Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
Ved vravim, ze je tu sranda 😀 😀 to co za farmara, beziaci farmar? A k tomu este impozantny pan 😀 😀 😀
jaj baby dnes chcem ist strasne behat. no este stale robim a skor ako o 18.30 neskoncim. Uplne priserny den a beh by mi pomohol, ale nema dnes kto maleho poriesit vecer, tak z behu nic nebude. Asi budem musiet zajtra rano o 5 stavat aby som stihla, kym muz odide do roboty. ☹. Snad nebudem velmi zla na vsetkych, ked nejdem behat.
Home office s dietatom je horsi ako praca v robote bez dietata. Ani jedno nerobi clovek poriadne. 😒
dievčence, včera som prvý krát dala vyše 8 km...ešte že som si nekúpila v lidli tie boty, lebo už by som povedala, že to vďaka nim
caaaves zenule,
tak ja vcera 13. Super sa bezalo. Ale nie na zaciatku. Mam zase kakackovu story 😀 😀 😀 😀 😀 A tentokrat som sa musela fakt rozhodnut: po 2,5 km sa vratit (ale tych 2,5 km spät by som aj tak asi nevydrzala) alebo zbehnut niekde do krickov. Tak no co, zbehla som do kukurice 😀 😀 😀 😀 ale babyyy, poviem vam, to bola hroza. No ale ulavilo sa mi a bezala som dalej. Ale po 13 km som to musela vzdat, lebo ma zacal stipat zadok 😀 😀 😀 😀 😀 No bez papiera, len listom z kukurice 😕 😕 😕 😕 😕 , sa zle zadok vytiera.
Sorry za hnusotinky k obedu 😕 😨 😕
@yanni, ze listom z kukurice 😀
@janinkakvetinka , super k 8cke
ja vcera pekne 7,5 km, som myslela, ze tie skoro 3 tyzdne nebehania nerozbeham asi nikdy.....
Ahojte babule idem sa k vam poradit zacala som sa venovat rychlej chodzi a pre kondicku si davam aj jedno kolecko behu. No nie to som chcela ale skor ake hodinky pouzivate ja mam zatial z lidlu no budem mat narodky tak by som chcela nieco kvalitnejsie len nejako si neviem vybrat. Ktore by ste mi odporucili??? Meraju nejake aj vzdialenost??? 😅
Este som sa chcela spytat pri chodzi ale aj pri prechadzke mi opuchaju prsty na rukach, tusite co to sposobuje?
no dnes story odo mňa:
pri podvečernom behu ma sekla osa... snáď po 15 rokoch 😕 😝
ale tak fajne bolestivo a rovno do členka... na porazenie. som oslovila prvú tetušu, čo som našla v záhrade rodinného domu na ulici, kde som bežala a pýtala som cibuľu 😅 taká zlatá bola, hneď mi po ňu šla, porozprávala, že aj ona mala nedávno to "šťastie" . chvíľku som tam u nich postála, potom mi odrezala koliesko cibule, nech si ho dám do ponožky a šla som ďalej. a s cibuľou v ponožke a mierne napúchajúcim členkom (vďaka tej cibuli 😉 ) som odbehla ešte ďalších 5 km 😎
takže k zoznamu čo nosiť so sebou okrem vreckoviek pre
@yanni pridávam aj cibuľu 😀 😀 😀
ahojte, dva tyzden som nebehala. najprv dovolenka a potom viroza. zajtra idem rano zasa vybehnut. tak sa tak zamyslam, ze kolko by som si asi mala na zaciatok dat... este som taky velky vypadok nemala!
@lalus hihi ale dufam, ze uz ok. Osa je este dobre, vcela by bolo horsie, musis zihadlo vytahovat ☹ 😠
Inak, ked sme uz pri tom, co vlacit so sebou. Tak Niektori ludia su fakt padnuti na hlavu. V Aprili som bezala v Augsburgu taky trosku cross to bol a nejaky kilometer pred cielom som dobehla taku pipku, nejakych 60!!! mohla mat a zeny, ona si fakt vytiahla ca. 500 m pred cielom z ladvinky zrkadielko a ruz a zacala sa kechlit 😀 😀 😀 😀 Kosa bola ako v zadku a ona sa maluje. Ja som sa tahala len do ciela a k stanku s cajom. Potom sme sa este v cieli bavili aj s jej chlapom aj s mojim, no srandistka riadna, ze aby bola pekna na cielovej fotecke 😀 😀 😀 😀
Takze baby: vreckovky, cibula, ruz, zrkadielko.....kto este nieco prida? 😀
Inak u nas vcera zase lialo, uz ma z toho porazi. Doobeda bolo 30 stupnov, muz bol behat o 8 rano, to uz bolo na vykyd, o druhej som ho bola zaviezt na letisko a potom, ze si trosku pospim a o nejakej 7 vybehnem, no take velke som vybehla. Ale sa aspon trosku ochladilo, tak dufam, ze sa nerozprsi, poobede by som aspon na hodinku chcela. Zial polne cesticky a les moze zase zabudnut, to bude po tom lejaku zase vsetko rozmocene, fuuuuj. A fuk je tiez riadny. ma odfukne 😀
Čaute bežkyne! Na Zľave dňa majú super časopisy o behaní v zľave, tak som si rovno objednala. Ak by ste chceli, tu je link: http://www.zlavadna.sk/zlava_92321_sportmedia-s...
@verbal neboj jednoducho bez a uvidis kolko zvladnes. Ja ked som to bola zaciatkom roka taka chora tak som nebehala mesiac. Ale vobec ziadny sport. Ani plavanie ani nic. A cuduj sa svete, hned prvy beh 10 km. Sice pomaly ale bolo super.
Len uz nebehaj velmi rychlo, ked si tehotna. Pokym budes vladat s dychom tak pekne pomaly a potom neskor ked sa ti bude este dat radsej prejdi do kroku. Prejdi na nordic walking. Stretavala som jednu babu tu, ta tiez uz s brusiskom ako svet celkom sviznym krokom sa "prechadzala". Uz som ju davno nevidela, bud uz porodila, nemoze alebo sa prechadza v inom case.
@miskap2111 dikes. Ale to ze to poslu az koncom septembra, to akoze fakt? JA by spm si aj objednala, ale sem mi to asi neposlu. Hm skoda, na sk idem v piatok a potom az na Vianoce cela banda.
inak baby, uplne ina otazka, ked uz to tu dnes zaplavujem. Nema to nic s s behanim ale mate tu vsetky deti, poradte. Dostat na SK taku nasadku na ceruzky, co podporuje spravne drzanie ceruzky? Tu to v obchode nemozem nikde zohnat a objednat 3 kusy za 8 € a k tomu postovne za 4,95 € no tak to sa mi fakt nechce. UZ ma ide z toho nasho krpca porazit, ma 4,5 roka a neda si to drzanie vobec vysvetlit. Drzi farbicky ako kol v ruke, poptom len carbanice ako rocne dieta a potom sa durdi, ze on nevie kreslit. On ani nevymaluje pekne. Ja fakt neviem, co z neho vyrastie 😠
@yanni áno, píšu že až 25.9. Ale čo už. Počkám. 🙂

@laja77 ja dnes este nic. Trcim v office uz od pol siedmej. Ale neprsi (nechcem to zakriknut, tak len tak sepkam 😀 ), tak hadam dnes nieco bude. Lebo uz som nervozna. Ja ked nebeham 3-4 dni, tak som neznesitelna. Mam uz depku 😕