icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

romanovic
6. feb 2014

@idris ja mam tiez jedny take, v ktorych mozem behat len v zime, lebo v lete, ked su trosku opuchnute nohy, mam total krvave paty...radsej ich vrat.

putney
6. feb 2014

dnes hlasim pauzicku...............ved aj oddychovat treba 🙂

idris
6. feb 2014

@romanovic tak ich skúsim speňažiť lebo to poštovné je dosť veľa :P a objednám druhé

nemáte niekto záujem o asics ASICS GEL PULSE 5 Women's Running Shoes

idris
6. feb 2014

nemáte niekto záujem o asics ASICS GEL PULSE 5 Women's Running Shoes
veľkosť 40 za 70 €

mirka907
6. feb 2014

baby...tie topanky co ponuka @idris su vyborne...mam inu farbu ale inak ten isty model aj velkost...realne nosim 38,5-39.....na neutralny doslap...
idris, moja velkost, moj model len ja som si prave minulu sobotu kupila nove 😒 ....ale baby neolutujete, fakt kvalitka

romanovic
6. feb 2014

@idris Krasne su. Skus dat aj na bazar MK, mimibazar a bazos.
Inak ja mam nohu 39, ale Asics teraz 41, samu ma to prekvapilo, ale tak som to citila pri skuske.

idris
6. feb 2014

@mirka907 však to ja nosím tak ako ty 38 39 podľa strihu ale toto sú 40 a mám tak 1 cm od palcov špičku a to sa mi zdá málo predtým som mala viac hoc to boli asics 3 ale myslím že strih ten istý ostal . Možno bola napuchnuta noha z práce lebo so neodolala dala čistú ponožku a už noha do nich 😅 😅

mirka907
6. feb 2014

@idris no ja mam GEL PULSE 4 aj GEL PULSE 5 velkost 40, len trailove mam 40,5....mne sedia vyborne...musim vyklepat, este ani 4 ani 5tky mi ziadnu sarapatu na nohe nespravili..ziadny pluzgier, opuch, nic

gudulo
6. feb 2014

No ja po vcerajsej prestavke dnes 8,5 km, tempo sice geriatria ale som rada ze som to dala - vlastne je to prvy moj takto dlhy beh a odbehla som to v pohode (na mna) 😉

epsonka45
6. feb 2014

Ja chcem byt uz fit...chcem behat ale s tou chromovou nohou dohovie kedy to bude

laja77
7. feb 2014

@idris ja by som ich brala, len ja mam malu nozicku, mne stacia 37,5-38 😅 . Inac su velmi pekne.

romanovic
7. feb 2014

Pauza, stale vyzeram priserne, este 2-3 dni by som mohla zaskakovat Fredyho Krugera a nesmiem sa ani spotit... 😀

dracik1
7. feb 2014

ahojte, @iconka, ze prijemnych 10 😉 ....ja vcera klasika 7,4 , ma bolel sval al. upon na pravom stehne, tak len lajtovo

dracik1
7. feb 2014

pekne tenisky, ja ma bohuzial plutvu a tenisky vo velkosti 43,5 😖

megika1
7. feb 2014

čo robiť,ak sa mi na goretexových teniskách stále rozväzujú šnúrky....mám nové,podošvy super,len počas večernej " akcii " asi 8 x rozviazané 😒

dracik1
7. feb 2014

@romanovic, prosim ta, to je co za proceduru?
@megika1, no mne sa snurtky na goračoch asi nikdy nerozviazali....ale ja mam polotrekače...nemaju tie tvoje okruhle snurky? - myslim ten prierez

megika1
7. feb 2014

@dracik1 majú,nechcem vymeniť,lebo dĺžka aj farba sedí....si zacvičím dole uviazať x krát a tak 😀

romanovic
7. feb 2014

@dracik1 http://www.cosmed.sk/nase-sluzby/Erbiovy-laser/
Priznam sa, ze jediny dovod, preco som do toho isla, bola moja kamoska - s jej pletou to urobilo doslova zazrak. Mna by obrazky na nete o ktorych si myslim, ze je to photoshop, nepresvedcili, ale jej to ubralo par rokov, ktore mam pomerne casto pred ocami....
Este dam dole tie kila, co sa nalepili od leta, dokonca o 2 tyzdne idem konecne k ortopedovi, tak dufam, ze do dalsieho leta budem vyzerat aspon trochu primerane k tomu, ze mam male deti 😉

dracik1
7. feb 2014

si odvazna, ja by som sa nedala nahovorit, ani prsia - ktore su mini, ani oci, ktore nosia okuliare 😀 a vek je len cislo, ja mam 41 a stale sa citim na 27, mam mladych kolegov 30tnikov - vyborne si s nimi rozumiem 😀 😀 😀

laja77
7. feb 2014

dnes 8, 4km za 51,07min 😎 , ja viem, ze tempo by som mohla zlepsit, ale tak ja to beriem ako taky relax.
Inac dievcata , moj najmladsi bude mat buduci tyzden 5 mesiacov a ja som sa uspesne zbavila 28kg, ktore som nabrala v tehotenstve- jasne, na brusku treba este co-to popracovat, ale citim sa super, ze som tie kila dokazala za 5 mesiacov zo seba zhodit. Otehotnela som v zime, takze k idealnej mojej vahe mi chyba este 2-3kg dat dole (lebo v zime kilecko- dve vzdy priberiem 😀 ) , ale verim, ze za mesiac-dva aj tie pojdu prec 😀 a ja budem so svojou vahou konecne spokojna 🙂

mracik
7. feb 2014

@romanovic 😀 to mi pripomína,ako som bola na mezoterapii a 4 dni som nemohla výjsť medzi ľudí, vlastné deti sa ma báli.... 😝
Takže malo to minimálne taký efekt, že keď tie značky na tvári konečne zmizli, bola som šťastná, že vyzerám, tak ako vyzerám. 😀

zoh2011
7. feb 2014

Ahojte, tak ja behavam uz 3.tyzden a co sa tyka vahy este som sa vobec nepohla:( Uplne ma to demotivuje, ja viem , ze nemozem cakat nejake extra rychle vysledky, ale snazim sa behat tak 5-6 x tyzdenne , vzdy okolo 5-6 km, 41 -45 min., prijem kalorii sa snazim udrzat denne do 1400 kcal. Plus 150 brusakov, ked mam odpocinok a nebeham v tom dni 200 brusakov. A ziadny, ale absolutne ziadny vysledok, ani minimalny ☹ ☹ ☹ mam chut s tym prestat, aj tak predtym ked som necvicila a jedla aj o polnoci som vyzerala rovnako a to podotykam ze po 17tej nejem. Neviem ci nemam nejaky zdravotny problem, skratka nejde mi to do hlavy. Neviete mi nahodou poradit kde robim chybu? Dakujem

romanovic
7. feb 2014

@zoh2011 3 tyzdne su kratka doba, vyckaj. Inak nie je Ti 5-6x tyzdenne vela? Ci telo nie je moc unavene?
@laja77 hviezda!!!!!! Gratujujem!!!!
@mracik - to aj mezo je taka?? Ked raz najdem odvahu, dam tu fotky "tesne po"... 😀

mracik
7. feb 2014

@zoh2011
ja som začala chudnúť až po tých cca 3 týždňoch a potom to už išlo krásne. 😉
Brušáky by som úplne vylúčila, to sú nanič cviky. 😉 Radšej sa sústreď na správnu techniku behu s podsadenou panvou.
a daj si beh len 4 x týždenne, ale aspoň hodinku, ak nevládzeš, kľudne spomaľ.
Pulzmeter máš? To je najlepší osobný tréner, aj keď tu ho baby moc neuznávajú . 😅

iconka
7. feb 2014

@dracik1 no hej, prijemnych, ja delim behy na prijemne a menej prijemne az neprijemne ;)

iconka
7. feb 2014

A dnes som dostala trosku predcasny darcek k narodkam, nove tenisky 🙂

epsonka45
7. feb 2014

@iconka aj ja chcem

iconka
7. feb 2014

@epsonka45 musis si zazelat k narodkam tak ako ja 😉

laja77
7. feb 2014

@iconka jeeej, moja znacka, v takych beham aj ja. Len moje uz nie su take pekne samozrejme 😎

iconka
7. feb 2014

@laja77 ja som mala doteraz pumy, ale chcem skusit aj ine, uvidime ake budu, na chodenie su super zatial po dome 🙂