icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

aknelka85
17. feb 2014

Baby 🙂 akurat som sa vratila zo 4 km "skusobnej jazdy" s tymito krasavicami 😵 sadli sme si, drzia v zakrutach, do kopceka akoby ma nadnasali. Skvele su 🙂 z 59,95 sli na 39,95. No nekup ich! 🙂 vdaka nim verim, ze do konca roka tych 10 km dam akoby nic 🙂
@mirka907 drzim palce! Nech tu novu bundu este x krat prevetras 😉

iconka
17. feb 2014

@mirka907 Neboj, maximalne aj ty budes mat na OTkD so sebou flasticku so zelezom a nie len ja moju flasticku s ocnymi kvapkami,ktore musim vsade vlacit so sebou. Mysli pozitivne 😉

iconka
17. feb 2014

@mirka907
@opica co tu machrujete vy slimaci 😀

mirka907
17. feb 2014

@aknelka85 dakujem. A v tychto topankach zabehnes tych 10km lahko...ja jedine asics, uz mam tretie a moje nohy sa este nestazovali 😉 nech ti to beha

mirka907
17. feb 2014

@iconka ide s nami chirurg keby nieco...a zdravotacka...ze @mracik? 😀

iconka
17. feb 2014

@mirka907 hned som pokojnejsia, to ako ked idem cez prechod a ide sanitka, tak si poviem, ze ten ked ma zrazi, tak ma hned aj nalozi 😀

mracik
17. feb 2014

@iconka no ja som od očí, keby niečo. 😀 Aké máš kvapky, na alergiu? 😕

iconka
17. feb 2014

@mracik ja mam glaukom - xaloptic combi, hehe alergia je pre mna malo, ja simusim najst nieco lepsie, ked uz 😀 ak ma budu boliet oci, tak sa ti pozalujem 😉

mracik
17. feb 2014

@iconka aspoň ti pekné riasy z nich narástli? 😀

opica
17. feb 2014

@mirka907 sak ale ty behas tie casy na 20 km, co ja na 10, vsakze ;) tak co ;) hehe...ale nie, hlavne nech sme zdravia behame pre radost

opica
17. feb 2014

@iconka halo halo!!! ja beham intenzivne uz 2 roky, ci aj tri a kde som...kukni svoje casy a kukni moje ;) a to si taka dlha jak ja len o 10 kil lahsia tiez ;)

idem si dat vino, nech viem, preco vazim kolko vazim 😎

iconka
17. feb 2014

@mracik a to mali? 😀 veru nie 😢 😀

iconka
17. feb 2014

@opica hovadisto, sa tu bavim 😀 myslis, ze nizsie maju vyhodu pri behu? Uz som sa nad tym zamyslala, ale nic upokojujuce som nevymyslela 😀

aknelka85
17. feb 2014

@mirka907 dakujem 🙂 cerapala som info z tejto skupiny a prave tuto znacku ste najviac chvalili 😉 a mali ste pravdu 🙂

mracik
17. feb 2014

@iconka kuk http://rastmihalnic.webnode.sk/news/e-shop-bol-...
je to vlastne nežiadúci účinok prostaglandínov, ale beauty biznis sa toho samozrejme chytil. 😅

opica
17. feb 2014

@iconka ale zas mas dlhsie nohy. ja som narazala na hmotnost ;)

romanovic
18. feb 2014

1,15 hod., 0,00 km 😀 😀

iconka
18. feb 2014

@opica jasne, chapem, ale celkovo by ma fakt zaujimalo, ci je vyhodou byt vyssia, ci nizsia pri behu.

iconka
18. feb 2014

@mracik kokso, asi si zacnem viac vsimat mihalnice, ale myslim, ze ucinok by som za tie roky uz zaznamenala 😀

laja77
18. feb 2014

@mirka907 to sa Ti spravilo po cisaraku? 😕 A za aku dlhu dobu po nom? Ako dlho Ti odporucaju necvicit (nebehat) po zakroku?

laja77
18. feb 2014

Tak a po tomto odbornom vysvetleni uz viem, ze intervaly behat nemusim, lebo ja chcem odburavat tuky 😵 😵 😵 , hned som spokojnejsia 😝 . Inac vcera 6km, nejako som sa zlajdacila 😀 . Dnes si dam bezecky pas na zahriatie vo fitku a dlhu prechadzku s kocikom 🙂

mirka907
18. feb 2014

@laja77 uz nepamatam presne ale par mesiacov, max rok... myslim, ze okolo 9teho - 10teho mesiaca malej som si to nahmatala ale bolo to podstatne mensie a aj som nebola az tak chuda ako teraz, tak mi to nevadilo...

mirka907
18. feb 2014

a nemam cvicit predbezne mesiac ani lahke cviky....konkretne behat mi povedal, nech ma ani nenapadne...lebo povedal ze na 9den idu stichy von, tak som sa opytala, ci na 10ty si mozem ist zabehat 😀 😀 😀 ?kukol na mna tak zvlastne, netusim preco....

laja77
18. feb 2014

@mirka907 och, to je neprijemne 😖 , tak nech Ti to dobre dopadne 🙂

laja77
18. feb 2014

@mirka907 😀 😀 😀 on tomu nerozumie, lebo nebeha 😉 . Ale tak rekonvalescencia je v tomto pripade nevyhnutna, nejako to vydrzis a potom budes behat a behat 🙂

aknelka85
18. feb 2014

Ahojte 🙂 nechce sa mi tomu verit ale hodinky ukazuju 6,09 km. Po tak kratkom case 6 km? Hm, asi si naozaj budem musiet zadovazit novy mobil 😒
A pekne bezca som stretla 🙂 aj sme sa pozdravili 😅
Pekny dnik prajem!

dracik1
18. feb 2014

@mirka907, 😔 , ja mam stale problem zo zelezom, ked mama lezala v nemocnici a potrebovala krv, ani som jej ju nemohla dat, pritom ja mam 0 negativ, co je asi najvzacnejsia a najmenej sa vysyktujuca krvna skupina...
ja som laik v otazkach mediciny ale ja neviem byt dobra na kratke trate, mozno to suvisi s okyslicovanim krvi a naslednym vykonom....ale mne staci, ze som perpetum mobile ked ini uz nejdu, tak ja idem tou svojou poviem slimacou rychlostou a zotrvacnostou stale 😀

a kedy mas termin operacie?

tilly
18. feb 2014

@opica to poznam.... tiez som plna teorie o stravovani... a v tomto si neviem pomoct... snazim sa tak 4 krat do tyzdna, ale teraz mi to moc nevychadza, lebo cez vikendy chodime lyzovat a to lyzujeme 8,30 - 16 a teda dost v tempe, moji chalani (4r a 8r) strasne upaluju, tak ked im chcem stihat, musim makat, tak to som uplne KO aspon dva dni potom... 😝

svejla
18. feb 2014

@mirka907 norma HBG pre zenu je 120g/l

janicca
18. feb 2014

ahojte baby ja ani neviem či tu mám písať tie moje výkony 😀 😀 😀 včera 3 km a viac sa to nešlo .... 😉 lýtka sa dávaju do normálnu tak dufam že postupom času to pojde k lepšiemu 🙂 ale čo ma teší moja váha je o trošku nižšia už to nie je 105 kg ako pred porodom ale 83 kg tak že od porodu som za 2,5 roka schudla nejake to kg ale ešte mám dlhu cestu pred sebou a verím že do juna sa dám už konečne do normálu lebo nastupujem do práce tak aby sa ma tam nezlakli ale nejde len o to ale hlavne aby som sa dobre cítila vládala bežat za mojím drobcom 😵 😵 baby neľakajte sa tých mojích čísiel 😀 😀 😀
@mirka907 nech to dobre dopadne a hlavne skore zotavenie po operácií 😵

@aknelka85 trenuj ja tiež na tom pracujem 😀 😀 potom dáme spicha na polceste a zabeháme spolu poprípade na bicykloch na novej cyklotrase 🙂