icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

megba
10. sep 2014

@annaanna po porode, ked budem po porode, mozme behat spolu 🙂 ja behavam celu zimu, aj po tme, vacsinou sme sa dali dokopy niekolki bezci aby som nebola sama. Ale teda ked zacnem teraz behat po porode to bude hruza, budem rada, ked zabehnem par metrov 😀 bezcov z partie co sme chodili nemozem otravovat, lebo budem prislis na nich pomala, takze budem rada za sparring partnera zaciatocnika 🙂

annaanna
10. sep 2014

@megba no budem sa tešiť na teba ako spoločníčku, len musím ešte potrénovať.... dokedy porodíš. 🙂 koľko mám na to času?
kedy máš termín, nech ti všetko dobre dopadne a babatko sa narodí zdravučké 🙂

laja77
10. sep 2014

dostala som nove tenisky k meninam a este som ich nevyskusala, hanba mi 🙄

opica
11. sep 2014

dievcata myslite tuho na mna v sobotu a posielajte sily. uz vidim,ze to bude des ;) ale ma byt skaredo, to by mohlo snad v pozitivnom smere ovplyvnit moj vykon 😀

mojinecka
11. sep 2014

Tehulky @mracik a @megba blahoželám a silno držím palce, nech čím dlhšie potiahnete a drobci sú zdraví. A vás, čo čakajú preteky @opica a @matuska2810 tiež držím palčeky, vy to potiahnite čím kratšie a nech ste skoro v cieli. Inak ja som zaspala na vavrínoch. Ešte že je to škaredé počasie a mám sa na čo vyhovoriť...ale už musím vyvetrať hlavu - prváčka a odúčanie od plienok u drobca brrr kombinácia 🙂

romanovic
12. sep 2014

Vstala som pekne o 4,00, ale pohlad z okna ma zahnal nazad do postele. 😎

yanni
12. sep 2014

@romanovic a coze, certi sa zenia?
😀 😀 😀 😀
U nas zase leje grrrr Vcera sme mali prvy krat tu nasu officovsku behaciu skupinu. No nie bohvie co. Jedna to vzdala uz po ca. 2 km a dalsie dve po 4 😕 😕 😕 😕 Ja som este jeden km dobehla do officu. Ale to take behanie, no nic moc. Akoze ako regenerativny trening ok, takto by som odbehla aj 100 km, len to by asi bolo na cely den 😠 😠 😠 😠 Zenske si dali hubu na spacir a kecali cely cas. To som ja nie zvyknuta. A ze pace 7 😀 😀 😀 , sa mi zdalo, ze stojim na jednom mieste. 😕 😕 😕
Dnes a zajtra ma liat cely den, no tak to bude fakt zabava. A to som chcela zajtra trosku s brasko vybehnut, ked sa mu konecne uracilo prist na navstevu. No tak asi z toho nist nebude. No uvidime.

Inak, ja uz som sa prihlasila na buduci tyzden na ten polmaratonik, dufam, ze sa vycasi, to bude asi posledny v tomto roku. POtom uz len par desiniek sutaznych. Dve mam uz naplanovane fest a hadam este dake dve niekde vtesnam. Ale ten program do konca roka, co mame, nikomu neprajem. Sa aj zblaznim. Uz teraz som totalne v casovej tiesni 😠 😠 😠 😠 😠

mirka907
12. sep 2014

ja mam dnes / zajtra zas dvojfazovo...poobede mi vychadza 35km, rano 10km ci prsi ci neprsi...tak bude adrenalin ze ake prekvapko mi pocasie pripravi... 😠

dracik1
12. sep 2014

ahojte, @opica, drz sa.......

v BA leje, leje , leje a neprestava liat...ved ide predlzeny vikend 😀 😀 😀

opica
12. sep 2014

ako, ja milujem dazd a na behanie obzvlast. vtedy mi ide, len dufam,ze zajtra nebude liat takto ako teraz tu, lebo to uz na starte budem mat o 5 kil viac...bohaca, tu je fakt neskutocny lejak veru...

mracik
12. sep 2014

@opica čo más za pretek?

opica
12. sep 2014

@mracik silvi, nieco pre teba ;) maly pieninsky maraton...

mracik
12. sep 2014

@opica super a koľko km?

opica
12. sep 2014

@mracik 18, len vraj to je stale hore-dole, tak som zvedava ako to zvladnu moje nohy zvyknute na rovinu. i ked som s vehementne snazila cez leto behat kopce ;) uasne je, ze moze bezat max 130 ludi, takze si uzijem samotu ;)

mracik
12. sep 2014

@opica tak to som strašne rada, že si už zabudla na rozčarovanie z polmaratónu a nezanevrela na dlhšie behy 😵 budem na teba myslieť, strašne som zvedavá na tvoje pocity. 😉
130 ľudí je super, akurát tak budeš mať vždy jedného na dohľad, aby si mala koho predbiehať. 😅

@mirka907 a ty najbližšie mmm, že?

mirka907
12. sep 2014

@mracik ano MMM...uz som nervozna statocne teraz...ten posledny tyzden budem po kazdom len stekat 😠 ...prave uvazujem ako mi dnes tych 35km zbehne...idem sa tocit na 5tke, dufam, ze mi neprepne kym dobeham..a kedze zajtra rano idem tempovu 10tku tak dnes tych 35km volnejsie chcem po 6min/km, tak to budem bezat 3a pol hodiny...uaaaaa

opica
12. sep 2014

@mirka907 mirka, ty si nezmar! boze tie tvoje kolecka ;) ja to zajtra mam tam a spat a uz teraz vidim ako ma cesta spat bude nudit ;)

opica
12. sep 2014

@mracik ja som tiez strasne zvedava, ale ideme 4-klasika ;) takze apson zo zaciatku ma bude mat kto tahat...a potom mi zahraju oslavnu piesen, ked dobehnem poseldna ;)

iconka
12. sep 2014

@opica vela stastia na Pieninach ;)

mirka907
12. sep 2014

@opica toto bola hradza😀 nie kolecka...celkom fajn sa slo...aj prsalo aj fukalo aj slnko svietilo...pace 5.52 a s rezervou..takze ta tazsia faza za mnou a este 10km zajtra rano..inak moj najdlhsi beh zatial...som myslela ze 30tka je zlomova ale nemala som nejake blbe pocity ani nic

mracik
12. sep 2014

@mirka907 "idem sa točiť na 5ke" som pochopila, že to chceš vytočiť na tempo 5:00 😀
ešte som rozmýšľala, či si sa zbláznila, alebo si sa už tak brutálne vymakala. 😅
inak nad fotkami z preteku som len ochkala a achkala, tá tvoja figúra 😵

yanni
12. sep 2014

@mracik hihi za tempo 5. Tak ja som to pochopila, ako bolo myslene. Lebo hned so krutila hlavou. Ja by som sa zblaznila. To ja kolecka nemozem. To nie je dobre na hlavu.

Tak baby, tu leje tiez neprestajne, uz mam z toho depku. Ale tak aspon sme pohodili po obchodoch a dalsi chlap z mojej zbierky je nanovo zaodety 😀 😀 😀 😀 Booooze, ja tak rada obliekam chlapov. Ci uz velkych alebo malych 😀

mirka907
13. sep 2014

@mracik ta kdeze tempo 5min/km...polmaraton mam 5.08 kdeze maraton 😀 ...ale raz bude aj to 😉
a dakujem za kompliment....je co zlepsovat...a teraz som posledne tyzdne polavila a menej cvicila

mirka907
13. sep 2014

faza cislo 2 za mnou...vo fajnom lejaku ale dalo sa...10tka v tempo 5.20....fajne sa islo...nohy tu 35tku velmi necitili.....a medzifaza bola do rano v meste na vine 😀 😀 😀

opica
13. sep 2014

zeny, uspesne za mnou 1,44...20-ta z 21 zien, 117-ta zo 127. som spokojna,kazdopadne latka bola nastavena velmi vysoko. inak @mirka907 bezala som s danicou hamorovou,dala ma asi o 2 minuty.toto bol zatial moj najkrajsi beh...ze za 10 eur funkcne tricko,medaila, iontak, keks, lentilky, gulas, kolac a tombola 😲 atmoska perfektna! a navyse mi sem-tam poprchalo 😀

mirka907
13. sep 2014

@opica muselo byt paradne...profil ako stvoreny na osobaky ked pozeram na endomonde u Danici...ty to tam este nemas, ze?

mirka907
13. sep 2014

ja idem do Tatier ale uz nemozem velmi vymyslat, tak si dam len lahky vyklus ...ale luto mi bude...chcela som ist z Tatranskej Strby bud na Pleso alebo na Permon ... 😒 ..tak po MMM pojdem zas a dam si to...to je uplne iny beh takto v prirode ako u nas po betone....ja sa uz aj na zimu na trailove dlhe tesim kedy sa snehom budem brodit a nadavat na co som sa vobec do toho lesa trepala...som si aj fajnu bezecku vestu Salomonku kupila uz sa neviem dockat takej fajnej lesnej rozbijacky

opica
13. sep 2014

masa stvorka vychodniarska ;)
@mirka907 ved kukni, prva polka bola perfisna, druhu som sa natrapila, na 15tom kriza jak hrom, ale ustala som to. velmi sa tesim, lebo fakt bolo nastavene neskutocne tempo ;)

mracik
13. sep 2014

@opica tak to musela byť riadna konkurencia, keď si pri takom čase bol a 20.. Aké to bolo prevýšenie?
a teda striedanie kopec-dolinka dá zabrať, ja som si to vyskúšala raz, na piatich kilometroch a veru neviem, či sa na to ešte dám. 😝

opica
13. sep 2014

@mracik praveze mi to prislo celkom v pohode, prevysenie cca 600 m, len jeden total zaberacky kopec,ale tam to bolo viac-menej dole kopcom a naspat hore, co je horsia varianta