icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

putney
4. feb 2014

Tak dnes zase 3,6 ale tazko sa mi islo, nejako mi creva krutilo, ale nakoniec som sa premohla a nejako som to dala. Ale vsak aj o tom je to - o premahani 🙂

gudulo
4. feb 2014

Ahojte, tak sa opat pridavam k beziacim. Po prestavke som opat zacala v januari a verila som ze to bude OK. Kedze je uz februar a ja som dnes opat bola zabehat, tak som aj tu uz napisala 🙂 . Som spat a tesim sa z toho, aj ked opatovny zaciatok nie je casmi ani tepmi ani vzdialenostou idealny ale snaha o zlepsovanie je a chut tiez 🙂

opica
4. feb 2014

@putney praveze v poslednej dobe to citim aj den po behu. dnes som sa na to zamerala a proste este pred dnesnym behom, co som mala len rifle a low cuty, tak ma to stipalo...je pravda,ze v lete som to nemala. ale uz minuly rok v zime som to zvykla mat na bruchu a v poslednej dobe aj na boku a tie nohy su najhorsie
navyse dnes tu bolo okolo 12 stupnov...hm

romanovic
5. feb 2014

1,10 hod., 0,00 km... 😎

dracik1
5. feb 2014

ahojte,

v nedelu 7,4 a vcera baby konecne som prelomila moju 7mickovsku snuru a dala som 9,6 km za 1h 4min...strasne sa tesim.....
@opica, ak to nie je alergia na chlad ako pise @putney, tak alergia na material - ved to co sa nosi na behanie je sama syntetika, ale nieco si mohla aj zjest, alebo sa natriet niecim, co alergiu vyvolalo, alebo prasok....je strasne vela faktorov, treba odsledovat

dracik1
5. feb 2014

@putney , inak nikdy by som si nepomyslela, ze behanie tak bude krutit creva, nastastie vcera som sa aj najedla, napila....ale aj tak som dobrych 10 min grgala a veru aj "vetrik" som pustila riadny....co uz......

opica
5. feb 2014

@dracik1 len prasok som nemenila...i ked teraz mi napado,ze sme mim oa prepieram veci v tom perwole na sportove veci, co som dostala na pretekoch...vidis...kazdopadne ma to uz stve. este stale mam tie nohy cervene ;(

dracik1
5. feb 2014

@opica, no vidis...., skus si teraz prat veci v obycajnom mydle.....

opica
5. feb 2014

ja som sa dnes stratila. ked teraz pozeram na mapu, tak esteze mi nejak doplo a v istom okamziku som sa otocila ;) ale dnes som uz riadne citila lytka po mojich "schodovych" behoch posledne 3 dni. uvidim, ci zajtra nedam pauzu alebo len vegetne nejaku 5-ku ;)

nitrankanr
5. feb 2014

Prosim vas, ako casto je vhodne behat? Asi nie kazdy den.

putney
5. feb 2014

Dnes som dostala darcek - nohavice na behanie, tak som ich bola rovno aj vyvetrat. Dala som mojich 3,6 a dnes to islo uplne v pohode, cely beh som zvladla udychat nosom 😉

laja77
5. feb 2014

@opica ako baby pisali, moze to byt alergia na hocico, skus odsledovat 😉 . Objavuje sa Ti to vzdy po behani? Kedy Ti to zmizne, za aky cas? Ak si das nejake ine oblecenie na behanie (nejaky bavlneny natelnik a obycajne teplaky napriklad) tiez sa Ti to objavi?

iconka
5. feb 2014

Dnes som nebehala, nebolo casu, ale aspon ma to nemrzi, nakolko u nas uz tyzden fuciii ako besne a zajrra hlasia aj poladovicu:(

romanovic
6. feb 2014

Sony hlasi, ze dnes som zase 1,12 hod. stepovala na mieste...

mirka907
6. feb 2014

@romanovic ja som si tiez "privstala"... ale len nieco cez 7..zas tak velmi ako tebe sa mi vstavat nechce..uz o pol 6tej to bolo na hrane unosnosti... a prebrala som sa asi na 3tom km 😉

opica
6. feb 2014

@mirka907 a boli to kolecka pre mna? 😀

mirka907
6. feb 2014

@opica len 3, to sa ti neodvazim venovat 😀

laja77
6. feb 2014

Garmin hlasi, ze dnes 6 840m a cas 40min 😀 , no a co, vsak preteky zatial vyhravat nemusim 😀

janicca
6. feb 2014

baby čafte tak ja sa hlásim po roku aj trošku 😀 znova som sa odhodlala že si zabehnem ked tá zima sa na nás uplne vys..... a celkom som bola prekvapená z mojej kondičky samozrejme že sa vám poniektorým nemožem rovnat 🙂 ....ale čítam vás každý deň tak že aj to sa trošku počíta 😀 😀

zuzka160
6. feb 2014

ja som schudla s behom a proteinom. moj postup bol ale iny. citala som vela o trial run. a to je naozaj dobre na redukciu hmoznosti. pouzila som beh na jeden nas kopec v okoli. najprv 50m beh 50 chodza. casom som dokazala bezat 100m a chodza uz len 50m. toto naozaj zaberalo. pozor treba trochu trenovat aj brucho a chrbat. inac to boli. co sa tyka stravy je to makacka a treba zvysit prijem proteinov. ja som pouzila bielkovinove tycinky ketoaktiv. najdes na ich eshope http://www.ketoaktiv.sk tam maju dobry vyber. kvalitnejsie su aj inde ale maju problem ze su drahe napr. medidiet. pouzila som to ako desiatu. schudla som a postava je idealna. pohladaj viac o trial run. napr. cech z US je boh Krupicka sa vola.
Drzim palec.

romanovic
6. feb 2014

@zuzka160. Ten PR styl mi je strasne podozrivy, ale mozno sa Ti to zadarilo len nahodou... 😎

opica
6. feb 2014

koceny, ja som sa dnes len presla ;) 17 km za 3.5 hodky, ale som utahana akoby som zabehla polmaraton. nejak ma to kara, vonku je uzasne. dnes som chodila len v mikine, ale lytka citim riadne...babo rad: mam ist, ci radsej si dat viac zajtra?

megika1
6. feb 2014

@dracik1 alebo v tekutom prášku z orechov 🙂 kupujem v špor.predajni 6 dávok vo fľaštičke 😉

romanovic
6. feb 2014

@opica uvidis rano, ako sa budes citit 😉

dracik1
6. feb 2014

baby, ja nepotrebujem schudnut, mam 180 cm a vazim asi 61 kil..... 😀 akurat tie roztrasene sunčičky na nohach by sa zislo trosku spevnit
@megika1, 🙂

romanovic
6. feb 2014

Inak zeny, dnes tu veselo pisem, mam 2 dni dovolenky. Par mesiacov dozadu som vecer vinovala a surfovala na Zlave dna a urobila tu chybu, ze som sa isla pozriet do zrkadla...vo vysledku ma to stalo 150,- € za osetrenie erbiovym laserom a dnes som uz musela ist, aby mi to neprepadlo.
Valam sa v posteli, vyzeram ako Rexov penis, trochu pracujem, trochu surfujem, dnes vyzdvihava deti muz 😉

idris
6. feb 2014

babuleeee dnes mi došli boty x) júúú teším sa ale mala som vziať o číslo a pol väčšie nosím 39 zvala som 40 tku ale taká 41 by bola lepšia ale už sa mi to neoplatí vrátiť. No uvidím ako sa budú správať po týždni behania no neviem kedy začnem však tu prší už 2 týždeň v kuse 🙄 🙄 🙄 zatiaľ len doma hopkám a naťahujem svaly

iconka
6. feb 2014

Konecne po tyzdni nefuci vetrisko a hned sa mi lepsie pocitovo behalo. Dnes prijemna desina. 🙂

opica
6. feb 2014

@idris bacha na to. mna takto topanky, ktore uz mali nabehane asi 600 km pri polmaratone tak otlacili v lete, ze mi este stale uplne neodrastol necht. to len pre istotu pisem, aby si radsej pomaly skusala a ak sa da, ja osobne by som ich vratila

opica
6. feb 2014

@romanovic a som sa vykaslala. pojdem zjatra, ved to nemusim prehanat, ze jo ;)