icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

iconka
28. apr 2014

Prebehnuta 😀 Dnes to neboli koliecka, ale kade tade po dedine a za dedinu. Chvilu predtym lialo, tak som zase prisla spinava..nevadi.... 🙂

opica
28. apr 2014

u nas to vyzera ako po spachani vrazdy ;) vsetko obalene igelitom a papierom...maluje sa u nas ;) tak sme sa o 19.30 po navrate domov s muzom zbalili a sme u mamy, dali sme si velmi prijemny beh po tme a s prevysenim 😀

romanovic
29. apr 2014

@dracik1 Ano, sedim na Culenovej blizko Eurovei. 😒

katpetdo
29. apr 2014

Dnes rano o 5.15 pri vychode slnka 10,5km.nadherny beh,len na konci sa vserky tulave psy v dedine proti mne dohodli a tak som sprintovala domov.u
Uz sa mi dnes a v nedelu behalo lepsie. Vo stvrtok chcem ist do Sale na preteky , 5250m. Nechystate sa niektora? Tusim sa tam neplatj startovne

dracik1
29. apr 2014

@sivamyska1 , ja som neschudla asi este nic, beham od novembra....ale je pravda, ze mi spevneli nozicky a celulitida odchadza do vecnych lovišť.....ja som skryty astmatik, pred 7 rokmi som lezala strasne dlho v nemocke na plucnom, som mala zapalene plucne alveoly a zapal pluc, , doki mi vravela, ze mam nabeh na astu, spirometria uplne zla....ale velmi mi chvalila vytrvalostne sporty, ze vraj mi znizuju riziko astmy a rozsiruju stale kapacitu pluc...a stale zijem, robim vytrvalostne sporty a najnovsie beham 🙂

vcera krasny beh, moje rekordy padali ale potom som bohuzial padla aj ja....baby, nechutne som zakopla a vedela som , ze je zle....cela som sa zlozila, strasne mi to bolo smiesne ako som lahla, nastastie trapas sa nekonal, lebo nikde nikoho 😲 , roztrhla som si tricko na lakti- mam tam maly hematom a koleno som si strasne buchla, dala som si na to endometacin, ledva som dopajdala do prace......a chcem ist dnes behat 😀 lebo som cely tyzden SAMA

romanovic
29. apr 2014

@dracik1 Sranda, ta tvrdohlavost, telo nie celkom funkcne, hlava vie, ze oddych by bol najlepsi, ale aj tak ideme 😉
Pozeram, ze v predoslom prispevku som dala nechtiac zleho smajlika 😀

dracik1
29. apr 2014

@romanovic, treba vyuzit ze su deti prec, lebo ked su tu, tak je 1000 dovodv preco neist behat...ale tusim ma uz menej boli 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

veronkarisko
29. apr 2014

Ahojte bezkine 🙂 Včera som isla behat po 3 rokoch. Predtum som cca 5 rokov behavala tych 6 km. Poviem Vám aj ked mam svalovicu aj na očných vieckach, ten pocit je na nezaplatenie B-). Dala som sice len pol hodinku, ale začať sa nejako musí 😉 . O 3,5 mesiaca sa vydavam, takže mam o dovod navyše nájsť si pri. Krpcovi cas na beh. 🙂

laja77
29. apr 2014

dnes pekna 8 cez obed, fuuu, uz byva dost teplo pri obednych behoch, najradsej by som behavala uz o 6tej 😎

katpetdo
29. apr 2014

Baby som hrozna, v juni ideme s muzom na dlhsiu dovolenku a ja som si nasla 2 preteky, vzdy v meste v ktorom sa prave budeme nachadzat. Muz sa isto potesi 😀

iconka
29. apr 2014

Ja dnes moj jubilejny 200.ty beh. Za tychto 200behov som odbehla 1837km (13 mesiacov behania). Dobry pocit, ze som to na zaciatku nevzdala 🙂

suzukigsxr1000
29. apr 2014

@iconka Sánka dole šéfka, ja môžem len obdivne slintať.Ak sa mi niekedy podari 1000 km za rok, tak to bude zázrak.Toho času mam len 300km za 4mesiace aj keď z toho som bola 3tyzdne chora.Ale ja sa nevzdam a raz tu 1000 dám.pekný deň prajem

mojinecka
29. apr 2014

Babyyy dnes som dala 100 km za april. Tesim sa 😀

yanni
29. apr 2014

@suzukigsxr1000
@mojinecka babyyyyyy ja som dala takmer 300 km za april. Pomoooooc asi som zavisla. Mam sa ist liecit? 😕

mojinecka
29. apr 2014

@yanni ty kokso si perfekna! Sarkanica jedna 😀

yanni
29. apr 2014

@mojinecka ja ani neviem ako som to dala. Som len tak teraz pocitala km, ze kolko sa nazbieralo a skoro som odpadla. Sa mi to ani verit nechce. Mi to vobec nepripada, ze tak vela. Ale Garminky neklamu 😀

mojinecka
29. apr 2014

Nepripada vela? Ved je to brutalne cislo! Ty musis behat aj v noci v posteli, ked spis 🙂 Ja som mala na Endomondo taku vyzvu, ze zabehni 100 km za april. Preto viem, kolko som dala. Aj ked v poslednom case ma fajne serka.Lebo ma nechyta a zapina/ vypina. Dnes mi to urobilo asi 50 x. Nemeralo mi dlhsie useky, musela som zapnut, vypnut a pokracovat.Uz som myslela,ze smarim mobilom...

janicca
29. apr 2014

čafte baby ja dnes a včera voľno po odbehnutom úžasnom preteku 😀 🙂 aj vám veľké ďakujem ste super motivácia 😵 😵 ináč aj ja som začala zapisovať ale len do kalendára prvé dva týždňe a potom som prestala ale také čísla čo píšete vy za mesiac budem mať za rok 😀 😀 😀 v piatok nastupujem do práce po MD tak sa aj teším ubehlo to ako voda až mi je to ľuto 😢 😉

opica
29. apr 2014

baby, moj ciel je 100 km kazdy mesiac...aspon nieco, uz splnene...ale murakamiho hlaska v "o cem mluvim, kdyz mluvim o behani" je urcite pravda:"s behom zacinate mysliet vazne, ked zacnete behat 250 km mesacne"-tohoto sa ja nedozijem!

romanovic
30. apr 2014

Zeny, poraziiii ma - dnes mi moj novy S3 nameral na mojej cca 11,5 km trati 2,67 km. Trafi ma!!! 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

mojinecka
30. apr 2014

@romanovic To veeeelmi dobre poznam a ide ma tiez porazit. Inak tiez mam S3. Dufam, ze to nie je mobilom...ja som uz par krat isla bez mobilu a bez tepovky. Vtedy sa mi ide najlepsie. Nikto mi do toho nekeca GPS lost/ GPS restart vrrr

dracik1
30. apr 2014

baby, ste dobre
@opica, bohuzial nehrozi...fyzicky mozno aj ano, ale popri praci a detom nehrozi....dalsie 2 tyzdne budem zasa sama s detmi bez muza takze zbohom rodina 😀 budem rada ak nabeham 15 km za tyzden 😀

xrumkaaa
30. apr 2014

ja som rada ked dam 10 za tyzden :D

pavlina2222
30. apr 2014

Ahojte 🙂 chcela by som sa spýtať tých, ktoré sa venujú behu pravidelne či odporúčajú nejakú knihu o behu... resp. či je nejaká overená kde nájdem všetko o princípe behu a chudnutia a podobne 🙂
Vopred všetkým ďakujem 🙂

iconka
30. apr 2014

@pavlina2222 kazda bezecka kniha ma nieco do seba a z kazdej si nieco vezmes. Uz mam takychto knih zopar, ale urcite by som z nich nevybrala len jednu.

janicca
30. apr 2014

@pavlina2222 presne ako píše @iconka každá kniha ti niečo dá a čo ti bude vyhovovať to budeš aj praktikovať 😉 ja som si objednala napr tieto http://www.martinus.sk/?uItem=127591 , http://www.martinus.sk/?uItem=163655 určite neostanem len pri tých dvoch chystám sa objednávať ďalšie 🙂

@dracik1 škoda že sa nepočíta koľko nabeháme okolo deti a rodiny tak to by boli iné km 😀 😀 😀

janicca
30. apr 2014

kočeny ktoré už beháte dlhšie ako dlho ste trénovali pomalé behy ? kedy ste pridali intervaly ? kedy prevýšenie atď .....zatiaľ vďaka ? 😉

yanni
30. apr 2014

dobre ranko, obed, poobede, vecer.... ;-DDDDD Ved si vyberte 😉

@mojinecka no takto ked sa to povie, napise je to cislo fakt brutal. Ale ja som ani nevedela, ze to na konci mesiaca bude tak vela. ja idem momentalne podla planu kolo Göteborgu a tam su len minuty, nie kolko km mams odbehnut. A takmer vzdy som dala aj minutovo trochu viac, ako bolo v plane. A ja som to vcera len tak zo srandy zratala, ked ste davali tie aprilove cisla, ze kolko to mmne vyslo (iinak nikdy nescitavam. neviem ani kolko som dala za minuly rok.) a taky sok z toho cilsla bol, moje nervy.

@romanovic mobil ja na prd. Pri prvej prilezitosti si zaobstaraj hodinky. ja na ne nedam dopustit. Tiez som najskor behala s mobilom, mam S2, a mala som app nike running alebo tak sa to vola. Sice dobre to meralo, nemol nikd ynejaky velky problem, ale to mobil je na ostaru. Takto mam hodinky pekne na rucicke a ide sa 😉 Akurat ze nemaju navigaciu. Raz sa mi stalo, ze som sa tak stratila, ze normalne som si na mobile musela zapnut navigaciu, lebo by som sa domov asi nedostala. Normalne som nevedela kde som hihi

@pavlina2222 ja mam jedinu jednu taku "vedeckejsiu" knihu. http://www.amazon.de/gp/product/3767911655/ref=...

Ale pravdupovediac ani tu som neprecitala uplne celu. vybrala som si len to, co sa mi hodilo. Inak mam par inych knih, ale to su skor take pribehy bezcov, nijake extra vedecke rady. Skor take na odlahcenie. Vela rad najdes na nete: runnersworld atd.
Jedine co odoberam casopis, je fakt super: http://www.running-magazin.de/ a muz ma tiez svoj oblubeny casak "Triathlon" a tam su samozrejme rady aj pre bezcov.
Ja ziadne knihy typu "rady" nejdem kupovat. A zijem a beham bez problemov roky aj bez nich 😉

veronkarisko
30. apr 2014

Takze opäť moja pol hodinka,ale už len s jednou pauzou. Ale mam otazku na vas skúsené...beham len podla casu a vydrze. Vobec neviem koľko som zabehla
Chodím bwhat na lesnu cestu nad dedinu, nemam net v monile. Je to vobec podstatné???? Ďakujem

yanni
30. apr 2014

@janicca co znamena pomale behy? Ja ked som zacinala som davala kazdy druhy den 4 km za 20-25 minut. Potom som pridavala kilometre ale nie rychlost. Ono to s tou rychlostou prislo nejak samo. Po case som zistila, ze cim dlhsie beham (mislim nie casovo ale cim viac km za jeden beh) tym sa citim lepsie a aj cas je lepsi. Ja sa na kratkych behoch, ca. 5 km, len trapim. Od 4-5 km sa to zacina u mne rozbiehat.
Nad intervalmi som sa nikdy nezamyslala. Prve som dala az ked mi dal muz bezecky plan na moj prvy polmaraton, ktory som tak ci tak zabudla doma, ked som isla na 3 tyzdne na maltu, tak som si tam len tak bezkala ako sa mi chcelo. Potom, posledny tyzden pred pretekmi som robila spolu s muzom tie intervaly. Intervaly bezne netrenujem. ja ich nemam rada. Je to sice dobre na zvysovanie rychlosti ale ked neplanujem niejake velky pretek, tak ich nerobim vobec. Aspon nie cielene.
Prevysenie tu mi nemame, kedze na okoli je len rovina a extra cestovat do kopcov, aby som ja dala nejake to väcsie prevysenie, tak to nehrozi. a ja mam rada rovinu ;-DDDDD