icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

laja77
1. jan 2015

aby som do tohto roku vykrocila spravnou nohou, tenisky som uz prevetrala 😵

iconka
1. jan 2015

@laja77 ja som si naordinovala povinnu pauzu, tak som si aspon zacvicila ;)

romanovic
1. jan 2015

Dievcata, ja som vstala o 10,50 😕 Tak neskoro som nevstala, odkedy mam deti. Len dufam, ze tu nebude platit to prislovie o Novom roku a celom roku 😀

laja77
1. jan 2015

@romanovic ojojoj, parada 🙂 , moj jednorocny dovoli tak maximalne do 6:30 pospat 😀

laja77
1. jan 2015

@iconka ja som si citala na shmu tie vystrahy pred poladovicou, tak som rychlo este vybehla, mm isiel teraz, aj si "zaplavat", tak som zvedava ci domov dokorculuje alebo dobeha 😅

iconka
1. jan 2015

@romanovic ale, bud rada, aspon si dospala a ak si sla neskoro spat, tak sa nedivim. Ja som vstala okolo 7mej a hura vencit psa ;)
@laja77 pride jednym dlhym smykom ;)

mirka907
1. jan 2015

Ja som dnes vybehla hoc zapalene dutiny mam a bolia ma hlasivky...predpokladam, ze vysledok bude ze budem 2 dni ticho ale viete kolko ludi tym potesim? a dobre skutky treba robit hned od zaciatku roka nie? 😉 no a nedalo mi to...ja na novy rok proste ist musim 😀

katpetdo
1. jan 2015

Zienky, kedze ja uz niekolko rokov oslavujem silvestra spankom, tak som dnes vybehla rano o 8:00 a dala som slimaciu 10km. Bola som prijemne nabudena, tak som mala pocit, ze bezim rychlo, ale ked som pozrela na mobil, hned som pochpila na com som 🙂. Zistila som vsak, ze ta hodina behu je asi max co teraz zvladnem....aj tak dobry start do noveho roku.
@izabelkas som zastranca behania vonku a velky odporca pasov...ale len z dovodu mojej obrovskej nesikovnosti a zopar padom na pase. Inak ma nohz na pase boleli vzdy ovela viacej. Je to asi sila zvyku.

angell2611
2. jan 2015

Ahojte žienky, prosim Vas. Mate niekto nejaku skusenost s aplikaciami do mobilu, ktore rataju cas, kalorie, odbehnutu vzdialenos, atd. poradte nieco prosim. dakujem.

opica
2. jan 2015

@angell2611 endomondo

lal
2. jan 2015

@angell2611 runkeeper 🙂

blue99
3. jan 2015
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.
angell2611
4. jan 2015

@opica ahoj dakujem. este mam otazocku, stiahla som si tuto apku ale ide mi len cas, potrebujem pripojenie k internetu alebo funguje aj bez?

opica
4. jan 2015

@angell2611 nepotrebujes okamzite pripojenie, staci, ekd si to stiahnes doma, ale potrebujes gps mat zapnute

angell2611
4. jan 2015

@opica ahaaaa dakujem velmi krasne za rady. 🙂 😉

opica
4. jan 2015

zeny, ja si uzivam. sme na liptove, snehu celkom dost. po vcerajsku dnes napadlo asi 10 centi. doobeda zjazdovky, teraz som si bola dat patku po snehu a lade...milujem to tu. sranda, ze ten sneh tak spomaluje...ale zas ten pocit slahajuceho snehu do tvare a ticha...konecne prisla zima 😀
a zajra vytahujem bezky aspon na chvilu. dnes bol gregor s muzom asi na 30 minut, tak zajtra sa pridam

yanni
5. jan 2015

Cafte babulky, prajem vam vsetkych stastny, uspesny a hlavne zdravy novy rok, vela bezeckych kilometrikov samozrejme bez zraneni.
Ja skor nebeham ako beham, snehu sa nakydalo, tak sme boli radsej lyzovat, ale sneh uz zase aj mizne a ma sa oteplit az na 8-10 stupnov 😕 Takze hadam uz aj vybehnem 😕 Bude aj viac cesu, konecne sa koncia prazdniny, to je ako dovolenka 😀 😀 😀 😀

janka7177
5. jan 2015

Ahojte baby, dávno som tu nebola, ale behať som neprestala. Okrem behu už 3. mesiac frčím aj na upravenej strave a konečne som zhodila 7 kg. Cítim sa super, ale ešte 7 kg do leta by nebolo zlé. Chcem všetkým popriať šťastný nový rok a veľa nabehaných kilometrov!

laja77
8. jan 2015

tak dnes to bol skor taky slalom, ako som sa snazila vyhnut zladovatelym plocham 😀 , ale dobehala som cela 🙂

romanovic
9. jan 2015

Zeny, tak ja nablizsie 2 mesiace nemozem robit vobec nic. Potom sa prihlasim s +15kilami 😠

laja77
9. jan 2015

@romanovic preco nemozes?

katpetdo
10. jan 2015

To pocassie sa uplne zblaznilo.vcera som sa brodila snehom a dnes po nom ani stopy a teplomer ukazuje 17st. Beham kazdy druhy den , cca 35KM tyzdenne.konecne pominula priserna unava.jedine zaludok zscal strajkovat opat.po nevolnostiach sa rozhodol prrstat rpacovat uplne. Hocico zjem, tak mam pocit akoby som mala kamen v bruchu a neskutocne bolesti zaludka. Dufam ze to coskoro prejde, lebo pri vcerajsom behua to pekne otravovalo.

laja77
11. jan 2015

mne dnes v tom vetre aj 7km stacilo 😅

lalus
11. jan 2015

@laja77 ja som kvoli tomu vetru radsej zvolila fitko....

iconka
11. jan 2015

Ja dnes 14km. 7 po vetre maximalna pohodicka a 7km proti vetru a to uz pohodicka nebola. Zacinam citit ucho zase raz.

dracik1
12. jan 2015

ahojte, ja vecna smoliarka, po nebehani v novembri a polke decembra kvoli chorobe som znovu uspesne zacala a vcera som sa dobre zrubala na korculiach, som si korculovala a zrazu som len precitla ako letim s pristatim na kolene...mam ho opuchnute.....som nemozna

@romanovic ?

majkaaaaaa
12. jan 2015

Ahojte dievčence. ja som začala pred týždňom chodiť behať. veľa toho nezabehnem iba tak 2km. stačí to pre začiatok? kedy mám km postupne pridávať?

opica
14. jan 2015

zenuy, konecne mam pocit, ze sa zas dostavam do formy. to trenovanie ma fakt vplyv na vykonnost ;)

katpetdo
16. jan 2015

Tak tento tyzden uz beham oficialne bruchata. Tri dni ma bolelo brucho a v stredu rano som sa zobudila s bruchom ake som pri prvom mala tak v 5m-6m. Nerozumiem tomu. 13t ani nevidiet, ze som tehotna, potom sa to dieta nejak ponatahuje a uz nesiem pred sebou naklad. Neverila, som, ze prichodom 2. trimestra sa budem citim o tolko lepsie. Uz ani cez obed ma nelame na spanok. Vcera 7,5 a dnes 9,5km. Najhorsie je, ze uz musim mat po 30min cikpauzu. Pri prvom som vydrzala behat do 22tt (nepamatam presne), tak som zvedava, ci to potiahnem dlhsie.

@majkaaaaaa ahoj ak si nikdy predty nebehala je dobre striedat beh a chodzu...na nete je kopec 8-12 tyzdnovych programov pre zaciatocnikov. Mozno baby hodia nejaky link.

laja77
16. jan 2015

@yanni kde si zmizla? 😕