icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

romanovic
9. jún 2014

V sobotu som si dal tanecnu noc do rana, pocas ktorej som zviedla aj urputny zapas s Tatranskym cajom 72%...nevyhrala som, ale aspon som sa nevzdala bez boja 😀 , musim castejsie vytiahnut opatky, lebo moje nohy nie su zvyknute a den "po" to byva tragedia 😀
Vcera vecer mi muz vravi "vyzeras tragicky, nastastie to mozes zvalit na opatky" 😀 😀 . Ale dnes som zvladla 7x Kuchajdu, sice s tazkostami, ale dala som to 😀 😀

dracik1
9. jún 2014

ahojte, davam len lajky, sa mi to paci....riadne sportovkyne...

som chora, boli ma hlava z dutin, kaslem ako tuberak...aby toho nebolo malo, na prechadzke som zle stupila, zacal ma boliet clenok......hlavne, ze vikend som stravila na Skalke v "lone " prirody, vo vyske 1000 m nm, kde su krasne bezecke trate...... 😔 a vyhlady na nizke tatry, velku fatru....dokonca som videla Krivan......

pekny tyzden

laja77
9. jún 2014

dnes rano sa mi veru nechcelo vstavat, ale spomenula som si na to teplo, ktore nas caka najblizsie dni a sups ho behat 😀 😀 😀 , takze aspon 6km, aby sa nepovedalo 😎

mariosmykal
9. jún 2014

Ahojte baby.

Z firmy ideme behať na pretek Od Tatier k Dunaju (www.odtatierkdunaju.sk) ako Modrý koník Team a chýba nám jeden bežec. Konkrétne na časť: 1. úsek: 11 km, 2. úsek: 8,2 km, 3. úsek: 6,7 km, spolu: 25,9 km. Náklady s pretekom hradíme my, stačí sa pridať 🙂 Radi by sme zobrali aj niekoho z vás. Je to 16.-17. augusta. Mali by ste záujem? 🙂

romanovic
9. jún 2014

@mariosmykal Ja by som rada isla, ale akurat budeme na dovolenke. Maybe next time...

laja77
9. jún 2014

@mariosmykal ja az taka dobra nie som 😀 , este musim nejake tie kilometre nabehat 🙂

lalus
9. jún 2014

@laja77 ale keď raz budeme veľké, tak sa pridáme, že? 😉 resp. tu z fóra založíme vlastný tím 😀 😀 😀

laja77
9. jún 2014

@lalus hej, hej 😉 . Ale tak pozri, z mojich standardnych 6km som postupne v priebehu polroka presla na 10-14km (zatial maximum 🙂 ), tak na buduci rok by som to mozno aj zabehla 😎 . A to uz budem snad aj velka 😀 😝

laja77
9. jún 2014

@dracik1 neboj, das sa do poriadku a budes behat jedna radost 😉

lalus
9. jún 2014

@laja77 no tak ja ťa za "chvíľku" snáď dobehnem 😀 ja dávam tak 7 km, 1x som zabehla (s pár prestávkami na chôdzu) vyše 10 km.

laja77
9. jún 2014

@lalus joj a dnes som si objednala dve bezecke tricka, to len tak btw, ja ked mam nove tricka, tak mi to lepsie beha 😀 , ale nerobim to casto, lebo to ide dost do penazi 😀

opica
9. jún 2014

ja akurat rozmyslam,z e o ktorej zajtra vsatavam, aby som si stihla ist zabehat. tento tyzden mi to nejak nevychadza, tak standardne o 5 budicek,a le kedze mam len skolenie a to az o 9, tak by som si mohla stihnut zabehat...nuz uvidime, ci motyka vystreli...ale uz aj u mna zacina este skorsie budicky, aby som stihala behat. miujem rada po behu nalacno 😀

laja77
9. jún 2014

@opica ja milujem vahu po behu nalacno 😀

lalus
9. jún 2014

@laja77 😀 😀 😀

baby neviem ako to robíte, ale ja ráno nemám energiu 😝 skúšala som niekoľkokrát, ale až tak okolo 8, na 4.00 si ja budík kvôli behu dávať nebudem (zatiaľ) 🤐 a úplne zúfalo som nevládala, len som sa vliekla 😝
dám tomu ešte šancu samozrejme, ale u mňa neporovnateľný rozdiel akým tempom bežím večer (jednak najedená z dňa, rozchodené nohy, rozhýbané celé telo z bežných aktivít) a ako sa vlečiem ráno 🙄

opica
9. jún 2014

@lalus moj prvy polmaraton zacinal 4.30 ;) v juli minuleho roka. ked nie je cas inokedy, co narobis...ale potom ten pocit na cely den stoji za to. ja inak behavam aj v tej horucave, ked sa ned ainak,a le to dam fakt maximalne 5 km a som KO

mirka907
9. jún 2014

31 stupnov....zeny idem do toho pekla 😠 ...stastie ze mam pomaly vyklusovy a teda kratky beh dnes....

iconka
9. jún 2014

@lalus rano to ma svoje caro, aj dnes som uz pred piatou bola vonku a nutila nohy po vcerajsom maratone na biku, aby sa pohli ;)))

iconka
9. jún 2014

@mirka907 je to blaaaazon 🤐

mirka907
9. jún 2014

@iconka pohodicka to bola...mala som problem bezat pomaly...chcela som este pomalsie....citim sa nevybehana...este by som dala ale cas nepustil

iconka
9. jún 2014

@mirka907 kazdemu ine vyhovuje ako vidim 😉 Ja som si tiez vecer vybehla, u nas je este o stupen viac ako u vas a teda otras. Taka dopotena som davno nedobehla. Rano je to ovela prijatelnejsie pre mna.

lalus
9. jún 2014

@iconka však ja nehovorím, že to nemá svoje čaro... to iste má. len jednoducho konštatujem, že napriek tomu čaru, odhodlaniu a chuti fakt nevládzem ráno - hlava ešte prispatá, nohy drevené 😝 😅 😀

opica
10. jún 2014

moja ranna sestka pri vychode slnka za mnou-akurat sa mi vari kava 😀
moja odmena

verbal
10. jún 2014

@lalus o 8 to uz je neskoro... taka 6h ale teda mne sa tiez tazko vstava!

laja77
10. jún 2014

@lalus ja som zase ranne vtaca, takze mne ranne behy problem nerobia 😉 , to ja skor navecer mam problem sa nakopnut behat, to uz mam rada taku pohodicku 😵

romanovic
11. jún 2014

11km v nadhernom rane, dedulo-bezec mi uz zdialky kyval.
Hor sa!!!

laja77
11. jún 2014

@romanovic aj ja uz mam odbehane, parada 🙂

janinkakvetinka
11. jún 2014

@lalus ja tiež nejak ráno nie som schopná...presne ako píšeš, chuť by aj bola (ja som skôr ranné vtáča), ale som nerozhýbaná...možno aj bez energie...zatiaľ som bola len raz, ale liečila som sa tri dni :D...a pritom som sa akože predtým aj rozťahovala..aj potom

mirka907
11. jún 2014

Dnes mam poldna dovolenku tak som prave dobehala...10.5km...pocity ok... budem provokovat ale teraz smer bazen 😉

iconka
11. jún 2014

Ja som bola rano o 4:30 na hodinku a bolo mi strasne teplo, skapinam, ked je takto.

laja77
11. jún 2014

@iconka ja tiez tak a uz len cakam, kedy bude aspon 17hod, aby sme s malym mohli aspon nos vystrcit z dveri 😀 . Teda ja take teplo mozem, ale len pri mori 😀 😝