Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
Ahoj baby. Potrebujem radu. Chcela by som zacat behat. No neviem ci je to vhodny sport ked mam kusok nad 100 kg. Stravu som upravila a cvicim jillian. Mate niektora skusenost? Neznicim si klby? Ci mam radsej este schudnut a potom zacat behat? Dakujem
baby čafte tak ja sa nemám čím chválit čo sa týka behanie ak mi víde dva krát do týždna tak som rada a dnes manžel zahlásil že bude makat dlhšie tak už som na čisto dobehala na chvílu ..... 😖 😝 ináč už zarezávam o dušu v práci a celkom sa mi to táči tam si vždy oddýchnem 😀 😀 😀
@angell2611 kľudne možeš aj keď máš vačšiu nadváhu aj ja som tak začínala tiež z vyčšiu nadváhou a behám stále len treba začať a neodkladat to 😵 😉
@janicca uz som behavala ked som mala o dost menej kil a po par dnoch ma tak boleli kolena ze som sa v noci ani otocit nemohla. Ale mozno to bolo tym ze som behala v terene po hore. Ale urcite idem do toho, no idem si najst partacku. Dakujem a podarilo sa ti pekne schudnut behanim?
@angell2611 áno mne sa podarilo 8 kg samozrejme večer som sa prestala prežierať 😀 😀 behám od 3.2 ale už to nie je len o behaní a chudnutí ale taký relax a do konca som sa prihlásila aj na pretek kde som skončila medzi poslednými ale dobehla som 😀 😵 pre mňa super zážitok .....na kg sa moc nedívaj telo sa začne pekne formovať keď sa upreví strava a pridá sa pohyb 😉 ja som začala behat sama iba s mojími 86 kg 😀 😀 ale už mám teraz aj parťáčky tak behávame dve ,tri ako, kedy , komu čas vyhovuje 😵
Janka nešla si na bike? 😉
Kocky poradte, chodim behat uz od oktobra...nie vela..len tak do 4 km..kazdy den, ale v poslednej dobe ma bolia nohy...lytka, pistale....po 2 km..bolest...dychat vladzem, ani ma nepicha v boku..poradte..a poradte mi nejake dobre stucne...
Ja dnes 7 km za brutalneho lejaku. Vraj spravneho bezca nema pocasie odradit, mi povedal manzel...tak som z trucu sla. Chcela by som vidiet jeho,ci by siel...
@opica, juj akych mas zlatych fesakov..
@janicca, ja som cely tyzden sama, deti na tartan nechcu ist lebo..... kamosi na ihrisku, kupila som si svihladlo a na ihrisku som si dala 500 svihadiel a kratke sprinty. Inak svihadlo je riadna makacka, zadychana som bola a lytka zo zadnej strany som riadne citila
@nelciatko, neviem poradit, ja behavam od novembra , ale mna nic neboli...nastastie
@mojinecka ja som tak so stiahnutym zadkom sla minuly tyzden v nedelu...vska vies co tu v KE bolo za sialenstvo...fukalo ako besne...ale okrem toho, ze mi vychadzal dlhy beh som bola dohodnuta s bratom a jeho zenou ....a moj brat zastava rovnaku teoriu ako tvoj manzel s tym ale, ze on ozaj pojde za kazdeho pocasia...tak mi hrdost nedovolila to vzdat 😠 😀 ...to by som sa inak napocuvala este k tomu.
Inak som ta nezaregistrovala pri behu....pamatam si akurat jeden parik s chlapcom na motorke...ta zena mala velmi pekne elastaky, tak preto...inak si neviem zaradit nikoho....skoda
a dnes pred robotou nieco v lahkom tempe cez 10km...na lacno...fajne sa behalo
Baby beh nie je vôbec o chudmuti treba popri tom zmeniť stravu a cvičiť beh je dobrý na kondíciu ale strašný na kĺby;/))))))
@mirka907 jej Mirus, si ma vymakla 🙂 Dakujem. Vecer som si premyslela, kadial dnes pobezim. V plane bolo behat len po uliciach Piestan s tym, ze nebudem riesit tempo, ani km. Prvych 11km som to aj dodrzala a aj som behala pomaly kade tade. Piestany takto po uliaciach nepoznam, tak som nemala predstavu kde je aka odbocka a kam ma to zavedie. No a ako som si tak behala, tak po zastavke v Auparku na wc som sa rozhodla, ze este kusok dam, ze vsak vladzem a nejako som sa dosala uz namoju tradicnu trasu a potiahla to na tych 24km 🙂 Ale ja viem cim to bolo, nefukal vietor! 😀 Ale az ked vybehnem kopce ako ty, az potom sa budem citit ako king ;)))
@mirka907 No keď musíš, tak musíš. Ale do toho nášho VKV by som v nedeľu nešla behať. Máš môj obdiv. Ja som šla ráno z kostolka v koženke a triasla som sa od zimy a mala som čo robiť, aby ma neodfuklo. A ty si šla behať....máš gule 😀
Už tuším ako vyzeráš, takže nabudúce kričíííííím. Ale Asicsy to istia u oboch a u mňa ešte taká krikľavo ružová šiltovka. Takže do skorého videnia na Popradskej alebo som na tvoju česť pomenovala ten 2 km okruh - že Mirkine kolečko 😉 - tak tam.
zeny, nemozem z tohoto 😀 😀 😀 : http://cilichili.cz/blog/99-myslenek-ktere-vam-...
@mojinecka som poctena, ze kolecko nesie moje meno 😀 ...uz ho behava aj moj kolega, co byva na Bernolakovej. CHalanisko zacal behat pred mesiacom a vse city run dal s prehladom v tempe 5.05...niekto je proste talent...ale uz to viac ludom hovorit nebudem, bo za chvilu plnka na Mirkinom kolecku 😀
Ahojte,zacala som aj ja s behom,zatial dva dni,upravu stravy mam dlhsie. Na zaciatok ste odbehli kolko? Ako casto?
@lilien1105 Samozrejme že bej je na chudnutie. Je to aerobna aktivita. Aj ked tí čo sú moc ťažkí, ničia si tým kĺby. A však treba si sledovať tepovú frekvenciu, vtedy je to účinné.
ahojte dievcence tak ja som zacala konecne behat uz sa na o chystam asi po roka aj ked teda zatial beham len treti den snad mi to vydrzi prvy den bola somnou aj sestra odbehli sme nieco cez tri kilometre ale ona nezvladala takze sme skoncili skor ja som bola potom dva dni sama ale odbehnem tak okolo 5km a sama sa bojim zajtra pojde uz somnou znova segra lebo uz jej svalovica ustupuje ja som nastastie bez svalovky a dufam ze zabehnem stale viac a viac aj ked mam problem lebo sama sa bojim behat a chodit behat na ihrisko robit kolecka to by ma asi nebavilo 😉
No kĺby si ničí každý pri behu úplne každý;))))
dnes 7 km...celkom fajny beh .. 🙂
Ahojte baby, ja som začala behať začiatkom apríla, začínala som cca na 3km, v piatok som dala môj rekord 6,5km, aj keď nie vkuse, väčšinu kopčekov hore som si vykráčala 😅 . Nikdy som nemyslela, že ma beh bude baviť. Väčšinou chodím sama, tiež som sa zo začiatku bála, lebo behávam po takej poľnej ceste mimo mesta, ide aj cez les, ale stretávam tam nejakých bežcov, alebo tých čo robia nording walking, či ako sa to presne píše. Raz som bola na bežiacom páse v posilňovni, ale ten smrad a napichaní chlapi ma úplne odradili, takže behu zdar 😉

@cutty Mne veľmi pomohla zmena dýchania. Najlepšie sa mi beháva, keď pomer medzi nádychom a výdychom je 2:3 (v poslednej dobe aj 3:3) - čiže nádych na 2 (resp. 3 ) kroky, výdych na 3. Takto som vedela hneď na prvý krát odbehnúť 5 km ako nič a pulz mám stále krásne medzi 155 a 160. A teraz už to ani rátať nemusím, ide to automaticky.