Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
@yanni, jasne , ze moji kolegovia hyperbolizuju s tymi klickami.....ja bio nejedavam, ale snazim jest normalne-zdravo-skoro vsetko.....pribrat neviem, mam 180cm a vazim x rokov cca 60-63 kg.....a to som najvacsi srotovnik z firmy zo zien, tu zeny vobec nejadavaju, vobec, mozno sem tam nejaky salat, minule sme boli s kolegynkami na pizzi, ja som zjedla velku pizu, normaka, oni tak po polovici a neveriacky na mna pozerali, ze ju zjem celu, hm, neviem, pre mna je normalne ju zjest celu pizzu, nevidim na tom nic nenormalne
@laja77 aaaaale neboj, aj ty budes. Jednoducho sa na nejaky polmaratonik prihlas a uvidis, odbehnes ho ani nebudes vediet ako. Ja som moj prvy tiez tak. Prihlasila som sa a tak pravidelnejsie som trenovala ca. jeden mesiac aj to len kazdy druhy den po 7 km. Tyzden pred polmaratonom som s muzom odbehla mojich prvych 21 km za 2:20 😕 😕 😕 😨 😨 😨 😨 😨 Skoro som skapala. V ten polmaratonovy tyzden som bola dva krat s muzom bezat intervaly, v sobotu lahkych 20 min a v nedelu bol polmaraton. A predstav si, odbehla som ho od dve hodky. Takze ked nic neboli a hlava chce, nemusis byt ani velmi trenovana. A po nom som ani len svalovku nemala. 😀
dnes trosku zmeny, rovno na obed 😀 , 11,5km- ale v pohode, nebolo moc teplo, tak akurat. Rano sa mi nechcelo vstavat 🙂
ja som bola v utorok a dnes a uz utorok som vedela, ze nieco zle...tepy saleneeeeee...isla som s pace 6.28 pri tepoch 150...to co je? vedela som, ze sa daco chysta.....a dnes som sa zobudila a ucho aj hrdlo v ohni...tak som sla dnes len 6tku, zas tak pomaly a zas na nizkych tepoch...bolest som teraz prekryla tabletkou ale nedobry tlak v uchu a akoby ma niekto bil kladivom po hlave v noci.
..držte mi palce baby aj ja začínam s behom =) už predtým som začala ale po mesiaci ma zahltili pracovné plus školské povinnosti takže som sa na to doslovne vykašlala a teraz zasa začíam odznova s ešte horšou kondičkou a podarilo sa mi aj pribrať podstatne viac ako som mala 🙄 aaach ... našla som článok, ktorý ma trochu namotivoval a objasnil mi aj nejaké veci ešte, tak kto máš čas a chuť čítať http://www.dixo.sk/spravne-a-efektivne-behanie-... =D ... ale chcem sa ešte spýtať čítala som tam aj o zumbe a bokwa fitness máte niekto skúsenosti s tým?
@mirka907 skore uzdravenie.
ja som si dnes po dlhom case nedavala pozor na tep a konecne som si dala do tela ;) prijemne to takto padne...
ale moji chlapi su na stanovacke, tak snad zajtra dam viac, ak bude nalada;)
@opica
@svetlankat
@yanni baby dakujem....a zastrelte ma ale ucho neucho, dnes uz som to doma nezvladla a sla si zabehat....15km a rovno intervaly....bud ma uplne klepne, alebo to preliecim...sla som ako s vrtulou v riti...po tyzdni behania spiacim tempom to proste inak neslo...stupnovane intervaly som koncila v tempe 4.26..celkovo 5.01 priemer na 15km...uvidim ci zajtra rozpravat budem moct
a ako tak pozeram statistiku, vlastne som v tom behu dala 10tku zas o nieco lepsie...pod 49min..osobacik....tesim sa zeny
ja vcera tiez peknu 15tku 😉 po 4 dnoch neustaleho dazda to padlo fakt super.
Dnes plavoska, velkaci konecne, ale total spontanne, vobec som to necakala, sa rozhodli, ze urobia "Abzeichen". Ani ked ma zastrelite, neviem ako sa to vola na SK. Ved viete co myslim, aj my sme to ako decka robili. Dali nam diplom a take cudne somarinky na plavky sa to prizehlilo. 😕 😨
Zajtra mama zase bezecke preteky. Ale len chalani, muz je stale nachcipany a pre mna to nie je. 6,5 km a beha sa 5 koleciek po 1,5 km. Tak to je take na akurat na zblaznenie. Tak to ja behat nebudem. Chalani maju 600 m, krpcek tolko este nebezal, tak uvidime, ci sa niekde nevykydne 😕
Ahojte. Ja valim tiež, ale v pohodli domová. Nie na beziacom pase, ale na orbitreku, čo je simulacia behu. Takže vonku môže byt ako si nebesá zazelaju 🙂 Dam lkarnitin, pustím hudbu a ficim. Potrebujem roztopiť tehotenskych 20kg. Drzte palce 🙂
@posuvamdalej drzim palce.
Ale behat vonku a dnu, to su dva totaaaaaaalne odlisne svety.
@yanni suhlasim. Kedysi som behavala von. Avšak teraz vyzeram ako grizzly. Hanbim sa potit a fucat na verejnosti, preto som si zvolila súkromie domová 🙂
@posuvamdalej aaaaaaale prosim ta, ze grizly. Vies c ja vsetko stretavam, ked chodim behat? a dokonca aj na pretekoch. Ja ich naprij´klad vsetkych obdivujem. Ved tomusi byt strasna namaha. Ja som an poslednom polmaratone bezala v lejaku, cez mlaky po bahne. V polke uz som mala boty totalne premocene, mali hadam aj 5 kg. Som si predstavila, ze mam tych 5 kg niekde na popku. Uff tahat zo sebou tie kila, to je vykon. Moj muz stale vravi, ked bezia pribratejsi, "aj snaha sa t´rata". "A nejako treba predsa zacat" 😉
ja som SAMA doma, tak si uzivam. prave mi ide sex v meste, tak skoro spat nepojdem ;)
dnes som bola na vylete s mamou, vecer som si dala uplne volnu desiatku, tak sa mi dobre slo... ale kedze sa chystam aj zajtra zrejme so sestrou, tak som si povedala,ze staci.
aj tak je to strasne, ze sama doma a vecer som sa spamatala o 10, ale 3 pohare frizzante uz su vo mne, to sa zajtra bude behat ;)
@opica juuuuuj ako ti je fajn. A ja som uz od 8 v posteli. Decka zalahli uz o 7, ja som este co to pozehlila, vyprala, o 9 este vyvesila pradlo a sup zase do postielky. Chlap tu uz pri mne chrape a mne sa este stale nejak nechce spat.
Sex and the city- to aj ja mozem 😀 Ale tak Sex on the beach (vyloz si to ako sa ti hodi 😀 😀 😀 😀 ) by bol este lepsi.
no po tom vine a nespani to bol dnes celkom boj,ale aspon sme so sestrou pokecali. idem chystat, zajtra idem s chalanmi a mamou na liptov ;) a musim ist varit, nez sa moji hladosi vratia.... 😀
Ahojte dievcata...neviete mi prosim niektora vyratat aky mam mat tep pri behani,ked chcem schudnut? Vsade citam nieco ine....mam 33 rokov 🙂

@yanni och, dalsie fifipierko 🙂 . Ja mam 55kg, ale vysku len 161 cm 🙂 . Ked som vazila 48, okolie ma podozrievalo z anorexie 😅 - pravdupovediac fotky z toho obdobia si ani nepozeram, lebo fakt mi tam kosti strcia. No asi budem mat tazke kosti 😀