja som mala pri behaní 5 stupňov...ale ešte nejaké fliačiky snehu na zemi po včerajšku boli, tak možno bolo aj menej...hlavne na zemi 🙂

opica
8. dec 2013

@mirka907 jojo, ale ved to je zima 😀 pamatam si minuly rok, ked som sla na hradzu (ja mudra krava) a celu 10-ku som zabehla po lade, pripadne po snehu po clenky, vtedy som si fakt makla, ale zas, ked si das pozor, vsetko sa da...podla mna sa v zime rekordy prekonavat nedaju...

romanovic
9. dec 2013

Nechapem ako Japonci vybudovali svetle zajtrajsky, ked moje GPS v Xperii ide iba ked sa mu chce...a dnes sa mu chcelo len 30 minut zo 65... 😀

janinkakvetinka
9. dec 2013

@romanovic to vie nas..ť...že?! :D

mracik
9. dec 2013

@mirka907 skvelý beh. Inak ja teraz behám v turistických botách, sa cítim skoro ako Zatopek. 🙂 Ale už ten sneh trochu zišiel, tak asi zas vyhrabem bežecké.

@opica ty si tiež riadna dracica tento mesiac, nie a nie ta dobehnúť. 😀

A podľa nového Runu sa rekordy najlepšie prekonávajú pri 11℃, takže kľudne aj v zime, len treba počkať na odmäk. Ja verím, že do 21.12 bude 😀 ján keby ma moji chalani počuli ma pošlú niekam.

opica
9. dec 2013

@mracik vsak ale ty mas ine prevysenia!!! tento tzyden to uz bude vyrazne slabsie, niet casu, muz je spat, detiv skolke a ja v praci ;(

yanni
9. dec 2013

@marfigirl no v lete zabehli aj 2,5 km. Samozrejme ten najmensi nie tak vela, to sme skor odkracali. Ale snaha tam bola. Inak iba v skole a chodime vela plavat. Pojdeme aj teraz trosku nieco odbehnut, ale vlastne len koli mne, aby som vedela, co im mam v tejto kose obliect, ci im to bude stacit, co som si ja premyslela. Inak nemaju problem odbehnut len tak z fleku. A ten Silvestrovsky beh je len 500 m. Buduci rok uz ten najstarsi bude musiet do vyssej kategorie a tam je to uz 2 km. Takze to budeme v lete musiet nejak natrenovat popr. vymyslime nejake detske behy ako trening. Ono je tych podujati stresne vela.

janinkakvetinka
9. dec 2013

ja som dnes behať nebola, je krásny cirkevný sviatok, tak som šla na sv. omšu 🙂

romanovic
10. dec 2013

Porazi ma z mojho telefonu - asi 100 m pred domom sa vypol (bezne to robi), takze mi spadol aj Run, ale tych 10-10,5 som dala urcite...vrrrr!

ficksacha
10. dec 2013

Ja dnes 35-ku 🙂 ... ale na stacionari.

mracik
10. dec 2013

@romanovic mne toto robil starý mobil, zásadne sa vypol vždy vtedy, keď som mala najlepšie tempo. 🙂
Ale aspoň som sa naučila nebyť závislá na tých cislach.

janinkakvetinka
10. dec 2013

dnes nepôjdem zas behať :(...bolia ma priedušky, tuším mám aj teplotu...neznášam ten ohrievač vzduchu, čo máme v robote

marfigirl
10. dec 2013

ahojte, ani ja nebeham :( som velmi smutna.
V sobotu som bola 20 minut, smykalo sa, cez cestu som musela krokom, cesta bola ako sklo. to bolo rano a poboobede prasim deku a seklo v chrbte.
Takze som prelezala cely vik a vcera mi dr povedala, ze 10 dni oddych. dofrasa, potom asi mozem zacat chodzou pre istotu, nakolko urcite nechcem vianoce prelezat.a behat znova ktovie kedy zacnem. dufam, ze to bude skoro

marfigirl
10. dec 2013

baby ako je mozne, ze tie telefony zlyhavaju s GPS a hodinky nie, su citlivejsie alebo maju nejaky iny system?

iconka
10. dec 2013

Konecne som si zase bola opatrne zabehat s tou mojou cmantlavou nohou. Behalo sa mi super, dobre pocasie bolo 3°C, ani som sa nespotila, lebo som sla pomaly. Ale akoze aky adrenalin behat za tmy po dedine. Akoze poulicne osvetlenie bolo, ale kazdu chvilu po mne vystartoval nejaky pes (od ratlika az po malu kravu), kadejake zvuky z dvorov, ze som chvilami myslela, ze mam infarkt, kokso, len som cakala kde kto vyskoci. Uff...

romanovic
10. dec 2013

@marfigirl To by aj mna zaujimalo, lebo moja. Xperia je otrasna, pomala, casto si neviem prebrat hovor, lebo mi nenaskocia ikonky, casto vsetko pada, nereaguje a vypina sa. A nepomohol ani novy software. 😠

janinkakvetinka
10. dec 2013

@iconka že pomaly :D...inak, dnes som čítala na nohy dobrý soľný kúpel..skús

ja som strašne, ale strašne smutná, že nemôžem behať...kedy mi to prejde?

mirka907
10. dec 2013

@janinkakvetinka poslala som ti request na garmine...veduca 😉

iconka
10. dec 2013

@janinkakvetinka aky solny kupel? Kolko soli? Ako dlho mocit? No mna uz noha trapi asi 3ti mesiac a predtym asi mesiac druha a este predtym zase daco ine na tej druhej a este predtym koleno, takze nechcem ta strasit, ale ak si na tom ako ja, tak mna permanetne nieco na nohach pobolieva 😒

janinkakvetinka
11. dec 2013

@iconka kamoška z fb tiež začala behať a píše tam, že ju bolia šľachy...a blabla...a odpísal jej jeden chalan "mozno to bude zniet smiesne, ale skus si dat solny kupel, kuchynsku sol nasyp do vane s vodou a polez si (alebo klakni) v nej na cca. 30 minut, mne to povedal jeden maser z futbaloveho klubu, vraj to funguje. po solnom kupeli hned zaliezt do postele a na druhy den, ako keby si sa narodila" ...tak toto ma celkom zaujalo a potom jej tam ešte odporúčajú chladivú konskú masť...čo sa mňa týka, tak mňa momentálne nohy nebolia, ale priedušky, mám teplotu, ledva sa hýbem :(

janinkakvetinka
11. dec 2013

@mirka907 ako v tom garmine pozerám, tiež si dobrá macherka 🙂