Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
dnes hlasim pauzicku...............ved aj oddychovat treba 🙂
@mirka907 však to ja nosím tak ako ty 38 39 podľa strihu ale toto sú 40 a mám tak 1 cm od palcov špičku a to sa mi zdá málo predtým som mala viac hoc to boli asics 3 ale myslím že strih ten istý ostal . Možno bola napuchnuta noha z práce lebo so neodolala dala čistú ponožku a už noha do nich 😅 😅
No ja po vcerajsej prestavke dnes 8,5 km, tempo sice geriatria ale som rada ze som to dala - vlastne je to prvy moj takto dlhy beh a odbehla som to v pohode (na mna) 😉
Ja chcem byt uz fit...chcem behat ale s tou chromovou nohou dohovie kedy to bude
Pauza, stale vyzeram priserne, este 2-3 dni by som mohla zaskakovat Fredyho Krugera a nesmiem sa ani spotit... 😀
pekne tenisky, ja ma bohuzial plutvu a tenisky vo velkosti 43,5 😖
čo robiť,ak sa mi na goretexových teniskách stále rozväzujú šnúrky....mám nové,podošvy super,len počas večernej " akcii " asi 8 x rozviazané 😒
@dracik1 http://www.cosmed.sk/nase-sluzby/Erbiovy-laser/
Priznam sa, ze jediny dovod, preco som do toho isla, bola moja kamoska - s jej pletou to urobilo doslova zazrak. Mna by obrazky na nete o ktorych si myslim, ze je to photoshop, nepresvedcili, ale jej to ubralo par rokov, ktore mam pomerne casto pred ocami....
Este dam dole tie kila, co sa nalepili od leta, dokonca o 2 tyzdne idem konecne k ortopedovi, tak dufam, ze do dalsieho leta budem vyzerat aspon trochu primerane k tomu, ze mam male deti 😉
si odvazna, ja by som sa nedala nahovorit, ani prsia - ktore su mini, ani oci, ktore nosia okuliare 😀 a vek je len cislo, ja mam 41 a stale sa citim na 27, mam mladych kolegov 30tnikov - vyborne si s nimi rozumiem 😀 😀 😀
dnes 8, 4km za 51,07min 😎 , ja viem, ze tempo by som mohla zlepsit, ale tak ja to beriem ako taky relax.
Inac dievcata , moj najmladsi bude mat buduci tyzden 5 mesiacov a ja som sa uspesne zbavila 28kg, ktore som nabrala v tehotenstve- jasne, na brusku treba este co-to popracovat, ale citim sa super, ze som tie kila dokazala za 5 mesiacov zo seba zhodit. Otehotnela som v zime, takze k idealnej mojej vahe mi chyba este 2-3kg dat dole (lebo v zime kilecko- dve vzdy priberiem 😀 ) , ale verim, ze za mesiac-dva aj tie pojdu prec 😀 a ja budem so svojou vahou konecne spokojna 🙂
Ahojte, tak ja behavam uz 3.tyzden a co sa tyka vahy este som sa vobec nepohla:( Uplne ma to demotivuje, ja viem , ze nemozem cakat nejake extra rychle vysledky, ale snazim sa behat tak 5-6 x tyzdenne , vzdy okolo 5-6 km, 41 -45 min., prijem kalorii sa snazim udrzat denne do 1400 kcal. Plus 150 brusakov, ked mam odpocinok a nebeham v tom dni 200 brusakov. A ziadny, ale absolutne ziadny vysledok, ani minimalny ☹ ☹ ☹ mam chut s tym prestat, aj tak predtym ked som necvicila a jedla aj o polnoci som vyzerala rovnako a to podotykam ze po 17tej nejem. Neviem ci nemam nejaky zdravotny problem, skratka nejde mi to do hlavy. Neviete mi nahodou poradit kde robim chybu? Dakujem
@zoh2011
ja som začala chudnúť až po tých cca 3 týždňoch a potom to už išlo krásne. 😉
Brušáky by som úplne vylúčila, to sú nanič cviky. 😉 Radšej sa sústreď na správnu techniku behu s podsadenou panvou.
a daj si beh len 4 x týždenne, ale aspoň hodinku, ak nevládzeš, kľudne spomaľ.
Pulzmeter máš? To je najlepší osobný tréner, aj keď tu ho baby moc neuznávajú . 😅

@idris ja mam tiez jedny take, v ktorych mozem behat len v zime, lebo v lete, ked su trosku opuchnute nohy, mam total krvave paty...radsej ich vrat.