icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

yanni
18. apr 2014

Baby, prijemne sviatky vam prajem. My uz "bezime" do Milana. Internet asi nebude, tak az v utorok. Pekne sa dajte vykupat a vysibat aj za mna, u nas sa zbieraju len vajcia po zahrade 😠

laja77
18. apr 2014

sviatocnych 8,5km 😀 za mnou

mirka907
18. apr 2014

ja 10tka a utekam za malou k nasim...

janka7177
18. apr 2014

Čaute, tiež som dnes mala sviatočný beh, počasíčko bolo nádherné. 🙂 Plánujem využiť voľné dni, chcem ísť behať aj v sobotu a v nedeľu.V pondelok veget. Prajem všetkým príjemné sviatky! 😀

verbal
18. apr 2014

ahojte, dnes som skusila zabehnut svojich prvych 15km v zivote. ale teda bolo to kus nad moju trenovanost. zabehnut som to sice zabehla, ale tak skoro iste nebudem opakovat tuto dlzku trasy. ale zazitok mam a poznam svoje moznosti! 😉

symma139
19. apr 2014

baby,ja neviem čo mám robiť,skúšala som behať síce len trikrát po parku ale neuveriteľne rýchlo sa zadýcham už po pár metroch,pritom sa snažím aj správne dýchať :(

zuzana_1
19. apr 2014

Caute baby. Tak sa pridavam. Vcera som zacala,dnes som bolA druhykrat (teraz aj v zivote,nikdy predtym som nebehala)...mam trasu okolo rieky 1,88 km. Ale mam dost. Ufff. Zaciatky su faaakt tazke. Ale idem bojovat. Dnes som mala aspon o 1:13 min lepsi cas 😄😄😄 teraz je pre mna nejakych 6km uplne nepredstavitelnych. Ale dufam ze sa nejakym zazrakom dopracujem aj tam 😄

mima595
19. apr 2014

ahojte, tak ja som vcera dala svojich rekordnych 5,75 km....a aj tych 5 km som doetarz dala len asi 3x..standart mam 4 km..tak teraz chcem standardne sa dostat na 5 km a sem tam tych 6km...ale zacala som behavat aj po lesnych cestach, lebo na okruh,kde chodievam standardne, je daleko a tak som nechodila casto..al tu druhu trasu mam rovno pod nosom, takze simozem vybehnut hocikedy....

mracik
19. apr 2014

@symma139 spomaliť 😉

draik
19. apr 2014

@symma139
Zo začiatku striedať beh a chôdzu. Behať pomaly...teda ešte pomalšie ako pomaly.

laja77
20. apr 2014

polovica domaceho veternika a potom 10,5km- dufam, ze to stacilo na odburanie 😀 😝

opica
20. apr 2014

ako si ja uzivam kopce-kazdy den nejaky vylet s detmi,potom beh s muzom.ked je dobrepocko, je to tu uzasne. navyse mama babysitterka to isti 😀

opica
20. apr 2014

@verbal ja uz beham dlho a pre mna je idealna vzdialenost do 10 km.uz som aj polmaraton zabehla,ale neuzivam si to 😎 takze presne ako pises,kazdy ma svoj sposob a styl a co mu vyhovuje

mirka907
20. apr 2014

Ja som si dnes dala stupnovane useky...16km a paradne sa bezalo...

iconka
20. apr 2014

Ja dnes 15km beh a potom 5km so psom na hrad.

verbal
20. apr 2014

@opica tak ja som kratko bezec... u mna je to cisto iba netrenovanostou! ale pocit to bol pekny...ako som sa s poslednych sil sukala mestom k domu a vravela si, ze ked zastanem uz sa iste nerozbehnem! budem este pekne na tych kratsich behoch a za nejake dva mesiace to zasa skusim... a mozno to nepojde ani za rok to by tiez nebolo az taka tragedia.

priadka
20. apr 2014

Vcera som do mobilu natiahla sport tracker. Dnes sme ho chceli vyskusat na pesom vylete, no nevyslo to. Ked mi po hodine spustenej aplikacie zavolal kamos, hovor som zrusila a zavolala mu naspat, "workout" v sport trackeri mi nenavratne zmizol. Ako mam pouzivat telefon, tak aby sa mi uchoval aj prebiehajuci zaznam v sport trackeri?
Neskor som to vselijako testovala - skusila som stopnut workout a neskor sa k nemu vratit, no vzdy mi to uplne zmizlo. Neviem na to prist. Zajtra by ma to riadne napalilo, keby mi niekto pocas behu telefonoval a skratlo by to 😒

iconka
21. apr 2014

Velkonocna ranna 5tka na lacno (premiera) je za mnou a uz sa tesim na bike ;) Pekne sviatky este.

anjarondo
21. apr 2014

@susul Odporúčam Avicenum 360, ktoré si kupujem v zdrav. pomôckach. Najviac sa mi osvedčili stehenné kompresné pančochy (aj keď pomenovanie pančuchy nie je celkom presné: majú otvorenú špičku a držiaca krajka končí na stehnách) - pomáhajú aj pri celulitíde. Vydržia mi 6 - 8 mesiacov. Sú super!

mirka907
21. apr 2014

tak som si dnes dala vyklusovu 5tku po lesno polnej cesticke a najtazsie pre mna bolo udrzat sa a vratit sa...strasne sa mi chcelo behat ale nepomohla by som si ak by som sla viac...aj nejake zvieratko ma sprevadzalo....ked pri mne zasustalo nebolo mi vsetko jedno....musky a chrust zautocili....ale to je to caro behu mimo ludi

janka7177
22. apr 2014

Ja som napokon cez sviatky nebehala, bolela ma hlava a včera ráno to vyvrcholilo črevnou virózou. Dnes som už o.k. a dokonca som si odbehla dlhšiu trasu ako inokedy. 🙂 Veľmi dobre sa mi bežalo. Zajtra už opäť do práce! 😖

janicca
22. apr 2014

baby čafte tak cez sviatky nič akurát jedná light tura z ktorej má bolela chrbtica lebo krpce chvílami nechcel šlapat tak som ho niesla v krosničke 😉 a samozrejme som si dopriala trochen šalatíka ,koláčika atd ved to poznáte 😀 😀 ale dnes sa chystám vybehnut tak dufam že sa podarí 😉

katpetdo
22. apr 2014

AHojte,

musim sa postazovat 😠 . Od maratonu som bola 3x behat, iba tak kratko 5-7km. Tep na urovni 130, ale vleciem sa ako slimak a nevladzem zrychlit. Nohy ma vobec nepustia, strasne drobcim, ako na konci maratonu....vsade pisu, ze po prvom maratone moze aj mesiac trvat, kym sa telo vrati do normalu a ked ho clovek zabehne netrenovany, tak tipujem, ze ja dlhsie...co uz 😝

lillyen
22. apr 2014

Ahojte Baby! S čím počítate odbehané km? S meračmi pulzu či s mobilom? Ak s mobilom, poradte mi prosím nejakú Vami osvedčenú aplikáciu. Ďakujem krásne dopredu! 🙂

nelinqua
22. apr 2014

@lillyen za mna Endomondo. Spokojnost ;)

lalus
22. apr 2014

@lillyen aj ja mám v telefóne Endomondo 😉

priadka
22. apr 2014

@nelinqua
@lalus
Pytala som sa tu uz 20.aprila na ten sport tracker. Endomondo je v tomto schopnejsi - dokaze bezat na pozadi?

lalus
23. apr 2014

@priadka neviem, nemám odskúšané.... mne beží naraz len endomondo a walkman, telefón mi ešte počas behu nezazvonil 😅
ale môžem vyskúšať a napíšem 😉

nelinqua
23. apr 2014

@priadka tiez nemam vyskusane ako to funguje. ked beham nedviham telefon... Nenecham sa rusit 🙂 zavolam naspat az po odbehnuti.

misena01
23. apr 2014

ahojte. ja som aktualne bezec zaciatocnik (aj ked kedysi som mala slusnu kondicku 🙂 ). vcera som s prestavkami odbehla cca 4 km ale mam problem s kolenom… velmi ma bolia vonkajsie bocne vazy na pravom kolene… vacsinou sa mi to da na druhy den do normalu ale po vcerajsku ma to stale boli… viete mi nieco prosim poradit alebo je to beznadejne?
dakujem a pekny den