Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
@nelinqua Ja tiez do Sura nechodim........lisky, dive svine, medvede a v neposlednom rade uchylaci ma trosku odradzuju 😀 😀 😀
Ja beham po Triangli hore dole a odhodlavam sa ze raz vybehnem smerom ku Kamile, ale moc sa mi do toho nechce, ked si pomyslim, ze sa treba vyhybat vsetkym ludom na tom uzkom chodnicku.
@putney vcera som vecer zavitala takmer do tvojich koncin ;) okolo 8 je ten chodnik uplne v pohode prejazdny bez prekazok :D ja byvam pri kamile takze vacsinou davam okruh kostol-javorova alej-suche miesto-panonsky haj- a domov je to cca 6 km. No o tych uchylakoch v SUre som teda pocula a teda nechcela by som stretnut naheho deda na bicykli fuj :p
prvy beh s novymi garminmi za mnou. zeny poviem vam,ze je to umenie behat v nejakom tepovom rozptyle. cely cas som sice sla v aerobnej zone, ale nedalo sa mi, asponze som sa udrzala v tepe pod 165, ale sla som ako slimak. neviem, co budem robit, ked budem ficat v chudnucom rezime...bohaca!
ahojte kočky 😎
tak ja dnes idem dat zase tie moje oblubené 4 km ináč počasko vonku je užasne hned by som šla aj teraz ale nedá sa maleho by som musela dat červenému krížu 😀 😀 tak počkám až kým sa manžel vráti 😉 ináč mne idu nohy celkom fajn dole nemerala som si ich na začiatku ale vidím to na oblečení .....a čo sa týka stravy tak tieto dva dni čo som nebola behat je hotová ktastrofa znova musím začat držat disciplínu sa na seba hnevám 😠
@iconka je nám príkladom jej album je super motivácia 🙂
Taak,dalsi slnecny den za nami..mne bolo od rana nejak divne,unava,nechutenstvo a tak,cosi som poupratovala,nejak sa prebrala a hoci som si dnes chcela dat oddychovy den,to pocasie mi nedalo a isla som predsalen, ale teda...nohy ako z olova,po prvom km som myslela,ze sa povraciam...takze zhodotila,ze dnes to uz bolo pre mna trochu cez a po necelych 3 km( dobehla maly okruh domov) to zabalila..zajtra musi ist ta namotivovanost bokom a budem uz naozaj oddychovat! Takze mile spolubezkyne (ak sa uz ovsem tak mozem nazvat), dufam,ze uz v nedelu a v lepsej forme..pekny vecer🙂
Dnes bolo v plane len nieco kratke, tak som zobrala psa a hybaj s nim na hrad. Sme si spolu zabehali v ramci moznosti. Hore tahal on mna, dole ja jeho 😀 - 6km sme si dali.
@evelin1986 Asi Ťa niečo obchádza, ja by som na Tvojom mieste počkala, ako budeš na tom zajtra. Bola som na tom podobne minulý týždeň, plus behanie, ale na vecko. 😒
@iconka Tiež som dnes zobrala psa- stavača, ideálny pes na dlhé trate a zároveň slúži ako ochranka.Máme ho na výcvik a muž mi povedal, nech ho vybehám.On sa stará o jeho výcvik a ja o kondičku. 😀 Akého máš psíka? Kedysi som brávala aj labrošku, ale išla hurá systémom-od domu predo mnou a naspäť 200 m za mnou.
@janka7177 Mam shar-pei-a, nie je vhodny na beh absolutne. Chodime v style "ozran" z lava do prava, nahle letime, nahle zastaneme, ja cez neho skoro preletim, potom musime prepisat vsetky pesemesky cestou a tak. Hore nas stretol taky chlap, este sa uskrnal, asi ze tak mi treba, ked ma taha, nemam ho nutit bezat a cestou dolu sa na neho lutostivo pozerali, ze ho chudaka tyram, ked nemoze zastat pri kazdom piatom strome...no co ti budem hovorit. Akoze on miluje pohyb, dlhe prechadzky, ma neskutocnu vydrz, ale proste tempom ake chce on, ked sa neprisposobim, tak su to len nervy. Takze s nim radsej turistika ako beh. Ma neskutocnu silu. 🙂
@opica hovoris mi zo srdca co sa tepu tyka..........ja ho proste pod 165 nedam ako som uz pisala ja mam 140 este len branicku odomykam 😉 A to som teraz zacala behat este pomalsie, co som si myslela ze ani neviem, ale teda viem. Tempo okolo 8, len ja hrudny pas, radsej nenosim, len z casu na cas, aby som videla "ci sa mi nepolepsilo" 😀 😀 😀 Nabuduci beh skusim dat a uvidim.
No a dnes som teda dala zase 6km, tak sa tesim sama zo seba 😉
@opica ja som naposledy co som merala mala myslim priemer 158 pri 6.25 min/km tempe a na 15km....teda ziadna slava....som sa ospravedlnovala tym, ze to bolo hned den po 20km behu....teraz po tej pauze to radsej ani nemeram, aby som zbytocne nebola sklamana a nastvana...ja pas vytiahnem len raz za cas
@putney
@opica
Spomaľte, pochybujem, že máte max TF vysoko nad 200, aby ste mohli bežne behávať s TF 165.
Za danej situácie by som volil indiánsky beh (striedanie behu a chôdze), viď plán, ktorý som tu dával. Je potrebné zraziť tepovku pri pomalom behu niekde na 145-150. Behmi len vo vysokej TF sa jednak netrénuje vytrvalosť, teda časom nebude extra klesať TF a jednak telo spaľuje hlavne obmedzený glykogén a nie toľko tuky.
@draik no praveže nie...ja som v rakúsku a učím sa nemčinu od základov..učila som sa anglinu v škole ale ta nemčina mi to teraz akosi domotala celé....a po blízku nikto...a nevedeli by si mi aspoň tak 5 vetami opísať ten žiačiatok čo je najdôležitejšie aby som chudla a zvládla to??
@draik ja behavam roky, aj sutazne. pred rokom som sa vykaslala na hrm.ja schudnut nepotrebujem, ale baby, co ma tu poznaju vedia. momentalne som po dvoch chorobach,takze mi je jasne, ze kondicka sla dole. kazdopadne dakujem za rady, ale behavam aj intervaly, aj relaxacne behy a chodit urcite pri behu nebudem 😀
Odbehane 🙂 dnes polmaraton, konecne som sa zmohla na to.
baby čafte 😎
včera odbehnuté boli sme s kámoškou bežali sme cez pole,polnu cestu sem tam malý kopček a celý beh sme vykecávali to znamená že sme bežali tak ako sa má na začiatočníkov veľmi pomaly vôbec som nebola na konci unavená pomaly prichádzam na to ako správne behať je to super pocit 😵 dnes ma to ešte len čaká už sa teším 🙂
kočky čo chodíte behať skoro ráno idete na lačno ?
Tiež už po tréningu, dobre sa behalo, super počasíčko! 😀
@janicca ja rano nalacno nikdy, tiez by mi bolo zle...vzdy min.banan alebo nejaku tycinku (samozrejme nie snickers 😀 ale daku s ovsenymi vlockami abo tak)
Ahojte bezkyne 🙂 vsetky obdivujem! Chcela som sa spytat, ci mate niektora skusenost s rychlou chodzou (na hranici behu) a chudnutim. Mne totiz ten beh moc nejde. Myslela som ze sa to podda, ale akosi nevladzem 🙄
@hu.hu všetky ktoré začíname nevládzeme alebo sme nevládali ale ono sa to dá uvidíš len treba mať pevnu voľu ....tak skus chodza a potom beh a tak to striedaj na začiatok 🙂
@zdenka270921 no škoda som si myslela že hned dám deli čokoládovu 😀 😀 😀 samozrejme srandujem skusim to s tým banánom 😉
čaute baby 🙂 už nejakú dobu vás priebežne čítam a dnes ráno som sa konečne dokopala trošičku si zabehnúť a zároveň sa s vami o to podeliť 🙂 bolo to síce len biednych 7 minút, ale ako sa hovorí: na začiatok dobré :D verím, že to bude minutka po minutke, resp. km po km pribúdať.. zároveň dúfam, že ak zajtra zaprší, tak nie hned od rána, aby som si svoje skore zlepšila 🙂) a priznám sa, že okrem iného, začínam s behom kvôli mojej postave hrušky, na ktorú sa už viac nechcem pozerať 🙂)
pekný deň 🙂

@putney ahoj🙂 kade-tade po ciernej vode stale to menim podla toho kedy pocas dna sa mi podari vybehnut. Sama sa do Sura nejak neodvazim:/ aj ked tam sa musi bezat fantasticky.. Ale vobec to tam nepoznam.