Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
zeny, tak som sa rozhodla. moj muz chce uz konecne zabehnut maraton, len akosi nieto casu na trening. vcera mi prisiel mail z CSOB Bratislava maratonu,ze uz je spustena registracia. som sa rozhodla, ze to dostane odo mna ako darcek na vianoce 😀 nejde ani tak o tu registraciu, ako o ten cas, co bude mat na trenovanie...a ja s nim pojdem polku, nech nie som uplny odlud, ale dvaja to proste s 2 malymi detmi nemame sancu natrenovat...
@katpetdo
@mirka907 baby aj ja som bola teraz tri dni prechladnuta. ja nastastie mavam len taketo kratkodobe "choroby". tak ale tie tri dni som nemohla ist behat po sebe. a na stvrty, ked som sa rano zobudila konecne bez sopla, tak som rano rychlo dala treningovu 9ku a ked som deti odviedla do ZS a MS este sup do fitka. v nedelu aj ja MMM a teda polmaraton chcem dat v normalnom case, za ktory sa nemusim hanbit...moj druhy...tesim sa. mirka ty si velka bezkyna, ty mas super tempo, ako planujes polmaraton? ci ides na maraton uz?
@opica, pekny darcek, mna by potesil....ono zavisi od toho, ako je nastaveny.....ja nikdy nic neocakavam, skor som radsej prijemne prekvapena....ale ja som tak aj nastavena, chapem, ze ak niekto trenuje a chce to zurocit, moze byt sklamany...ale je to super darcek...aj moj kolega chce ist na csob maraton..
no ja som si kupila uz 2 predcasne vianocne darceky: obrovske kreslo - ušiak na čitanie, miestečko len a len pre mna, krasny oranzovy a teraz som si objednala susicku, to sa neda v tomto pocasi pri tych detom v kuse prat, davat na snury, skladat do skrine, mam pocit, ze uz ani nic ine nerobim 😀 , baby ktore susite v susicke, davate tam aj fliskove bundy, sportove veci? nezrazi sa to?
@mojinecka , mne sa pozdava tato, zisla by sa mi taka uplne tenucka, co sa zmesti do Camelbacku: https://www.tchibo.sk/reflexna-bezecka-bunda-ne...
@dracik1 dakujem, to by bolo super, chladnejsie. nehlasia nahodou 19°C?
ja do susicky davam bezne teplakove supravy, ale napr. bezecke veci a vselijake tie funkce tricka a leginy to vobec, to je aj na visackach, ze nie. ved koniec koncov, to je rychlo suche. ale inak susicka je super pri detoch. a napr uteraky a osusky zo susicky, su super nadychane. v takomto pocasi, by to na susiakoch schlo aj dva dni 🙂
Cafte baby,
Ma ani nestvite s tym MMM. Ja by som tak isla. To jextaka super rovna plocha trasam mne sa vlani bezalo super.inak ze vraj 19○. Ja z vas umriem. Vlani pri starte bola nula a v noci mrzlo. Ale slniecko svietilo 😉
My ideme v nedelu, ako som uz spominala, tu u nas. Ale v ponuke je len desina. Jo co uz. Aj tak som tento tyzden len po uradoch, do roboty a okolo deti behala nic nestiham. 😠
Ozaj nedavno tu bola vecerova tema. Tak tu kuk, nasa obvykla vecera.
@dracik1 ja tam davam skoro vsetko, len nedavam take citlive veci. uz si zivot bez nej ani predstavit neviem. najlepsi je pocit, ked upracem, dam vsetko oprat a vysusit a nejakych par veci potom pozehlim a vecer mam frei a nemam cely tyzden porozkladane susiaky.
a inak, ja uz mam polovicku darcekov nakupenu ;)
co sa tyka toho maratonu, to je jedina nevyhoda, ze to proste spatra neodbehnes v zdravi. @mirka907 potvrdi, ze na to treba fakt trenovat. navyse su casove limity, polku musis dat pod 2.5 hodiny, 35 km pod 4. je to vcelku dost prisne podla mna. ale zas spravne, aspon tam nebudu na posledneho odvazlivca cakat 6 hodin v cieli ;)
@mareli u nas napodobne. Bez susicky by som asi zomrela. Neviem kde by som to vsetko vesala. U nas bezi pracka kazdy den 😠
Sportove tiez nedavam do susicky. My mame sportovu izbu, tam mam taky vesiak namiesto skrine a tam povesiam hned vsetko, co sa da na vesiak zavesit, este mokre. Zvysok na susiak.
@opica ake darceky? Nebodaj vianocne? 😕 😕 😕 😕 😕
@mirka907 no to by mohlo byt zhruba tam. Ja to citam az teraz a v okoli mam zajtra len Lidl otvoreny. Tak,ked budu mat malu kolu,takti kupim.Ale chces asi klasiku coca cola,nie tu ich Free...neviem co. Ci moze byt aj ich? Doma mame akurat Pepsi,tak prelejem do Jupikovej flase a hodim do kocika.Ked vsetko pojde OK,tak asi kedy pobezis okolo po druhy krat?A co budes mat na sebe?Hadam ta narychlo spoznam. 🙂
Inak baby,mne vcera taka slina vecer tiekla. Volala mi kamoska,ze im vypadla stvrta na stafete,ze ci nejdem.Keby ze sa nedoliecujem z dutin,tak z fleku idem,hoci som uz tri tyzdne nebehala.Potom mi bolo cely vecer luto,ze keby bol MMM o tyzden neskor,tak som tam.A k tomu som sla neskor na stretko do mesta,isla okolo startu,v Auparku prebiehala regestracia,okolo mna ucastnici s darcekovymi vacikmi pobehovali.Tak som slintala,ze som mohla byt aj ja sucast toho celeho.No nic,zdravie mi je prednejsie.Nabuduce...
inak som sa tu v hoteli co sme pred vecerou rozpravala s takym kenanom a ze ocakava cas 2:07 a ja mu na to ze ved ty si ten predpokladany víťaz. tak dajme spolu foto! sranda zlaty bol taka neskutočna pokora z neho ziadny macher nic....
baby, drzim vam vsetkym palce. Budem na vas mysliet, ked budem startovat o 12tej. To vy ten MMM uz aj za sebou budete mat 😉
@mareli jasne budem fandit. Len mi prezrad,ako sa volas...nech nekricim modrykonik 🙂 Divaci urobia atmosferu a ked ti bude tazko,urcite ta nejaky kolegovec alebo kolegynka potiahnu.Mne sa to stalo na nocnom behu a fakt mi ten neznamy clovek velmi pomohol.Drzim palce,nech su len a len dobre pocity a vladzes 🙂
Začala som z behom, ale mám problém s kolenom...používate niečo na spevnenie kolena??? Neviem o ničom lepšiom ako o behaní...teda keď chcem schudnuť ☹
baby takze som ten polmaraton uz dala s normalnym casom 2:28 ovela lepsie ako v rajci 😉 a hlavne som sa cely cas citila super behalo sa mi super nic som nesilila aj mysel bola ok vobec mi to neprislo ako 21km. proste som citila ze uz som mala viac nabehane. teraz len trenovat aby som popracovala na lepsom case a tempe lebocitim este rezervy....aj ked ohurovat tempom nikdy nebudem ale len pre seba nech vidim pokrok....inak ako som predpovedala dobehla som s prvou zenou maratonkynou tou cernoskou lydiou....len nas polmaratoncov uzodklonili od hlavnej cielovej brany bokom aby sme sa nemotali pod nohy maratonskym hviezdam. a ten kenan co som sa s nim den dopredu fotila to ozaj vyhral...

Baby kto sa este chystate na MMM? Inak bude bezecka akcia v Tchibe. Co si myslite o tej zelenozltej bunde na zimu?