icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

mirka907
17. dec 2013

ja sa dnes rano zobudim kuknem z okna, nesnezi, neprsi ako fajne si hovorim...obujem vysoke cizmy a idem si tak skoro zrana este za jemnej tmy do prace....este som len z brany vysla a uz ma smyklo...2 metre na to som sa paradne rozbila..taky dedulo ma ratoval....takze dnes idealne pocase na beh...smykom 😠

romanovic
17. dec 2013

@marfigirl Ved ja po tych skusenostiach GPS vobec nevypinam 😀

mracik
17. dec 2013

@mirka907 tak u nás ideálne počasie na behanie, 3°C nad nulou, slniečko svieti, suchá cesta 😵 tak som si aspoň polhodinku na 5ku ukradla a utekám na besiedku. 🙂

opica
17. dec 2013

ja som sa tesila,ze v utorok dorobim veci v robote,doriesim lekarov,mozno aj krv pojdem darovat a vela behat...a houby,jerro ma zapal hornych dychavich ciest,tak sme doma a mozem si akurat tak piskat 😲 zajtra ide gregor s muzom na logopediu,tak poobede b mal byt doma a aspon na chvilu vybehnem...

yanni
18. dec 2013

dobre ranko kocandy 😉 Taaak zenule ja si dam asi slucku. Ja nic nestiham. Normalne ma to uz ser....Vcera, ze aka pohodicka, o 3 z roboty, ze zabehnem hodinku a prdlajz. Akurat tak 5 km a tma ako v rohu. A kosaaaa. Uz nech je po zime. Este ze muz vecer povysaval ten bordel, lebo by som sa ani o pol noci nedostala do postele. Dnes musim zase utekat skor z roboty, muz leti do Berlina, tak nieco doma porobit a potom ho vecer vyzdvyhnut na letisku a mozem sa aj roztrhat. Uz aby fakt bolo po tomto vianocnom blazici.

marfigirl
18. dec 2013

ahojte,
tak ja som vcera zacala opat s behanim, povedala som si, ze pojdem tak pomalicky, chvilu, bola som 25 minut, v klude, pomalicky. Ale poviem Vam, bola to drina ☹ Taka kratka prestavka a toto to so mnou urobi.

mirka907
18. dec 2013

baby...checknite na shmu pocasie na 26.12... 😀 ..ze krasne uprsane ale teple sviatky

dracik1
18. dec 2013

ahojte @mirka907 , dufam, ze aspon na horach poriadne zasnezi, nech si zalyzujeme/zabezkujeme

ja som zasa vesela, vcera som bola 6 km - odkolečkovane, takže viem presne, v pravidelnom pomalom tempe, dala by som aj viac, celkom som mala dobre tempo ale sa mi nechcelo koleckovat , to je strasna depka....cas nie bohvie aky, 41 minut ale na to, ze som bola behat asi 10 x tak snad nie zle..... 😀

opica
18. dec 2013

@mirka907 len nech nemrzne a neprsi naraz, u nas pada mrznuce mrhloenie, nervozne cakam na muza, nech dam aspon tu moju obligatnu 5-ku...uz ma mrle zeru doma 😀

mirka907
18. dec 2013

@opica ja pojdem najskor cez vikend az...tentokrat to u mna vyzera na chripku ci co...hlava ma boli tak podozrivo a nevladzem

opica
18. dec 2013

@mirka907 primarne sa treba vyliecit, lebo an to doplatis, ved vies 😎 mne sa dnes bezalo bozsky, sice som mala na to malo casu, ale stihli ist v klude aj na trening miro s gregusom, tak som si to uzila, aspon tu moju patroku

romanovic
18. dec 2013

@mirka907 @opica @dracik @mafgirl @yanni @mracik a vsetky ostatne - zeny, nebehajte s chripkami. Ja mam doma byvaleho basketbalistu, dnes kardio pacienta s 3 operaciami srdca - prechodene a pretrenovane chripky, atd...

janinkakvetinka
18. dec 2013

@romanovic a kedy môžem začať behať? Zajtra mám poslednú tabletku ATB...ešte kašlem a zle mi robí aj chodiť po vonku, si neviem predstaviť, žeby som mala behať

janinkakvetinka
18. dec 2013

Baby, čo robiť s bruchom? Pred 10 rokmi som práve čakala dvojčatá a moje brucho bolo mega - 120 obvod. Pôrodník mi po sekcii povedal, že to inak ako plastikou do poriadku nedám. Teraz ako som čo-to schudla (10kg zatiaľ), tak tá koža ako nič---stále je tam...aj keď cvičím brucho...myslíte, že sa jej môžem nejak cvikmi zbaviť?

opica
18. dec 2013

@romanovic ved presne tak! treba sa vzdy vyliecit...

opica
18. dec 2013

@janinkakvetinka ja osobne by som este asi tyzden pockala a potom velmi zlahka a postupne, najma v zime to je zradne...

romanovic
18. dec 2013

@janinkakvetinka Tiez by som par dni pockala. Inak dakedy som bola aj taka husta, so soplami do sauny - ved treba chorobu vypotit, atd., ale kedze zijem dennodenne s nasledkami, tak sa snazim davat si pozor. Nevravim, ze sa ofukujem, ale beriem to prakticky - niekto musi dochovat deti... 😉

mracik
18. dec 2013

@janinkakvetinka tiež som mala obrovské brucho pri poslednom trhu, po porode riadne ovisnute a behanim (s podsadenou pánvou, to je už moja mantra 😔 ) sa mi krásne upravilo. 😉 Ale bola som rok po pôrode, po desiatich to pôjde asi ťažšie. 😒

A keď ti je zle a kasles, tak na beh ani pomyslenie samozrejme. 😉 Ja som myslela, že už sa citis OK.

megba
19. dec 2013

Babyyy, idete niektora silvestrovske mosty v BA??? zvazujem, resp. som na 99% odhodlana. Uz raz som ich dala, asi 5 rokov dozadu, odvtedy sme nikdy nebli v BA na silvestra, aj teraz ideme prec ale rozmslam, ze by som najskor zabehla a potom by sme cestovali...

agatky
19. dec 2013

@megba prosim ta co su tie mosty? dik

megba
19. dec 2013
megba
19. dec 2013

@agatky poslala som link

dracik1
19. dec 2013

@janinkakvetinka, urcite nechod behat tento tyzden, lebo sa ti to vrati alebo nieco horsie.....radsej si doma zacvic napr, Pilatesa....moja svagrina je na to expert, berie atb alebo je chora a vybehne na bezky al. na turistiku a poviem ti je, ze v kuse chora, z 12 mesiacov 10 urcite ....a ako pise @romanovic , je to nebezpecne na srdce ale aj na ine , ja mam doma tiez byvaleho bezkara , prekonane choroby na treningu s trvalymi nasledkami na lymfatickom systeme......

@janinkakvetinka, ja mam tiez po dvojcatach brucho divne...ale ako som zacala behat a cvicit doma Pilatesa, vidim, ze to ide prec a to som chalanov rodila v 37tt s bruchom cca 120 cm a po 3 mesiacoch lezania, hroza

agatky
19. dec 2013

@megba dakujem idem to kuk 🙂

marfigirl
19. dec 2013

ja som sa vcera nahnevala po tom neuspesnom predvcerajsku a dala som 54 minut, a v pohode, som happy

opica
19. dec 2013

@megba mne asi pojde muz, ale este to nejak nemame dohodnute....kazdopadne sa mi strasne paci,ze sa ide len jendym smerom ;) my ked tak pojdeme povzbudzovat, ja si davam pauzu so sutazami az do devin-bratislava preventivne 😎

janinkakvetinka
19. dec 2013

@dracik1 hej hej, nepôjdem behať...a asi ani nie v tomto roku...šak už som aj prekročila, čo som mala naplánované schudnúť, tak pomaličky v januári začnem ľahkou rýchlochôdzou a pomaly budem pridávať.....a k tomu bruchu...máš z youtubu nejaké civiky - ten pilates?

marfigirl
20. dec 2013

ahojte, na mna uz cakaju hodinky v skrini. Dostanem ich pod stromcek, bolo by asi blbe ist behat po rozbaleni darceka 24.12. 😀 Aspon sa oboznamim s navodom. Ale 25.teho asi s nimi vybehnem rano.Tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

mracik
20. dec 2013

@marfigirl super 😵 ja by som si zabehla na polnočnú 😀

baby, normálne mám pred zajtrajším polmaratónom stres ako pred skúškou 😝
21km som si zabehla len dvakrát, aj to len v takom pohodovom tempe riadne cez dve hodiny. A teraz mi napadlo, že som dnes ešte ani poriadne nejedla. 😝 Idem si tuším uvariť špagety. 😅
A držte mi zajtra palce. 😉

marfigirl
20. dec 2013

@mracik drzim palce! ja by som tiez mala tremu