Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
@dracik1 veď super foto, čo sa ti nepáči?
@miska2111 , miska , v podstatne je v pohode, akurat , ja vzdy vyzeram ako sportove drevo, pritom sportujem rada a myslim, ze niektore sporty aj celkom dobre....no moj zlaty muzik skonstatoval, ze vyzeram ako keby som sla z francuzskej Riviery.... a je pravda, ze tu satku som si mohla dat inak.... 😀
dracik1 zlatá si tam, fakt vyzeráš akoby si bola na predvádzacom móle 🙂 a akoby si mala na ľavom pleci kabelku. 😉
to bolo prosím ťa na ktorom kilometri? Žiadny pot, zmučený výraz, no život gombička 😵
inak baby, ja uz som tyzden nic nerobila, minuly tyzden furt prsalo a je mi total zleeeeee. Zajtra sa chystam s nasou officeackou behacou skupinou, tak hadam nezrusia.
Inak to zleeeee vyzera na cislo 4 @mracik Este si pockam, nic nechcem predbiehat. Uff ale zaludok ako na vode. Bleeee Jem len sojove rezy. Viete, to ten taky socikovsky sulok 😀 Neviem sa toho dozrat. Este, ze mam zasoby z SK 😀 😀 😀 😀
@yanni 🙂 tak držím palce!
Inak zeny, neviem, ci ma ustipla mucha tse-tse, alebo neviem co, tehotna nie som, proste by som len spala a zrala. Moj standard je 4-5 hodin, boli leta, ked som spala 2 hodiny (a super) a teraz drichmem 6 hodin a je mi malo, cez vikend som potiahla aj 8. No a obzerstvo je dalsia kapitola...vcera som prosila muza, ci mi jednu netresne, ze si pojdem dat zadrotovat sanku.... 😀
Ved vravim -tse-tse, dnes podla Run keepera za 1,06 hod. 0,00 km a podla Sports trackera lenivy duatlon na Strkovci... 😀 😀 😀
@yanni, tak dufam, ze nas "prekvapis" cochvila prijemnou spravou 😉
@mracik , v horskom parku cca 28km, zufala som bola iba vtedy, ked som zistila, ze som si nadbehla tie kilometre,na pleci mam ležerne preveseny camelback 😀 😀 😀 ....oni boli zlati a vzdy kked niekto prisiela na obcerstvovacku, zatlieskali
a este som ti chcela napisat, ze vyhrala spetrjanosova, boze ona je po 100 km uplna kocka
inak baby, prave som klik na jeden album, len tak, babu nepoznam. A skoro som umrela, tak babenka ma 22 rokov a 4 deti. Ved ok, nic sa nedeje, ale dvakrat dvojcata 😕 😕 😕 😕 Mna by asi vyvalilo.
Neviem si predstavit. Ako by som s nimi behala? dva dvojickove joggery vedla seba tlacit???? No kulturistka riadna by sa zo mna stala 😀 😀 😀 😀 😀
@laja77 no fakt nie. ani ma neserkaj. Nic nebude. Ziadne testy. Mam len jeden a viac nekupim. Ked ten pototo, tak nebude ziadny. Ved ono sa to aj same "ukaze". Ako kamoska, bola v 17.tt a nevedela ze je tehu
😀 😀 😀 😀 😀 No ale zase prve este kojila a kramy nemala, tak prekvapko riadne 😀 😀 😀 😀
A dnes pekna slnecna 8cka, ale aj veru, zozimilo sa 😀
@laja77 to by som aj ja brala. Zistit cim neskor. PPotom sa clovek aspon tak nesledujem. Ona bola dokonca v 20. tt este lyzovat. Super zienka, ti poviem. Ta sa s nicim neserie. Prve dieta islo len podla tabuliek a kniziek a pri druhom uz sa na vsetko vybodla. Dala aj coki, aj gumove medvediky aj klobasku do hrsti. 😀 a dieta zije a ni malej nie je.
takze aj ja sa idem na vsetko vybodnut, lebo kazde bodnutie a pichnutie uz prinajmensom cintorin pre mna znamena. 😀 😀 😀 😀 😀
behávala som pravidelne, bola som atlétka, ale akonáhle som prestala aktívne športovať pribrala som 10 kíl, ktorých sa teraz neviem zbaviť. S behaním mám čoraz väčšie problémy, pretože nevládzem, a potom sa mi popravde už ani nechce. Zaujalo ma, že sa tu objavil príspevok s rýchlou chôdzou, určite to vyskúšam :D
Podla Run Keepera som nevyliezla zo Strkovca 😀
Aj pace bol skvostny - 8,30 😀 😀 😀
ako mnohe z vas, aj ja pri behani stretavam rozne typy ludi 😎 , tak si dnes bezim, v duchu si nadavam, "este ani zima neprisla a Ty uz mas dve kila navyse od leta 😠 " ", stale mi tie myslienky viria hlavou pri mojom tazsom kroku a tu zrazu panko, ktory si zaiste dal nieco na zahratie, mi vravi: "Holčička, a Ty kedy ideš na tú olympiádu?" 😀 😀 😀 😀 😀

https://www.facebook.com/246621152153506/photos...
akoze pri pohlade na tuto fotku som si kompletne zmyla z oci makeup, este teraz "placem" od rehotu.....