icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

iconka
17. jan 2015

Dnes som si po roku zmerala pokojovy tep a znizil sa mi o cca 4tepy za minutu, teda ja viem musim to merat aspon tyzden a spravit priemer, ale aj tak ma to potesilo. Len potom nechapem, preco len pri naznaku kopceka mam tepy strasne nad pri pomalych behoch podla Maffetona a aj rovinu musim behat taaak pomaly...no co uz, pomaly dalej zabehnem.

yanni
21. jan 2015

cafte babule,
@laja77 naaaaaaaaaaa nezmizla som, len nejak nestihacky. Doma vobec, to sa na net ani nedostanem a tu v office pokym vsetko poprecitujem, potom nieco robotove porobim a uz je fajront 😕

Inak u mna nejak nic nove, chlop furt v lietadle, tak ja sa trham a nic nestiham: Samozrejme nebeham, rano tma, vecer tma, teraz zase strasna kosa, bojim sa ochoriet. Uz ma vyse tyzdna kantrilo prechladnutie, cez vikend to uz nejak zacalo ustupovat.
Nevolnosti nemam ale musim aspon kazde dve hodiny jest, lebo mi je potom zle a zaludok aj tak nechce ako by som ja chcela. Ale inak v relativnej pohode.

@katpetdo Katus, u mna brucha nikde, len vecer sa mi nafukne ale do rana uz je fuc. Este aj vsetky gate zapnem. Akurat uz som nejake vyradila, lebo ked mi poobede nafukne, tak uz ma tlacia a gombicku musim odopnut, no a to v office nevyzera prave lakavo 😀 😀 😀
Inak s tou unavou mas pravdu. U mna tiez ako svihnutim carovneho prutika, po prvom trimestri sa stratila. dni su v pohode, ziadne zapalky na podopieranie ocnych viecok 😀 Ale vecer chodim spavat so sliepkami.

katpetdo
21. jan 2015

@yanni super, ze sa citis lepsie. Ja som sa evidentne sekla a za mojim brusiskom boli traviace tazkosti, lebo do nedele mi priserne narastlo a bolelo ma, muz si robil srandu, ze ho mam ako s prvym pred porodom a potom ma cely pondelok prehanalo a bolo po bruchu. jedine, ked dobeham, tak je take vystrcenejsie.

vcera sa mi super bezalo, dokonca v tempe cca 5:20/km, a to osm sla len na chvilu a bol z toho takmer 50min beh 🙂. Bola som u rodicov a nemala som tam okrem tenisiek nicn a behanie, tak som pobrala veci rodicom, ste ma maly vidiet...ine retro to bolo.

yanni
21. jan 2015

@katpetdo no uz som sa zlakla, ze zajtra sa zobudim s brusisko ako svet. Ani pomyslenie. Ved este nik nic neviem. V robote by skolabovali. Uz aj tak mam nervy, ako to poviem sefovi. Este pockam tu siju. minuly tyzden sa to nejako nedalo zmerat, tka idem teraz v piatok, na poslednu chvilu, potom uz je koniec. Pomaly ale isto koncim 14tt a neskor sa to uz nerobi. No a na dalsej normalnej kontrole si uz vypytam papier pre zamestvavatela. Ved uz aj na case bude, to uz budem pomaly v polke. sefa urcite na mieste porazi a hlavne ked opviem, ze koncom aprila, zaciatkom maja som fuc. a v marci este beriem 3-4 tyzdne starej dovci, kedze mi vela ostalo. No to bude este sranda. 😕

katpetdo
21. jan 2015

@yanni budes to mat veselo, ja som to musela oznamit hend, kvoli org. zmenam, co ma mali povysit, ale bola by to blbost, kedze tej 34-tyzdnovej materskej sa chcem vratit na chvilu len na part time. Aleo ficialne osm to na HR neposielala este...nejak sa mi nechce.

yanni
21. jan 2015

@katpetdo no ja to tak najneskor v druhej polovici februara chcem oznamit oficialne aj personalke. Kedze som zamestnana u statu, tu to bezi trosku inak, tka aby som stihla este aj papiere povybavovat pokym oditialto zduchnem. A doma chcem ostat tak 1,5 roka, podla toho ak fakt pojdeme od januara 2016 na rok do Saudi. Tak po navrate by som tiez na skrateny chcela zacat. Ak ostaneme tu, tak mozno uz nejak po roku. Ved to je este vsetko vo hviezdach. Len nech sme vsetci zdravi, potom to situacia vyriesi za nas.
Ja budem mat aj tka stale behacky, vravim muzovi, ani cielene behat nemusim a furt niekde lietam. Kazdy den na vlak, lebo ja truba musim ist z domu aj z officu vzdy na poslednu chvilu, furt nieco vybavujem, vecer zalahne obcas hotova ako keby som odbehla maraton. Teraz je muz zase v parizi, tak kedy mam ist behat. ni neviem, kto mu tie kosele pozehli. Uz sme aj nad pani zehlickou uvazovali, ale tak zase na nejake 2-3 mesiace to uz nejak zvladnem aj sama. Potom ked budem doma, budem mat cez den ca a ked je v Saudi, tak kosele doma odpadaju.
Inak mykoza je uz asi ok, gyn mi zobral stera uz sa neozval, inak by volal. Tak ideme cez vikend konecne plavat. Uz aj to mi strasne chyba.

katpetdo
21. jan 2015

@yanni tiez este zvazujem druhu moznost a potiahnut to do 15m (dlhsie byt nemozem ani keby som chcela), ale ako vravis, vsetko sa uvidi, ked sa krpci narodia.

yanni
21. jan 2015

@katpetdo n o ja by som mohl aj do 3 rokov ale to nema vyznam. Nechem mat domam mamickyn cecok a tiez vypadnut tak dlho z roboty. Za 3 roky sa zmeni olko zakonov, ze potom sa mozem zblaznit. A tak trosku aj koli mne. Aspon na po uväzku (co tu nie je poblem) ale trosku vypadnut z domu a oddychnut si 😀
A tiez mame v robote v ramci pracovneho casu sport (akurat, ze teraz nejak nic nefunguje 😠 ), tak usetrim cas a nebudem sa musiet nahanat po robote.
ale jednoznacne chcem po porode zacat cim skor behat lebo ma porazi. Kocik sme uz vybrali, este ho pojdeme pozriet live ak by nevyhovoval aby bolo casu este na kukandy po inom. Ale kupovat nemienim zatial nic, az na poslednu chvilu. To tiez bude akcia prvej tiedy, my uz nic nemame, oblecko mam odlozene az od velkosti 98, tka to bude este väcsia sranda behat po obchodoch a este väcsie "behacky" po internete 😀 nech mi nik nehovori, ze nemam dost pohybu 😕

katpetdo
21. jan 2015

@yanni jas om pozerala bezecke kociky, ale rodinna rada (muz) mi to zatrhol, lebo vraj som prilis nesikovna a dieta vykotim, ze radsej bude obe deti strazit on kym ja budem behat...pre mna lepsie...lebo beham najma kvoli tej samote a slobode.

yanni
21. jan 2015

@katpetdo ze vykotis 😀 😀 😀 😀 😀 , tak to fakt moze zapotit len chlap 😕 😕 😕 😕 😕 Mne to napr. navhol sam muz. dokonca on sma vybral. da sa dokupit aj vanicka, cize bude aj pre naozaj este malicke mimco. Ja tiez najradsej beham sama ale ked budem sama, chlop pride domov vecer o 9, popripade bude niekde mimo, tak krpca nalozim a odbehnem pomalicky doobeda, ked je v bude pokoj. Inak sa k behu nedostanem. do domu si chceme kupit pas, tak v najkrajnejsom pripade odbehnem aj doma, ale ja najradsej beham vonku po poliach 😉

opica
26. jan 2015

@mirka907 @iconk
dievcata, dnesny moj beh venujem vam dvom ;) prvy krat v zivote som zabehla 6 kilometrovych koleciek. musim uznat,ze na intervaly to bolo idealne ;)

iconka
27. jan 2015

@opica vidis, este sa ti to zapaci ;) ja dnes mozno vybehnem na ihrisko, ale este neviem isto, tak si na teba spomeniem ;)

laja77
2. feb 2015

vcera to bolo skor take cupitanie po snehu ako behanie, ale tak zavazky nepustia 😀

tilly
2. feb 2015

@yanni poznas saalbach-hinterglem? vy by ste to tam mali mat blizko... chodievate? pre nas je to sice trosku dalej, ale strasne sa tam chceme ist pozriet a skusit aspon dva okruhy, mozno aj ten 5 hodinovy, co neviem, ci ja dam, decka v pohode 😅

yanni
2. feb 2015

@tilly ahoj. Poznam ale s deckami sme tam este neboli. Krpec stale to lyzovanie nechape, tak na take okruhy sa s nimi neodvazim. To by sme mali len stres s nimi. V Marci ideme zase do Flachau, tam to uz poznaju a dufam, ze ho to v tej Skischule konecne naucia po troch rokoch. Inak ma porazi.
Inak chodievame tu v okoli tak do ca. 100 km, ked len na vikend atd. Ostavame na nemeckej strane. Len dovcu stale v Rakusku.

tilly
2. feb 2015

@yanni my chodime do okolia salzburgu, tam je najkrajsie, najradsej obertauern, ale chceme aj saalbach vyskusat, ten je viac ako dvojnasobne vacsi... moji chalosi lyzuju nenormalne, uz funparky vyhladavame kvoli skokom a casomieram

yanni
3. feb 2015

@tilly no aj my. Flachau je tiez Salzburger Land. Ski Amade.
Velkaci tiez uz vedia super ale krpcovi to nejde. Uz mam z neho nervy. Tak to vyzera, ze z neho lyziar nebude. On bude stat pod kopcom a my budeme lyzovat 😕 😕 😕 😕

tilly
3. feb 2015

@yanni vo flachau sme boli viackrat, nemám to tam rada... Aj jef paci sa mi ta turistika, ze prejdes viac stredisk, ale oni maju strasne rozbite svahy

yanni
3. feb 2015

@tilly deckam to zatial staci a mame tam dobru Skischule. Uvidime co bude na buduci rok, ak sa krpec nenauci teraz lyzovat. By som ho niekedy roztrhal. Ale mas pravdu, dolu nie je bohvie ako ale hore vyssie je uz lepsie.

tilly
3. feb 2015

@yanni hlavne je tam vzdy strasne vela ludi... Tak to je potom rozbite.
Moji lyzuju paradne, neboja sa, zlyzuju vsetko, ale starsi mal teraz nohu v sadre, tak neviem kedy si zas poriadne zalyzujeme

laja77
4. feb 2015

@yanni ja mozem stat pod kopcom s nim 😀 😀 😀 , u nas tiez vsetci lyzuju (teda okrem toho 16mesacneho 😉 ) a ja stojim pod kopcom 😝

tilly
5. feb 2015

@laja77 teraz budem ja stat pod kopcom, my lyzujeme vsetci, ale starsi (9r) mal clenok v sadre (prasknuta kosticka, pri futbale ho faulovali), tak asi nebude moct lyzovat este... netusim, co ja budem robit s nim 😀

janka9988
Odpoveď bola odstránená
katpetdo
10. feb 2015

ahojte, takmer polovica tehotenstva za mnou a ja u druhy tyzden marodim. Dokonca som po 10 rokoch skoncila na ATB. Mala osm silny zapal dutin, hrdla....ufrflana som bola ako chlap. Porazit ma islo, ale uz mi je dobre, od buduceho tyzdna mam opat povoleny beh. Uz teraz mi je dobre, ale horucky ma vycerpali viac ako som si myslela, tak este regenerujem. Dufam, ze tu behate apson trochu v tomto zimnom pocasi. 🙂

yanni
10. feb 2015

@laja77 jeeej moja aupairka sa postara. To je supe. Tak ti supnem este aj to najnajnajmladsie 😀 Bude sa vam lepsue stat pod tym kopcom, ked vas bude viac 😀

yanni
10. feb 2015

@tilly co ty, ale co budem ja robit sama, ked vsetci chlapi na kopci. Uz mam terza z toho nervy 😕

yanni
10. feb 2015

@katpetdo jeeezis, no to nie je dobre. Tak ja som bola tiez prechladnuta ale nejak to preslo, lenze od toho casu, co je uz mesiac, uz to nie je ono. Nos je furt nejaky zapchaty. Raz tak, raz ona.
A nebeham. nerobim nic. Beham len z roboty, doroboty, vselijake vybavovacky, raz doklady, raz stavba, doktori atd. Uz ma zo vsetkeho poraza. aj teraz, sedim vo vlaku, fajront. Ale trielim domov, osprch, nieco zahryznut a o 5 musim zse trielit k doc do vedlajsieho mesta. Termin mam na 6 a ak odtiel vypadnem o 8 tak si mozem gratulovat za super vykon. Tam clovek aj kura vysedi. 😕
Inak stale nemozem jest varene, zaha potom pali jak svina, a kazde poobedie ma boli gebula 😠

katpetdo
10. feb 2015

@yanni o zahe mi ani nehovor a pred 2 tyzdnami som mala 5-dnovu migrenu...ale az na chorobu sa nestazujem.dnes mi je prvy den fakt dobre a uz tuzobne pozeram na tenisky.bruchata som, ale nejam mi nezavadzia a dieta je lepsie ulizene ako to predchadzajyce, tak asi vydrzim dkhsiw behat ako do 22tt.

laja77
11. feb 2015

@katpetdo ja beham, aj ked v tychto podmienkach (lad, sneh- pripadne zladovately sneh na chodnikoch), by som skor mohla hovorit o cupitani 😀

laja77
11. feb 2015

@yanni na pribal aj to najmensie, kludne, nemam s tym najmensi problem, Leon sa potesi, ze bude mat spolocnost 🙂