icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

yanni
30. apr 2014

inak baby, mna ide porazit. Vcera mi muz vola na mobil, ja uz nervy, ze co sa stalo, kedze zo Saudi nikdy nevola na mobil, a on mi vravi, ze mama(svokra) volala. a ja ze co, co chcela? No tak ako keby som toho nemala dost, tak sa chcu aj so svokrom na predlzeny vikend dotrepat. Ma porazi. A my mame program na prasknutie, zajtra behat ja s detmi, v sobotu muz s detmi, deti k holicovi atd. a este sa mi aj svokrusa bude pliest pod nohy. Som rada, ze chlop dne konecne priletel so Saudi a nebudem mat sa s nim ani poriadne porozpravat a pomojkat a uuz svokrusa pred dverami. Svokrovci su sice OK ale ak mate, dajte recept ako ich vytrelit na mesiac. A ja som si este planovala ten 100minutovy beh. No tak ten nedam asi nikdy takymto cinom. No vrazdila by som.

yanni
30. apr 2014

@veronikarisko nie je. Ak behas len pre radost, nemas nejake velke sutazne ambicie, behaj ta a tolko, kolko ti robi radost. sama zistis po case, ze ta tvoja zauzivana trasa sa ti mali, ze chces pridat. Tak si pridas par metrikov. A po dalcom case, budes chciet este viac atd. Obcas mozes pehat trebars take nieco ako lahsie intervaly. Bezis suvisla ca. rovnykym tempom, porom sa rychlo razbehnes, bezis pokym sa ti bude dat, potom zase pomalsie a tak dookola, ako dlho budes mat chut. intervalmi, aj ked v tomto pripade su to nie intervaly v pravom slova zmysle, zvysijes rychlos. Caasom budes automaticky behat rychlejsie.

yanni
30. apr 2014

@veronikarisko este som zabudla. Nezalezi kolko a za aky cas, hlavna vec, ze sa hybes a ze ti to robi radost. Ja c´sa napr. aj teraz, po rokoch, obcas musim prinuti. Tiez sa mi nechce. A ked to dam, som uplne happy, jedno ako ten beh dopadol (napr. v pondelok to bola jedna hroza), ze som to dala, ze som prekabatila hlavu.

iconka
30. apr 2014

@yanni wau, 300 je uzasne cislo 🙂

iconka
30. apr 2014

Za april 202,5km, som spokojna.

mirka907
30. apr 2014

mna dnes tak zlialo...jasne ze som sla behat, ked sa zdvihol vietor pred dazdom...zas mi dych bralo...potom zo 2 km len tak poprchalo a kde nic tu nic taky lejak sa na mna lial....chcela som to vzdat...aj som zastala ale take nervy do mna vosli, ze uz tretiu stredu po sebe mi to pocasie kazi, ze som sa zatla a este v tom lejaku dobehala co som mala v plane... akurat posledny vyklusovy som nedala, lebo to uz som ani pred seba nevidela....kompletka dnes

iconka
30. apr 2014

@mirka907 😀 tvrdohlavec vacsi nez ja

mirka907
30. apr 2014

@iconka kokos ale som sa nasrala...vsak vies ze nemam vela moznosti ist behat a vzdy ked je v stredu mala na gymnastike, tak bud fuka besny vietor alebo prsi...mne dazd nevadi ale lejak ako dnes to je iny level....a rozumies...do 5tej pohoda pocasie...ale akonahle som obula botasky....nech sa paci!!!!!

mirka907
30. apr 2014

a moja statistika 163km ...ale teraz pracujem na rychlosti a prevyseniach, nie na objemoch...takze spokojnost....plus vela cvicim kvoli spevneniu a drzaniu tela....a podobne planujem aj pocas maja 🙂..

iconka
30. apr 2014

@mirka907 chapem ta, pocasie dokaze nastvat, snad to buducu stredu vyjde. Inac som si dnes pri behani na teba spomenula, ze je streda a isto behas 😉

mirka907
30. apr 2014

@iconka vies ako sa hovori "streda xxx treba 😎" , tak ja si to nahradzujem ze "streda, behat treba" 😀

janicca
30. apr 2014

@yanni sama neviem čo su pomalé behy 😀 😀 ja behám pomaly teda aspon si myslím tých 4 až 5 km dámza cca 35 až 40 min podla toho kde behám a ako ....asi to chce len trening ked je natrenové tak sa aj kopce zvládnu 😉 dik za radu to je na mňa moc že bežecký plán atd...... to musíš na mňa pomaly 😀 😀 😀 😝

verbal
30. apr 2014

ahojte, ja som vcera dostala spolubezca... muzovho bratranca, o 10r mladsieho vysportovaneho a plneho testosteronu. kedze som ho upozornila, ze bezim pomaly. kupil si vestu so zatazou( 10kg). chapete! budili sme tolko pozornosti, ze uz iba zapnuty majak by nas tromfol. ale co!!! 😝 😝 stale ma ukecaval nech bezim dalej, alebo inu trasu a kazdy 10minut riesil, ako by bezal rychlejsie ale je dobre ze bezime tak pomaly. nakoniec sa vzdy na chvilu odtrhol a zabehol si rychlejsie. chvilu mi bolo smiesno, chvilu som sa bavila a aj mi kus liezol na nervy! 😉

opica
30. apr 2014

baby, idem sa pochvalit. za posledny tyzden 47.5 km...ale dnesok stal za to. som bola behat so 4 chlapmi, velmi pohodovo na zeleznej, ale tie ich hlasky, no super!!!

laja77
1. máj 2014

dnes sviatocnych 10,5km a pocasie na 1* 😵

yanni
1. máj 2014

@laja77 aj u nas pocko super. Ja tiez, sutaznych 10 km v ramci treningu.Chalani 350 m, velkac bol ba pyzamovej party 😀

katpetdo
1. máj 2014

Dnes paradny vecerny trail 16km.kopce mi dali brutalne zabrat, ale uzila som si to maximalne.beh v lese pri zapade slnka cloveka hodne nabudi.poslednych 5 km bolo dokonca za 4:50/km. Zeby som konecne prelomilA pomaratonovu unavu.

opica
1. máj 2014

a ja dnes bike...pre zmenu, po neviem kolkych rokoch som dala vyse 50 km...proste nie su deti doma 😀

laja77
2. máj 2014

@yanni super, vy ste na pretekoch tusim kazdy tyzden 🙂 , klobuk dole pred Tvojou rodinkou

romanovic
2. máj 2014

Hotovo 😉

kuwait
2. máj 2014

@yanni ty mas blog na sme.sk?

yanni
2. máj 2014

@laja77 noooo kazdy tyzden nie ale teraz ako zacalo byt teplo tak hlavne koli detom. Nech sa trosku vyblaznia. A na takych akciach, kde su aj bambinibehy, je to fakt super organizovane. Decka maju "vybeh" a k tomu sa este vyblaznia. A vzdy sa prestriedame aj s muzom. V sobotu ideme zase, vcera som bezala ja a v sobotu budu decka a muz. Akurat co sa mi tentokrat nepaci, dnes sa k nam nasackuju svokrovci a cely do bodky naplanovany vikend mi "rozhadzali". Ale co narobis, ked silou-mocou grrrrr chcu prist na navstevu.

yanni
2. máj 2014

@kuwait aaaaahoj. Pridas sa k nam bezkynam ;-DDDDD Nie nemam. Preco sa pytas? Je tam nieco? Ja pisem len sem na kona inak nikde. Na nejake blogy & Co. nemam cas a ani len chut. To by som musela byt ako "Alicka v krajine zazrakov" a vypisovat po nociach. A ty vies, ze ja v noci radsej spim. Alebo ked ja muzik doma, tak "robim" aj nieco ine ;-DDDDDDDD

Inak ina otazocka. Sem sice nepatri, ale ked ta uz mam na "oku". Potrebuje clovek do Kuwaitu viza? Ked pojde muz od leta do Saudi na dlhsie a nebude sa mu dat prist, tak budem lietat za nim. A ja do Saudi ani len na jeden den nechcem. Tak sme rozmyslali, ze ked pojdem s detmi, tak väcsinou si to hodime do Dubaja alebo Abu Dhabi hlavne koli moru a ked budem obcas letiet sama, tak aj Bahrain a pod. by mohol byt. Nemas chut sa potom niekedy stretnut? 😉

kuwait
2. máj 2014

@yanni v july je tu Ramadan to mi budeme v EU.Visa ak mas nemecky pas tak ti daju turisticke na letisku a muz ak ma saudsku iqamu tak ani visa nepotrebuje da sa na iqamu cestovat.Inak zapadne casti EU dostavaju visa na letisku,so slovenskym pasom moze byt problem daju aj nemusia dat ale ak ma muz Iqamu v Saudi tak urcite daju.Teraz je v Saudi strasne vela pripadov MERS v Rijade,Dzedde,Mekke,tak ked muz dojde mali by ste radsej par dni mat odstup keby nieco,vela ich doslo zo Saudi a mali to aj tu v Kuwaite boli 3 pripady vsetci dosli zo Saudi aj Egypt,Jordan mali pacientov co prisli zo Saudi..My ked ideme von medzi ludi pouzivame listerin spray a vicks first defence spray,radsej safe than sorry ja hovorim.Muzovi to tiez daj aj sebe a detom.V Rijade je vela pripadov.

yanni
2. máj 2014

@kuwait no ja mam nemecky a muz tak ci tak. To s tymi turistickymi je aj v Emiratoch tak. Tresnu peciatku do pasu. Tam sme problem nikdy nemali. Aj v Bahraine. Len som nevedela ako to je v Kuwaite. Muz ma aj Saudsku Residence ID. ten problem nema.
Muz prisiel v stredu spät, ale nic, v pohode. Zatial sme vsetci zdravi. Aj deti. On praveze isiel chory tam. Bol predtym koli angine dokonca na antibiotikach. Jemu tam vzdy to teplo pomaha. Teraz v maji nepojde vobec a v juni ak, tak len niekedy na zaciatku na tyzden a potom uz az od jula by mal ist minimalne na rok, s tym, ze bude lietat spät aspon raz za mesiac a ked bude nieco tu v Europe potrebne pracovne, tak sa zastavi vzdy aj doma. No bude to o drzku ale dako uz len bude.

kuwait
2. máj 2014

@yanni tak v najvacsom horku tam pojde jul-august na slnku aj 70 stupnov,tien vraj 50 ale tam tien skoro neni,vajce sa ti uvari na zemi tak je horko.My tu mame odvcera piesocnu burku.
Kazdopadne davajte si nieco listerin alebo ten vicks keby nieco inkubacna doba mers je az do 10 dni.

yanni
2. máj 2014

@kuwait ja viem. Ale inak sa neda. Ale on to uz pozna. Bol tam 4 roky. Vzdy aj v lete. A hlavne cez Ramadan ich potrebuju, lebo Saudis jednoducho do roboty nepridu. A to vies s tymi 30%. Presne tych 30% jednoducho nerobi. Maka tych 70% co su cudzinci.

kuwait
2. máj 2014

@yanni Saudi si beru dovolenky cez Ramadan to je aj tu tak

yanni
2. máj 2014

@kuwait preskocme do tej "hadavej" temy. Aby nas tu baby bezecke neprizabili, ze im zamorujeme diskusiu somarinami 😉

Baby sorry.

kuwait
2. máj 2014

@yanni no co mozno su zvedave ako sa zije v exotickom svete 😀