Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
@janinkakvetinka aha, tak to nepojde, ja nemam vanu 🙂 mozem len tak do lavora a tam si chodidla mocit 😀 ale dik
@iconka šak aj to stačí, inak toto by ma vôbec nenapadlo...aj keĎ napr. keď sme uzimení, tak si v slanej vode teplej máčame nohy, ale po behu by ma to nenapadlo...tak vyskúšaj
@janinkakvetinka no macherka asi nie skor taky amater hobby bezec 😀 ...dnes pri -4 stupnoch som si dala 9km...chcela som ist nieco velmi easy lebo som stale chora a tak som vybehla zlahka ale kedze sa mi dobre bezalo a zrychlit som nechcela, tak som si pridala ku koncu kopcek... Zajtra ked ma to nezlozi pojdem naozaj nieco pomale, lebo malo mi bolo.... Mam jasny deficit 😀
@mirka907 a čo máš za neduhy Ty? dýchacie cesty?
@janinkakvetinka ked dycham pri behu nosom dutiny a silna nadcha, ked ustami hrdlo....proste paraaadicka 😀 ...minuly rok som s tym problem nemala...musim zaradit viac vitaminov asi
a musim napisat Jeziskovi, v mojom pripade samej sebe, ze si prosim novu windstopperku 😝 ..nech mam vyhovorku ked si ju kupim 😀
@mirka907 to je šatka? - také niečo ako buffka? ...zháňala som to v direct sporte a kupali na mňa ako puci...vlastne čokoľvek tam záňam, tak sú puci
Ranna 10 za mnou. Mobil sa mi vypol iba raz 😀. Muz mi povedal, ze ho nebavi pocuvat moje nadavky na telefon a mam si ist kupit nieco poriadne 😀
@romanovic ty si ina macherka. Ja som nie ranna bezkyna a keby som aj bolo, tak to nestiham ani keby som sa roztrhala. Ja uz som pol hodinu v robote a pendlujem takmer hodinu. Takze rano nehrozi. Ale vecer to isti. Dufam, ze stihnem ta svetla aspon tu daku sedmicku-osmicku.
A jasne, kup si hodinky a mas vybavene a bez nervov na dlhe roky 😉 Napis Jeziskovi. Alebo ujovi amazonovi alebo guuuuuglovi ;-DDDDDD
baby, na tych hodinkach naozaj chyta signal vsade? a da sa povedat, ze takmer hned?
@marfigirl no mne chyta skoro hned ako vyjdem z domu. A u svokrovcom dokonca aj v dome ;-DDDD Inak tie moje sa pytaju, ci ich chces pouzit v budeove alebo vonku.
A signal mi chyti vsade a drzi sa celu dobu. Uz ich mam vyskusane aj na kraji sveta a aj v najhorsom zapadakove a bez problemov.
@marfigirl na mojich garminoch čakám na signál asi tak ...cca...minútu...ale potom drží a okrem bydliska som ich ešte inde nevyskúšala, tak neviem napísať, či je signál všade...ale verím, že je :D...akurát baterka Ti vydrží max. 5 hodín-ja som sa už tešila na túry...ale 5 hod. je na to málo
@tanitta a koľko si to schudla za 9 mesiacov?...buď mi niečo ušlo, alebo mi niečo ušlo
ahojte bezkyne, konecne mi niekto pobedal co mam s nohou. s prestavkami ma trapila od augusta,teraz u 2m nebeham, boli stale a verdikt je mierne kalcifikovane slachy 8tie co mate zdravotne vzdelanie tomu aj mozno rozumiete) dostala som nejake vyzivove doplnky na 3 mesice, plus rehab clenku. a pomaly a kratko vraj aj behat mozem, lebo ze sa to nemoze zhorsit. Pri behu ma to totiz neboli, len potom do 24h od cvicenia citim taku neprijemnu tupu bolest v lytku, ktora do 1 dna prejde.
Chodila som doteraz na orbitrek a bicykel stacionarny, ale ani po 90min som nedosiahla pocit prijemnej unavy, ktory mam po behu. Zajtra idem vyskusat chodzu s behom a uvidime. uz sa neviem dockat
@janinkakvetinka 8kg nie je to vela z 68 ale kazdy ha ze viac kedze "telo" sa sformovalo....
@tanitta takže teraz máš 60?
@tanitta , @janinkakvetinka ja by som potrebovala dat dole takych 5kg, od leta som nabrala cca 4kg a viem, ze je to moje vecerne nezriadene zratie + alkohol 😀 Juuj, chcela by som mat viac discipliny!!! 😉
A mam odbehane, dnes 8.25km presne 😀
@romanovic ja som dala dole zatiaľ 8-9 a potrebujem minimálne 5 a ideálne 9 :D
u nas je hmla, konecne na tento tyzden koniec s robotou, zajtra sa chystam na dlhsi beh...snad nebude ladovo ;) vtedy bezim pomaly, kedze mam tiez problem dychat nosom @ mirka907 vitaj v klube, minuly rok som celu zimu citila hrdlo, ale to sa neda, nebehat ;)
ahojte kocky, rada by som sa opytala, beham a len tipujem cca ze kolko km, rozmyslam, ze si kupim hodinky, ktore meraju cas a nabehane kilometre, vedeli by ste mi prosim poradit, rozmyslam nad tymto, dakujem
http://www.hej.sk/sporttester-sigma-sport-rc-12...
@dracik1 píšu tam "Balení obsahuje i hrudní pás, který je nutný k měření tepu, rychlosti a vzdálenosti." Baby tu písali, že ten hrudný pás sa zošmykuje (dobré i som dala?) a že ho nepoužívajú...a tu v tomto prípade by tie hodinky stratili význam-ak teda dobre čítam. Ja som si nedávno kúpila garmin-polistuj trošku s5 dve tri stránky a uvidíš 🙂

bre ranko kocky. Tak ja tak lenivo. Nejak nestiham. Vcera len 7 km, tma zase ako v rohu ale je teplooooo. 8 stupnov. Behalo sa fajn. Dnes mam dlhy den, takzr nic nebude aleb zajtra sa chystam tak na tu 10tku. Ak sa samozrejme dostanem za vidne z roboty. Muz v sobotu priletel a dnes zase odlieta, takze zase vsetko na mne. Keby mal den 50 hodin tak nebude stacit. A vcera som bola nejaka unavene, normalne som vecer vo vlaku cestou z roboty zdriemla. Skoro ma to zaviezlo dalej grrrrr Zimny spanok alebo co...
Inak s tou solou to mi praktizujeme uz roky. Ale kupujeme solne vcelico od Kneipp. Napr. toto:
http://shop.kneipp.de/produktkategorien/treueba...
Ale je toho vela, my mame s tym oblozenu celu vanu ;-DDDDDD Po kazdom behu fajnovy kupel 😉