icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

yanni
11. dec 2013

bre ranko kocky. Tak ja tak lenivo. Nejak nestiham. Vcera len 7 km, tma zase ako v rohu ale je teplooooo. 8 stupnov. Behalo sa fajn. Dnes mam dlhy den, takzr nic nebude aleb zajtra sa chystam tak na tu 10tku. Ak sa samozrejme dostanem za vidne z roboty. Muz v sobotu priletel a dnes zase odlieta, takze zase vsetko na mne. Keby mal den 50 hodin tak nebude stacit. A vcera som bola nejaka unavene, normalne som vecer vo vlaku cestou z roboty zdriemla. Skoro ma to zaviezlo dalej grrrrr Zimny spanok alebo co...

Inak s tou solou to mi praktizujeme uz roky. Ale kupujeme solne vcelico od Kneipp. Napr. toto:

http://shop.kneipp.de/produktkategorien/treueba...

Ale je toho vela, my mame s tym oblozenu celu vanu ;-DDDDDD Po kazdom behu fajnovy kupel 😉

iconka
11. dec 2013

@janinkakvetinka aha, tak to nepojde, ja nemam vanu 🙂 mozem len tak do lavora a tam si chodidla mocit 😀 ale dik

janinkakvetinka
11. dec 2013

@iconka šak aj to stačí, inak toto by ma vôbec nenapadlo...aj keĎ napr. keď sme uzimení, tak si v slanej vode teplej máčame nohy, ale po behu by ma to nenapadlo...tak vyskúšaj

mirka907
11. dec 2013

@janinkakvetinka no macherka asi nie skor taky amater hobby bezec 😀 ...dnes pri -4 stupnoch som si dala 9km...chcela som ist nieco velmi easy lebo som stale chora a tak som vybehla zlahka ale kedze sa mi dobre bezalo a zrychlit som nechcela, tak som si pridala ku koncu kopcek... Zajtra ked ma to nezlozi pojdem naozaj nieco pomale, lebo malo mi bolo.... Mam jasny deficit 😀

janinkakvetinka
11. dec 2013

@mirka907 a čo máš za neduhy Ty? dýchacie cesty?

mirka907
11. dec 2013

@janinkakvetinka ked dycham pri behu nosom dutiny a silna nadcha, ked ustami hrdlo....proste paraaadicka 😀 ...minuly rok som s tym problem nemala...musim zaradit viac vitaminov asi

mirka907
11. dec 2013

a musim napisat Jeziskovi, v mojom pripade samej sebe, ze si prosim novu windstopperku 😝 ..nech mam vyhovorku ked si ju kupim 😀

agatky
11. dec 2013

@tanitta ahoj to za jaky cas si tolko schudla?

janinkakvetinka
11. dec 2013

@mirka907 to je šatka? - také niečo ako buffka? ...zháňala som to v direct sporte a kupali na mňa ako puci...vlastne čokoľvek tam záňam, tak sú puci

tanitta
11. dec 2013

@agatky ahoj no bolo to dlhsie cca 9mesiacov... fakt je ze som stravu vobec ale neupravovala mozno by to bolo skor tym sposobom....

romanovic
12. dec 2013

Ranna 10 za mnou. Mobil sa mi vypol iba raz 😀. Muz mi povedal, ze ho nebavi pocuvat moje nadavky na telefon a mam si ist kupit nieco poriadne 😀

yanni
12. dec 2013

@romanovic ty si ina macherka. Ja som nie ranna bezkyna a keby som aj bolo, tak to nestiham ani keby som sa roztrhala. Ja uz som pol hodinu v robote a pendlujem takmer hodinu. Takze rano nehrozi. Ale vecer to isti. Dufam, ze stihnem ta svetla aspon tu daku sedmicku-osmicku.

A jasne, kup si hodinky a mas vybavene a bez nervov na dlhe roky 😉 Napis Jeziskovi. Alebo ujovi amazonovi alebo guuuuuglovi ;-DDDDDD

marfigirl
12. dec 2013

@romanovic a co si ides kupit?
mne sa podarilo tiez akurat zlomit muza, ze si mozem kupit hodinky 🙂 ja som taka happy, tak teraz brouzdam a hladam dobre ceny 😀

agatky
12. dec 2013

@tanitta dik za odpoved 🙂 stravu som upravila akurat tak ze po piatej nepapam a rychlu chodzu praktizujem uz tyzden tak som chcela vediet ci mam este dlhu cestu pred sebou. A zistila som ze mam 😀

marfigirl
12. dec 2013

baby, na tych hodinkach naozaj chyta signal vsade? a da sa povedat, ze takmer hned?

yanni
12. dec 2013

@marfigirl no mne chyta skoro hned ako vyjdem z domu. A u svokrovcom dokonca aj v dome ;-DDDD Inak tie moje sa pytaju, ci ich chces pouzit v budeove alebo vonku.
A signal mi chyti vsade a drzi sa celu dobu. Uz ich mam vyskusane aj na kraji sveta a aj v najhorsom zapadakove a bez problemov.

janinkakvetinka
12. dec 2013

@marfigirl na mojich garminoch čakám na signál asi tak ...cca...minútu...ale potom drží a okrem bydliska som ich ešte inde nevyskúšala, tak neviem napísať, či je signál všade...ale verím, že je :D...akurát baterka Ti vydrží max. 5 hodín-ja som sa už tešila na túry...ale 5 hod. je na to málo

janinkakvetinka
12. dec 2013

@tanitta a koľko si to schudla za 9 mesiacov?...buď mi niečo ušlo, alebo mi niečo ušlo

katpetdo
12. dec 2013

ahojte bezkyne, konecne mi niekto pobedal co mam s nohou. s prestavkami ma trapila od augusta,teraz u 2m nebeham, boli stale a verdikt je mierne kalcifikovane slachy 8tie co mate zdravotne vzdelanie tomu aj mozno rozumiete) dostala som nejake vyzivove doplnky na 3 mesice, plus rehab clenku. a pomaly a kratko vraj aj behat mozem, lebo ze sa to nemoze zhorsit. Pri behu ma to totiz neboli, len potom do 24h od cvicenia citim taku neprijemnu tupu bolest v lytku, ktora do 1 dna prejde.

Chodila som doteraz na orbitrek a bicykel stacionarny, ale ani po 90min som nedosiahla pocit prijemnej unavy, ktory mam po behu. Zajtra idem vyskusat chodzu s behom a uvidime. uz sa neviem dockat

tanitta
12. dec 2013

@janinkakvetinka 8kg nie je to vela z 68 ale kazdy ha ze viac kedze "telo" sa sformovalo....

janinkakvetinka
12. dec 2013

@tanitta takže teraz máš 60?

romanovic
12. dec 2013

@tanitta , @janinkakvetinka ja by som potrebovala dat dole takych 5kg, od leta som nabrala cca 4kg a viem, ze je to moje vecerne nezriadene zratie + alkohol 😀 Juuj, chcela by som mat viac discipliny!!! 😉

iconka
12. dec 2013

A mam odbehane, dnes 8.25km presne 😀

agatky
12. dec 2013

@romanovic no 5 kg potrebujem dat dole aj ja na 53 😖

mirka907
12. dec 2013

@iconka ta prva 5tka jedna baaasen...super... 😉 ja nieco cez 8.5...ani neviem kolko lebo som to neriesila... Dnes terapia behom lebo cele zle vsetko

janinkakvetinka
12. dec 2013

@romanovic ja som dala dole zatiaľ 8-9 a potrebujem minimálne 5 a ideálne 9 :D

iconka
12. dec 2013

@mirka907 dakujem, ja zajtra chcem take pohodove nieco, ja neviem, preco mam stale nutkanie zlepsovat si 5tku, asi nie som normalna s tou nohou to robit. Komu niet rady.... 😒 😀 A neboj, zajtra uz bude dobre, uvidis. 😉

opica
12. dec 2013

u nas je hmla, konecne na tento tyzden koniec s robotou, zajtra sa chystam na dlhsi beh...snad nebude ladovo ;) vtedy bezim pomaly, kedze mam tiez problem dychat nosom @ mirka907 vitaj v klube, minuly rok som celu zimu citila hrdlo, ale to sa neda, nebehat ;)

dracik1
13. dec 2013

ahojte kocky, rada by som sa opytala, beham a len tipujem cca ze kolko km, rozmyslam, ze si kupim hodinky, ktore meraju cas a nabehane kilometre, vedeli by ste mi prosim poradit, rozmyslam nad tymto, dakujem
http://www.hej.sk/sporttester-sigma-sport-rc-12...

janinkakvetinka
13. dec 2013

@dracik1 píšu tam "Balení obsahuje i hrudní pás, který je nutný k měření tepu, rychlosti a vzdálenosti." Baby tu písali, že ten hrudný pás sa zošmykuje (dobré i som dala?) a že ho nepoužívajú...a tu v tomto prípade by tie hodinky stratili význam-ak teda dobre čítam. Ja som si nedávno kúpila garmin-polistuj trošku s5 dve tri stránky a uvidíš 🙂