icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

mirka907
20. mar 2014

@dracik1 krasne je u nas....idealne na behanie, no volali mi zo skolky, ze mala ma horucku, tak pekne doma sme

nelinqua
20. mar 2014

tak pridavam sa k Vam zeny🙂 tiez som sa dala na beh. od zaciatku marca beham kazdy den, zacala som na 2,5km beh/chodza na striedacku...za necele 3 tyzdne som na 6km beh v kuse bez akehokolvek chodenia...tesim sa z toho a bavi ma prekonavat samu seba 😀 dufam ze aj rucicka na vahe sa zacne o nejaky ten cas hybat smerom nadol a motivacia bude este vacsia 🙂 zacinala som behat v adidasoch a kedze manzel videl ze to beriem ozaj vazne,vcera sme boli kupit bezecke topky 😎

evelin1986
20. mar 2014

No,a kedze tie moje tenisky teda neboli odcudzene,a pocasicko tiez praje, nemohla som dnes trening odignorovat...opat mini zlepsenie: 4,42km, 6:43min/km..ale uprimne,bola som mrtva..ledva po schodoch vysla...uz je dobre🙂

evelin1986
20. mar 2014

@nelinqua paradne🙂...ja som zacala pred par dnami,muz mi kupil na zaciatok adidasy take lacnejsie,v akcii za nejakych 30E,ale beha sa v nich dobre..ani ich na nohe necitim a nikdy som predtym odpruzene topanky nemala,tak sa vytesujem🙂...ak ma ten beh naplno vcucne,a zoderiem ich,tak aj ja si raz take kupim..nech sa Ti v nich dobre beha a vela stastnych km🙂

nelinqua
20. mar 2014

@evelin1986 dakujem 🙂 ja som mala tiez take 30e adidasy..a veru nemozem povedat ze by boli nejake zle, ale popravde chcela som vyskusat nieco origos na behanie, dala som si urobit aj diagnostiku aby mi tie tenisky fakt aj sadli. vcera som tieto asics-y testovala prvy krat, rozdiel je to ale riadny 😉

laja77
20. mar 2014

povinna 6tka v krasnom pocasi, dve dlhe vychadzky- pri prvej som asi 3km niesla maleho na rukach a tlacila kocik 😀 , druha s malym v baby satke- tak slusny trening, aj posilovnu momentalne vynechavam 😎

iconka
20. mar 2014

Odbehane 🙂

laja77
20. mar 2014

baby a len tak btw, po 4 mesiacoch behania: stehno -7cm, boky -8cm 😀 😀 😀, ale v stravovani uz mam nejake tie prehresky 😅

sono2
20. mar 2014

@nelinqua mám podobné modré. Pohodlné sú. Naj bežecká značka

aknelka85
20. mar 2014

@laja77 gratulujem! 🙂 mne sa tiez nieco robi s nohami, komentuju ostatni 🙂 podla ich slov sa mi tvaruju, co ma teda ohromne tesi 🙂 este poslat 5 zimnych kil prec a dusa bude na mieste 🙂

laja77
20. mar 2014

@aknelka85 ja som uz na predtehu vahe, ale este to chce dotvarovat a nejake kilecko, dve by som este prepustila niekomu, keby mal zaujem 😀 . No a stale cakam, kedy budem mat nohy ako @iconka 😵

sono2
20. mar 2014

@laja77 závidím. Ja už nemám výdrž ako keď som mala 25 ale fotky z dovolenky to februári žalostnéé. Tak sa musím prinútiť... Máš aj nejaký jedálniček? Škoda., že nevieme miery predtým., ale to je tvoje súkromie. Len tak ďalej!

aknelka85
20. mar 2014

@laja77 🙂 o tych kileckach, co chces darovat nehovor nahlas, lebo moje su velmi kamaratske a pozvu ich ku mne 😅 joooj, @iconka je aj moj vzor 😵 postavicku taku mat nikdy nebudem, kusok jej pevnej vole by som prijala 🙂

laja77
20. mar 2014

@sono2 jedalnicek moj funguje v podstate len na troch principoch: ziadne sladkosti, ziadne pecivo a jest do polosyta normalne to, co mam doma navarene

evelin1986
20. mar 2014

@laja77 super ubytky...a moc ma tesi,ak takto beh funguje, lebo stehienka ( v mojom pripade stehniska) a boky su moj kriz...snad sa to podda aj u mna..🙂

iconka
20. mar 2014

@laja77 😀 😀 😀 si ma pobavila

jasmika
20. mar 2014

POZOR POZOR POZOR som tu nováčik žienky tak potrebujem pár rád... chcela by som zpevniť postavu a zhodiť cca 5 kíl ešte.... len akúsi mám krízu... od vianoc som kašlala na to...a dosť si pochutnávala---zbožňujem sladkosti 😖 😖 😠 😠 😠 Začala som behať... vedeli by ste mi poradiť nejaké rady ??? čo robiť pred behom... či niečo pijete...alebo tak... ja začínam jesť asi o 12tej kedy mám kopec zeleniny, nejaky syr-obvykle feta alebo mozarella, a k tomu niečo... snažím sa dietne-bud spagety alebo zemiaky..alebo napr pečenú cuketu... a potom dosť veľa ovocia... ešte stale hluším sladkosti..ale už sa obmedzujem... máte nejaké rady ako správne behať... koľko krát do týždňa a tak??? aby sa výsledky dostavili

iconka
20. mar 2014

@aknelka85 privadzas ma do rozpakov 😕 😀 o mojej pevnej vole by som vedela rozpravat 😠

iconka
20. mar 2014

@jasmika skus si to tu trochu precitat a potom sa nebudes musiet ani pytat, lebo sa dozvies vsetko co ta zaujima 😉

laja77
20. mar 2014

@iconka no vazne, ako tu baby minule pisali, ze najprv kym sa rozbehnu maju krizu a potom im to uz beha, tak mne to beha hned a keby nahodou ze nebeha, tak si spomeniem na Tvoje nohy 😀 😀 😀 a hned to ide

iconka
20. mar 2014

@laja77 no krasa a ja si mam na cie nohy spomenut? Lebo ani mne to casto na zaciatku nebeha 😀 😀

aknelka85
20. mar 2014

@iconka to som nechcela 😅 ale aby som ta upokojila - obdivujem vsetky baby, ktorym to beha a ktore si dokazu povedat idem! aj ked sa im nechce. Ale aj recepty mas paradne 😅

iconka
20. mar 2014

@aknelka85 tak dakujem teda 😉

aknelka85
20. mar 2014

@iconka nemas vobec za co 🙂

jasmika
20. mar 2014

@iconka jeemine...no to sa načítam :-P tak idem skúsiť niečo pozrieť...aj ked je to ťažko vyhľadať v toľkých príspevkoch

jasmika
20. mar 2014

@laja77 beháš každý deň? ako dlho? pekné výsledky máš

putney
20. mar 2014

@nelinqua Ahoj a my sme z rovnakej "dedinky" tak ak sa niekedy stretneme tak si tapneme 😀 Kam chodis behavat?

putney
20. mar 2014

Tak ja dnes regenerujem 🙂

putney
20. mar 2014

alebo degenerujem??? 😉

laja77
20. mar 2014

@jasmika tak ja behavam uz niekolko rokov, ale povedzme, ze od posledneho tehu (v ktorom som pribrala 28kg 😅 ), su to styri mesiace. Ja beh striedam s posilkou, ale v podstate to vychadza tak, ze 4x do tyzdna beh a ostatne posilka, ale teraz, ked je take pekne pocasie, fitko vynechavam a behavam vzdy, ked mozem 🙂 . Niekto by mohol namietnut, ze aj regeneracia je potrebna, ale mne to takto vyhovuje, ked sa poriadne hybem kazdy den. Iste, su dni, ked nema kto postrazit maleho a ja nesportujem, ale vtedy si dame dlhu prechadzku alebo aj dve rychlym tempom a mne sa aj to rata 🙂