Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
v prahe vcera asi nikto nebol, ze? ja som bola len ako divak aj to nahodou, super atmoska tam bola
@katpetdo.oficialny od vystrelu so statim 2.04 min na starte v koridore= 1h45m17sec...cisty cas 1h43m14sec ...bolo to mega super!!!
ja nieco pod 2:03... totalne ma zradili nohy na 15 km, to sa mi este nikdy nestalo...ale dobehla som a ani som nemala pocit, ze by som sa nejak znicila. kazdopadne na dlho moj posledny sutazny beh, man to tak neskutocne vnutorne depce, ze s ana to mozem vykaslat ;)
idete niekto na devin?
@zuzkakach velmi pekny cas....to je tempo cca 5.31 ze? velmi dobre!!!!....ja som mala tempo vystupnovane, takze sa velmi tesim aj z priebehu...ze som sa odhadla a ustrazila ho...Druhu polku som dost predbiehala, to bol skvely pocit.... ake si mala cislo? nech si pozriem priebeh 🙂 tu je moj http://www.sportsofttiming.com/en/race/athleted...
aaaaaaaaaaa, pomoc, "odislo" mi koleno, teda neviem presne co sa mi stalo, ale ako som sedela a postavila sa, zrazu sa mi len lave koleno podlomilo a odvtedy si ani klaknut na neho neviem a taky zvlastny pocit mam- nie je to bolest- len akokeby som v podvedomi cakala, ze zase "povoli". Ale ja to rozbehaaaam 😀
@mirka907
@opica sice s 2-tyzdnovzm meskani, ale gratulujem. idealne pocasie ste mali. mna pustili leyat domov tk som na nete bola malo.
@mirka907 takze o rok okolo 1:30? v 2016 by som chcela v ba bezat polku. ja uz v hlave premyslam, ako sa dostanem do formy po tomto mojom niekolkomesacnom valani suniek. Svaly mi miznu priamo pred ocami :(
@katpetdo tak si uz doma. To je super. Len sa setri. To das, neboj. Ked bude vsetko OK, tak zase nabehnes a hned sa svaly spamätaju.
My me boli na lyzovacke, konecne to aj krpec pochopil. Ja som sa len nachodila hore dolu ako taky debil. 😠
Inak mne muz slubil, ze ma da do Vianoc do starej kondicky. Uz teraz sa schuti na tej jeho istote smejem. Inak aj ja som uz prestala behat. Uz ma vsetko boli hlavne po behu. Tie slabiny su potom na nevydrzanie. Ale chodim tri krat do tyzdna plavat, tak riadne, tam vobec este nejak estra nebadam, ze by som mala zlu kondicku. Krasne si dam do tela. Do konca aprila este robim a potom to bude tiez len vyvalovanie suniek, ma aj porazi. Dufam, ze sa nerozkysnem 😕
baby - ma beh chudnuci efekt aj na hornu cast tela? lebo ja nohy celkom ok mam ale ten vrsok ma trapi, brucho a chrbat a boky. dakujem za akukolvek odpoved 🙂
ja dnes 9km v slnecnom pocasi, no co si viac priat (mozno aby som zabehla aspon 20km 😀 ), koleno posluchalo, tak hadam sa uz umudrilo, lebo v tyzdni som vybehla len vo stvrtok a horko-tazko som zabehla 5km, co ma este bolelo
a ja nebeham, som taka nakapata a nie a nie sa z toho dostat. uz som v stredu myslela, ze OK a zle..stale ma skriabe hrdlo, zelne sople...uz som sestrenakazala doniets pamycon...chjo
@laja77 tak nech kolienko poslucha, ved vies, musis (te) behat aj za nas lenive tehule 😀 😀 😀 😀
@opica len sa rychlo uzdrav. Sa ani necudujem pri takom vrtkavom pocasi. Nasi krpci vsetci traja boli tak nachcipani pred dovcou, som myslela, ze ani nepojdeme. Kasel, sople, no jedna hroza. Ale asi im ten horsky vzduch pomohol, z dovci sme isli takmer zdravi. Kasel pominul a sopel uz len najmladsi a najstarsi a aj to len biely, takze sa dalo.
Inak ja musim mat imunitu ako svina, klopem, nic som od nich nechytila. Tak dufam, ze to uz nejak dobacujem bez nejakych prihod. Uz ma to tehu obtazuje. Nevyspim sa, nemozem behat, to bude fakt zenska ako sa patri, furt sa jej nieco nepaci. Jedine na plavarni sa drzi 😕
@laja77 No pre chlapca som mala, to nebol ziadny problem. Pre dievca to je ale hroza. mne sa nic nepacilo. A moj milovany manzelik navrhol, ze Frida 😠 😠 😠 😕 😕 😕 😕 😀 😀 😀 😀 😀 No skoro som ho zabila 😀
Karolinka, Kristinka aj mne sa pacia ale uz som necchela nijake na C alebo K. My sme tak vsetci, chalani na C (vyslovuje sa s K), muz C ja K, tka si predstav ako obcas, ked jacim na chalanov, miesam mena, ze nakoniec vyslovim vsetky zaradom. Tak toto malo byt s inym zaciatocnym pismenom. A ak tak som mala chlapcenske s K.
Inak jasne, ze strasne som si priala babu ale nejak som aj tak bola nastavena na chlapca a bum, to bol sok, ked dok povedal, ze to vyzera na dievca. Ja uplne hotova, bez mena, jeeezis, chuda bambulka, ostane bez mena. Bude sa volat "No name" 😕 alebo jednoducho Bambulka. To by pasovalo, ved ma deda Jozefa 😀 😀 😀 😀 😀
@yanni ako bolo na lyzovacke? pocko dobre? sneh nebol moc mokry? ja by som este isla lyzovat, ale na muza uz dosla jar, tak ani ladovec uz nehrozi, sezonu sme uz ukoncili asi ☹
inak baby, fakt je pas horsi na behanie ako beton? myslim, co sa tyka tvrdosti a zataze klbov, lebo na pas som zvyknuta, alebo chodim behat dokolecka (ako idiot) na tartan, vcera som dala 12 km na betone a uz pocas behu ma bolelo jedno koleno a dnes obidve a dost 😢
@tilly dobre bolo. Chlapi sa vysantili. Jeden den prso-sneh a raz snehova vichrica ale zvysok slnecno. Prve dva dni bolo teplo, tak dole do udolia bol ten sneh poobede uz tak na zabitie. Mäkky a mokry. Ale potom sa ochladilo a uz bolo fajn. Ale vyssie bolo celu dobu super. A ked sa nakydalo tak vela noveho, tak to bola jedna radost. Len ten vichricovyden bol o dusu. A to mali akurat decka preteky. Som bola ako snehuliak. A nic som nevidela 😕 Aj oci som mala zasnezene 😀 😀 😀
Inak na pase, ak myslis vo fitku, na klby lepsie, ale koli mäkkemu rovnomernemu povrchu, rovnomernemu stupanie (ako si nastavis), "poveternostnym" podmienkym, kedze behas bez vetra, dazda, atd., tak ten cas nema dobru vypovednu lehotu.
Tartan je podobne. Mäkksie, tiez stale rovnake prevysenie atd, akurat, kedze je to vonku, to pocko je ok, ale aj tak, na ten zabehnuty cas by som sa nespoliehala. vsetko nejake plus-minus.
Ja som zase zvyknuta na beton, lesy, polia, strkove cesticky, takze moje klby su asi zvyknute.
treba mat dobre boty, beton je fakt tvrdy.
@yanni jezisi, to pocasie je tento rok hrozne, aj my sme taku vichricu so snezenim zazili, hruza, sme sa zbalili s krpcami a isli do altenmarktu do therme... ja moc na cas nebeham, takze to mi je jedno, skor tie klby by som si chcela chranit a tu v ba moc moznosti na behanie po sotoline alebo makkom nie je, ak je, tak do kopcov a to nenavidim
ahojte baby dali ste dole kg z behom? ak ano za aky dlhy cas? dakujem

Tak bezkyne @opica @mirka907 drzim palce, vyzera to na idealne pocasie ked sa pozriem z okna.