Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
@mojinecka tetus predavacka dobre zapotilaaaa 😕 😀
No baby, tak ako dobre, ze ja si nedavam nijake novorocne predsavzatia. Nejaka chripka ma chyta. nervy mam. Teplotu, v hrdle ako keby som noze mala, no porazi ma. A dnes som mala v plane behat. Nist nebude. Hlavu mi ide roztrhnut. Este ze muz deti zobral a niekde vyrazili a ja mam doma pokoj. Samozrejme okrem iducej pracky a umyvacky.Ja fakt neviem, co ja vobec chora nebyvam, 2013 jedna choroba za druhou. Uz mam z toho fakt nervy. Dobre sa ten novy rok zacal 😠
@yanni skoré uzdravenie Ti prajem...mňa zápal priedušiek odstavil od behania...a to som si myslela, že behanie ma imúnne posilní...ale bola aspoň pokorená moja pýcha, lebo som sa tvárila nezničiteľná :D
@mojinecka tuším má @mracik 4. chlapcov...klobúk dole..pozerala som práve fotky z profilu-ukážková rodina
@mojinecka noooo tak my nastastie v rodine ani z jednej strany dvojicky nemame, ale clovek nikdy neviem. Asi by som si slucku hodila 😕
Tak ja beham ca. 4 roky intenzivne, dovtedy skor nie ako ano ale som vela plavala, kazdy druhy den. Som si na tom dala zalezat. Uvidim ako to bude ak sa to tehu podari, ako dlho budem moct behat. Predsa je to ine ako sa clapkat vo vode. Chcem teraz viac zapajat chalanov, najstarsi uz musi to vyssej triedy a ti uz behaju 2 km a to neviem neviem ci by zvladol. Akoze odbehnut by to odbehol ale v akom case. Keby bol posledny, tak by ho to len demotivovalo. Teraz bol nejaky 12ty a on si strasne vymysla, vsade rozprava, ze to akurat prepasol a bol 4. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 On pri nicom dlho nevydrzi, vsetko by chcel ale hned by chcel len vyhravat a to sa bez treningu jednoducho neda. A nejak to nechce pochopit. Zo stredneho velky sportovec nebude, tak rekreacne hej, plavat, lyzuju vsetci ale viac z toho nebude. On je skor taky maly genius. Takze z neho bude skor nejaky pan doktor alebo pravnik 😕 Ked sme sa ho spytali cim chce byt, tak povedal, ze bussinesmanom 😀 😀 😀 😀 😀 . No kde na to 5rocne decko chodi. A o krpcovi radsej pomlcim 😕
@mracik ja keby som nechala nasich samych, tak by asi za tu hodinu aj cely dom rozobrali do zakladov. Takze to nehrozi 😠 A u nas su prisne pravidla, telku, pocita atd. len na povolenie. Sami od seba si nedovolia zapnut. By videli ten randal, co by som narobila. My sme do oktobra ani telku nemali. Kukli si nieco na Laptope a to bolo vsetko. TEraz sme TV kupili len koli tomu, ze sa uz pre ten PC nezmestia a nevidia dobre. Ina v telke tiez len bud nieco z netu stiahneme alebo DVD, normalne väcsinou nie lebo tiez reklamy na tych detskych kanaloch fakt nemusim. Vysvetluj potom decku, ze to co tam ukazuju su same hluposti a to ci ono kupovat nebudeme 😠
@janinkakvetinka dakujem. Budem sa snazit 😉
@mracit a ty mas 4 chalanov? Nevedela som. Kukla som albumiky. Juuuuuj aki su peknucki 😉
@dracik1 no ked behavas druhy mesiac, este moc neries rychlost, skor len tak naberaj kondicku a tes sa z toho, ze bezis a ze ti je fasa. Ak silou mocou chces, tak skus pocas jedneho behu len tak na nejakych 2-3 usekoch typu 100-200m zvysit rychlost, uvidis co to s tebou bude robit...
No ja k tym novorocnym predsavzatiam - dala som si jedno - zhodit tych skoro 5 kg, co som od leta (co som sa trapila s klbom) nabrala. Chcelo by to asi obmedzit aj vecerny alkohol, ale na druhej strane, neviem ci by som tento zivot sama uplne triezva zvladla... 😀 😀 😀
toto o tej telke by mal čítať môj chlap...kôli mne telka ani nemusí byť, ale ich rodina je na nej závislá...hučí od rána do večera...či to niekto sleduje, alebo nie...vrrr
moji majú jedenásť rokov...keď boli menší, tak jeden z nich rád behával..bola by som rada, keby som ho teraz motivovala zas začať...ale mobil, PC a telka...to je jednoduchšie, príťažlivejšie...je mi ľúto, že som ten jeho beh nepodporila hned od začiatku...a druhý je tiež taký skôr filozof...ako vie sa hýbať, ale nie je to jeho doména
Mam za sebou svoj prvy tohtorocny beh 🙂 Dala som svoje maximum - 23,5km a hned za tym vencenie psa pol hodinu a som k.o. Uz po 10tom km som pocitila, ze som dlho nebehala nic dlhsie ako 11km ☹
@mirka907 nemam tu kabel k hodinkam, tak doma to nahodim, su uplne vybite. No vies, moja tvrdohlavost je niekedy proste silnejsia ako ja. A ked si este po 19tom km vypnes na dalsie vyse 2km hodinky a zistis to az na pokraji sil, tak to uz proste musis odbehnut, aby som to aj na garminoch mala 😀 Ale skusim tam nejako manualne tie dva km dopisat, ak mi to pojde, ked uz som to odbehla, tak nech to tam mam 😉 Tempo bude geriatricke, ale to mi vobec nevadi 🙂
@iconka jj poznam... Raz to mas proste v hlave tak to po polke clovek nevzda... Ja len aby si si nohu co ta boli nepretazila 😉 .. Som zvedava ked to nahras... Ja som dnes nemala v plane behat ale akosi doma nuda, pocasie take ze s dcerkou nanajvys niekde do herne alebo obchodaku co ma nelakalo. A kedze som citila dost nohy po tej mojej pauze, tak ze idem vyklusat...a vyklusala som 11km 😀 a ozivila to mensim vybehom do kopceka... A kebyze sa nechystam s bratom zajtra a ten ma odrovna behom niekde v lese, tak bezim este teraz.. V takom ponalsom tempe sa mi skvele beha...
baby, u nas zas jerro kasle a to pred vianocami douzivat atb, tak aspon na chvilku som sla, inak by som zbesnela...potom sme sli k mojej mame a som sa flakala cely den 😝 zajtra sa chystaju muz s gregorom na plavaren, tak snad dovtedy vybehnem zas aspon na chvilku. ja proste nemam vobec cas na dlhe behy...nevadi, hlavneze ma to tesi 😀
Zeny, vy tu hadzete Vase casy a ja pri rannej kave upadam do depky 😉 Dnes nic, lebo vcera dosla k nam na navstevu (450km) moja akcna 85-rocna stara mama (dnes na obed odchadza, lebo ma 3x tyzdenne v KE dialyzu!!!) a okrem najmladsej dcery este vsetci spia a bojim sa ju nechat samu na prizemi pozerat telku, kym vsetci o poschodie vyssie drichmu...
Este mam aj pokazenu mys, straca sa mi kurzor a kym napisem vetu, tak je to skoro ako porod... 😀
ja som si dnes konecne uzila uzasnu desinku vo fajn tempe...a citim sa UZASNE ;)
@yanni skoré uzdravenie. Ja mám čiarky do kedy beriem ATB a konečene vybehnem von. A stavím sa, že vtedy bude nejaká chumelica vonku alebo budú padať traktory z neba a ja budem zase kysnúť a kukať z okna...Inak doma máš riadnu beťársku zostavičku. Jeden lepší kvietok ako druhý, ale hlavne, že je veselo 🙂
@romanovic kde chodí mama v KE na dialýzu? V Medialyze pri Železničnej nemocnici to poznám, možno je moja "stará" známa...
ahojte,
kto by povedal, ze v januari vybehnem v kratasoch a kratkych rukavoch a este som sa aj spotila 🙂 . inak lemravych 5,6km za 31min ☹ . Na zaver behu sa za mnou rozbehol sibnuty tulavy pes a strasne som sa bala, ze mi zahryzne do lytka. Isla som krokom asi 300m a pes ma zurivo prenasledoval.
@iconka aj ja chcem taky dlhy beh. dlhe behy mam zo vsetkeho najradsej.
baby všetky ste tu super, často Vás čítam, aby som sa konečne aj ja nakopla a šla si zabehať, ale nejak mi to nikdy nevychádza ☹ cez týždeň sa mi už dať nebude, ostava mi len víkend tak dúfam, že ten ďalší bude ten môj 🙂
Zenyyyy ja idem dnes konecne behaaaat....este prejist 350km a mozem vybehnut na moju milovanu drahu

@mirka907 pekné sú, ja som na ružovú.
Cez bezeckepotreby.sk som si vybrala tie svoje Asicsy a chcela som ich naživo vidieť a vyskúšať. A v tom obchode ich mali. No máš pravdu, že tie predavačky sú tam podivné. Ukázala som jej ten svoj model, opýtala číslo a ona sa ma spýtala, že na čo ich beriem, či na behanie....? No ja som sa na ňu pozrela a vravím, že na čo iné, veď to je bežecká obuv na spevnený povrch. Tak, že ona sa len tak spýtala...tak ja som sa už tiež nepýtala....