icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

christinjenifer
24. mar 2014

Čute ženi prosim vas poradte mi ako mam schudnut

yanni
24. mar 2014

@christinjenifer rovnica je jednoducha= menej jest, viac sa hybat 😉

katkara
24. mar 2014

@christinjenifer ahoj, tak mne pomohla dukanova dieta a stepper 4x do tyzdna, za necele 3 mesiace slo dole viac ako 8 kg 😎 teraz ako sa oteplilo som presla na behanie a drzim sa 😉

christinjenifer
24. mar 2014

dakuem za rada si zlata 🙂

opica
24. mar 2014

@mracik aj tak ma tronfujes. ja mam zatial 65 ;) hehe, ide to nejak so mnou dolu vodou, ako som sa drzala celu zimu, tak na jak am to chytilo a druhy raz v priebehu mesiaca som chora...chjo, 13.4. mam tu vieden ;) to bude faux pas, snad tam neskolabujem 😀

nicky182
24. mar 2014

@yanni nemam nejak nadvahu,mam 66kg, chcela by som na tych 60, mega super by bolo 58 😀 som nizka,mam 164 cm, skor ta esteticka stranka ma trapi ako vaha, chapes ...viem,ze svaly su tazsie ako tuk, cize vaha ma az tak netrapi 🙂 mam bezecke tenisky uz davno, nike air, mam ich trosinku vascie, som s nimi spokojna, dobre sa mi v nich beha a dobre drzia nohu ...ak sa mi podari zhodit aspon 3-4kg, zainvestujem to drahsich 😀 pomalicky za rozbieham, lebo mam uz vyse mesiaca problemy s kolenom, vyklbilo sa mi jablcko, rehabilitujem uz druhy tyzden, lepsi sa mi , cize mozem zase zacat behat .... 😀 citam stale clanky dookola o behani a o vsetko co s tym suvisi, dost ma to chytilo, len to pocasie je teraz o nicom ...tak ty si uz riadne pokrocila, ked uz behas na maratone, mas moj obdiv 🙂

yanni
24. mar 2014

@nicky182 tie nenadvahove, take tie esteticke kila su najhorsie. Tie sa drzia ako kliest. Ked ta beh chytil, tak bezkaj, zmensi sa ti ritus a skus pilates alebo nieco podobne na spevnenie svalov. Kolenq su svine, davaj si pozor, neprehanaj to, ked mas problemy.
Co sa topanok tyka, nemusia byt drahe, len aby mali dobre perovanie a ti sadli.
A to pocko ani nespominaj, ja uz si hodim asi slucku. Fitko nemam rada, tam sa potim ako svina a von ked prsi uz nebeham, pol roko som bola takmer vkuse chora, tak som teraz rada ze som rada a neriskujem. Mrazy mi nevadia ale voda je zradna.
A neboj, k dlgym behom sa da dopracovat. Len na to treba vydrz a trening.
A Ozaj. Nebehaj jazdy den. To je kontraproduktivne. Kazdy druhy- treti na zaciatok staci.

yanni
24. mar 2014

@opica a co je vo viedni? Nejak som tym vychodnxm smerom nie v obraze.

janka7177
24. mar 2014

Čaute, včera som mala voľno a tešila som sa na dnes, ako si zabehám.A ako na potvoru cítim horné dýchacie cesty. ☹ V sobotu bolo u nás skoro 24 stupňov, dnes 12, tak asi moja imunita štrajkuje. 😒

opica
24. mar 2014

@yanni maraton, svagrina ma v ten den 40 rokov, tak ideme stafetu, si to zapriala ako darcek ;)

nicky182
24. mar 2014

@yanni pilates som si dala akurat vcera vecer, len 20 minut so svokrou v obyvacke 😀 😀 som ti vdacna za rady 🙂 zajtra pojdem poobede , dufam, ze nebude prsat 😒

putney
24. mar 2014

ja dnes hlasim 4km - fukal nechutny vietor, tak si v hlave pripisujem 8, lebo som sa fakt proti vetru narobila 😉
Garminy odisli spolu s muzom na sluzobku do Nemecka, takze som isla len tak pocitovo na 7:34 tempo 😀 😀 😀 😀 A ja s mobilom v ruke naozaj behat nemienim. Asi by mi mal jezisko doniest vlastne hodinky hm 😒

draik
24. mar 2014

@nicky182
Keďže ide skôr o "vyrysovanie" než o chudnutie, nečakaj zázraky. K chudnutiu behom sa v takýchto prípadoch treba prepracovať - to pre prípad, že by váha nejako nechcela skočiť dole.
Počasie nie je zlé, zlé je len oblečenie 🙂 Najhorší je lejak a silný vietor, všetko ostatné je zdolateľné.

nicky182
24. mar 2014

@draik ok, ratam s tym, ze je to dlhodobejsi proces 🙂 jasne, pocasie moze byt ake chce, hlavne je, ze chcem ist behat JA ...dakujem za rady ...

janicca
24. mar 2014

baby dnes 4 km zvládnuté ľavou zadnou už sa teším na tu moju prvú päťku bude to čo chvíľa 🙂 som fakt dobrá musím sa pochváliť keď ma nikto nepochváli 😀 😀 😀 baby ste fakt úžasné čo sa behu týka klobúk dole pred vami 🙂

@nicky182 ja som začala behať ako 86 kg tak si vieš predstaviť to moje ťapkanie ale každým behom sa to lepší a kilečká idu pekne dole 🙂 🙂

opica
24. mar 2014

@draik a prave to je moje najoblubenejsie bezecke pocasie, ked prsi, neviem sa udrzat ;)

dracik1
25. mar 2014

baby, 100 g cestovin a 1500kj, no zbohom rodina, ked ja ich tak "milujem" s feferonmi 😀
@nicky182, ja beham od konca novebra, tiez kvoli vyrysovaniu a kondicke, spociatku som behavala zle, strasne rychlo a bola som v kuse hladna, potom som zacala behat tempom cca 7:20 a bolo to Ok.....ale ja som neschudla zatial nic, citim, ze sa mi rysuju nejake svaly, mozno nohavice - ale skor nie su mi volne......ale ja sa zasa rada najem, som tak zvyknuta

@mracik, tebe prajem skore vyzdravenie a aby si zabehla pretek tak ako si zelas....

no a ja baby vcera som dala svojich 10 km za krasnych 1:h4 min a nejake drobne, co znamena, ze som sa opat zlepsila cca o 1 min a 40 sekund, posledny kilometer som bezala v tempe 6:03 a veru je to svizne tepmo.....bezalo sa super akurat ten blby vietor, jupiiiiiiiiiiiii

idem zapojit garmina

dracik1
25. mar 2014

Priem. tempo: 6:31 min/km
Avg Moving Pace: 6:30 min/km
Najlepšie tempo: 5:06 min/km - kocky, co mate garmina, prosim Vas co znamena to posledne ze najlepsie tempo? ze som napr. bezala 1 min takym tempom? a nerozumiem aky je rozdiel medzi priem tempo a avg moving pace?

dikes

gromkaver
25. mar 2014

dnes som behala 7. krat a vkuse 15min. , sama som ostala v soku. manzel mi nasiel hodinky, takze uz nebudem musiet cas merat mobilom a budem vediet aj TF a ubehnute km. normalne dobry pocit na to, ze je to len treti tyzden co som s tym zacala 🙂. akurat ma stve, ze muz po dvoch tyznoch behu schudol 5kg a ja s upravenou stravou, cvice
nim, behanim, vsetkymi pracami, nakupovanim, staranim sa o deti a dojcenim iba 1,5kg za 3 tyzdne ☹ .... neviem preco to nechce ist dole..., fnuk

nicky182
25. mar 2014

@dracik1 aj jaj milujem cestoviny, ale davam si max 2x do tyzdna, snazim sa jest teraz menej peciva celkovo, iba bielkovinovy chlebik ....ryzu vobec, lenze ked viem, ze idem cvicit, alebo ako dnes behat, bola by som potom brutal hladna a zozrala by som vecer aj kona .... 😀 beham pomalinky, nevladzem a dnes si beriem merac tepu, nech som v zone spalovania ....to tempo - rychlost ako zistis ?

dracik1
25. mar 2014

@nicky182, ja hrmonitor nemam, ale behavala som strasne pomalicky, - kludne som si mohla s niekym pokecat, keby bol na blizku 😀 , potom som si kupila garminy ale bez hrmonitoru a viem, ze pomaly beh bol u mna nieco cca 7:20 tempo, skusala som aj zrychlovat, akurat som bola zadychcana, chcelo to cas a behat objemy v pomalom tempe ako som sa docitala v bezeckej literature...to zrychlenie proste prislo zrazu len tak, vybehla som a slo to same rychlejsie 😀

dracik1
25. mar 2014

@gromkaver , uz to tu pisala jedna kocka, ze zacali spolu behavat, on isiel dole tak do 5 kil a ona skoro nic......nespravodlive...ale aj tak sme krajsie ako chlapci,bbr ja by som nechcela byt muz nikdy 😀

janicca
25. mar 2014

@gromkaver ja behám od 3.2 mám dole 6 kg , postavička sa formuje radšej nech to ide pomaly len nech je to trvalé 😉 behávam 4 až 5 krát do týdžňa cca 35 až 45 min. pomalým tempom zatial nemám žiadny merač ani aplikáciu v mobile ked nevládzem kecať 😀 počas behu tak s pomalým 😉 na brucho sa snažím doma cvičiť keď prídem s behania tak vačšinou sa idem zaliať vodou a keď príde na mňa hlad tak len nejaký zeleninový šalát .tvaroh alebo syr .... niečo lahke 😉

yanni
25. mar 2014

cafte baby. Tak ja dne nic ale fakt nic nestiham. Uz rano stresy, behom na vlak, ten nakoniec isiel len po hlavnu stanicu, tak kus do roboty peso, uz aj tak bolo dost neskoro. A to som chcela ist dnes skor domov, aby som nebehala tie intervaly po tme. K tomu vsetkemu cervene navsteva, takze z pipinocky zase vzislo grrrrr
Inak vcera to bola hroza. citam, ze aj u vas fukalo. tak dala som tych 45 min z nedele ale ja som mala pocit, ze stojim na jednom mieste. Stale proti vetru. A to som si naivne myslela, ze ked sa budem vracat, tak mi vietor bude fukat do chrbta. No prdlajz, na ceste spät to bolo este horsie, hotovy boj. Vybehla som pri slniecku a potom sa acalo pomaly stmievat a ca. 2-3 km od domu da spustilo take krupobitie, moje nervy. Normalne aprilove pocasie. Takze som dala vcera namiesto nejakych 8 km za 45 min, 10 km za 50 min. Ono to malo byt akoze stredne rychly beh. ale tie posledne ca. 2 km som trielila domov ako namydleny blesk. Alebo aspon tak rychlo, ako sa to v dazdi a proti vetru dalo. Keby aspon teplo bolo, ale kosaaaaaa. Ze som si ja vcera nezobrala rukavice. Blbana. Ciapka bola fakt fajn.

henika40
25. mar 2014

opuchol vam niekedy clenok? kolko dni treba na regeneraciu? neboli ma, ani neviem z coho to mam, ci je pretazeny, ci som zle stupila, beham od zaciatku februara, pred par dnami som zacala aj cvicit s jillian...…

janka7177
25. mar 2014

@gromkaver Ahoj , nevadí, ak chudneš pomalšie, hlavné je,že to ide.Aspoň to bude natrvalo. 🙂 Aj ja som za mesiac schudla 2,3 kg, teším sa však ako blcha. 😀 Nehladujem a nemám návaly žravosti , ako predtým.Aj tie 2 kilečká už cítim na oblečení.

iconka
25. mar 2014

@dracik1 to najlepsie tempo je naj co si pocas behu dosiahla, ale neviem ako dlho, ci to staci len dosiahnut, ci aj udrzat.

iconka
25. mar 2014

Asi je nieco vo vzduchu, ale aj vcera aj dnes sa mi vyborne behalo. Dufam, ze to tak bude co najcastejsie🙂

mirka907
25. mar 2014

@iconka aj mne..teda prvu 5tku vynikajuco...skusila som dnes nieco rychlejsie intervalovo....dychom uplne v pohode....ale na 5tom ma pichlo v zadnom stehennom svale a bolo po rychlosti....este som 4 dobehla ale teraz ma noha fajne boli...takze zas len pomalsie...a teraz idem nohu pomasirovat... 😠

iconka
25. mar 2014

@mirka907 to nase.e, ked ti daco taketo pokazi ten super pocit, ze? Poznam...