Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
behom a upravou stravy som schudla za 6 mesiacov 18 kg, pravdaze mala som nadvahu, behat som zacala tak 20 min denne a postupne som behala aj 45 min a vobec som nebola unavena, vecer som jedla lahsiu stravu, behavala som 5 krat do tyzdna plus 15 min cviky na posilnovanie ( sice brucho no coment ) , urcite sa to da len treba pevnu volu
@bonaquaba praveze slendre su povazovane za lenive cvicenie. Ale ak sa chce, tak sa da zamakat aj tam. Ale ak sa nechce, tak to zvladne s asistenciou aj ochrnuty clovek...je to rehabilitacne...ale ako vravim, ako kto chce. Aj nohy mozeme pouzivat na pomaly chodzu aj beh, takze by som to prirovnala k tomu.
Tak sa pochvalim, hodinka behu za mnou... ked som zacala bezat prave sa zacalo prsat, ale bezala som ajtak... ked odpadli tie hnusne horucavy, vonku je zrazu chladno tak sa mi bezalo ooovela lepsie, akoby som mala jedno srdce a pluca naviac 😀
ja som tiez po dvoch cisarskych, bola zo mna uz pekna pucka... ked okolie tvrdilo ze s tym uz nic nespravim, ze uz budem taka, riadne som sa nas.ala (pekne povedane 😀 ) a zacala som cvicit... polroka chodievam do fitka, schudla som asi 9 kil... odkedy behavam, postava sa mi aj spevnila, a mozem sa pochvalit ze aj brucho mam pekne, vyrysovane.... nikdy som necvicila brusaky, neznasam ich, jednoducho ich nevladzem robit.
baby dnes ked som bezala, chodil okolo jeden opity bezdomovec, tak som na vas myslela, co se tu popisali... pri dalsom kole som skoro odpadla ked som ho zrazu uvidela lezat polonaheho... prisla na neho velka potreba a pri tom akte asi zaspal 🙄 🙄 😀 😝
@boba82
@mirka099 jasne, suhlasim s vasim nazorom, ktory v podstate je, ze kazdy chodi do fitka alebo beha vonku podla toho, kde mu je lepsie 🙂 ja mam strasne rada gym, takze ja aj strasne rada tam beham a chodim na masinu podobnu orbitreku 🙂 a potom este brucho pocvicim na zaver, ked uz telo spaluje pekne kalorie a odchadzam s perfektnym a spokojnym pocitom, ze som dneska pre seba urobila zase krok vpred za zdravsim zivotnym stylom 🙂 strasne ma to tesi, len skoda, ze nemozem chodievat do fitka castejsie, niekedy sa mi podari styrikrat do tyzdna, inokedy len dvakrat.. to ma trosku mrzi a o mesiac idem do prace, konci mi materska, tak bye bye gym.. uz len na vikendy, aby som sa aspon udrziavala.. behaniu zdar 🙂
caute bezkyne, ja dnes bez mojej hodinky vonku. S Matkom sme mali rano logopediu, potom som ho viezla na divadielko, zostala som tam (bolo to pekne 😀 ), hoci tam bola ich skolka, potom rychlo do prace. Zo skolky ideme na bikoch okolo priehrady a ako poznam mojich chlapov tak zastavka na male pivo a zemiakove placky alebo masteny chleba (ach moje brusko) a ja neodolam 😀 .
@mirka099 veru, teraz sa dobre beha, ked nie su tie horucavy. Je to take osviezujuce.
ano, dobre sa beha, my sme boli vcera po nejakych dvoch tyzdnoch a pohodka
@boska79 ja si beriem pol litrovu flasu do ruky a este dr Bukat hocicovsky vravel, ze ked chcete dlhsie vydrzat cvicit behat hociaju aktivityu robit, tak ta voda ma byt predtym v mraznicke a ked ju budete mat v ruke a behat tak sa mate ochladzovat ako tou flasou a dlhsie vyydrzite behat, ja som ju zatial do mrazaku nedavala ale stacila mi obyc voda z vodovodu napoj zo zachodu 😀 😀 to moje deti tak volaju
zdravim bezkyne,
mne to tento tyzden akosi vobec nevychadza 😠 , najprv som zavalarala, nakoniec az do noci, teraz si este robim vodicak, tak este mam jazdy atd...no jednoducho to flakam 😠 ...dnes by sa mi to mohlo na vecer podarit, to by som bola rada, lebo ked vas takto citam, jaaaaaaaj hned by som vybehla...super motivacia 😉
Ja mam taku flasu s tym uskom, alebo vyzera to ako vajicko, len mne to hrozne v ruke vadi 😅 tak ju nenosim...
@boska79 mam taky specialny opasok na 2 flasky ale nenosim to, ked su velke horka, tak nosim z toho taku specialne tvarovanu flasku, zle sa mi s tym beha, flaska mi v rukach zavadzia. Na dovce som nosila klasicku 0,5 l plastovu flasku s vodou, ale straaasne mi vadila - ved som aj v tych horkach prestala behat 😎 .
@boba82 veru, je to dobra motivacia aj mna zienky po tych horkach nakopli. 🙂
ja dufam, ze sa raz odhodlam...hlavne ze som si kupila topanky a oblecko...
@ivankaalenka vybavu uz mas, tak teraaz najst spravny cas a teren a hopsa do behania 🙂
@ivankaalenka 😀 ja tiez na vsetko najprv nakupim vybavu 😀 to je zaklad
@boska79 nie to sa mas tou vodou iba ochladzovat na ruky si to davat tu flasu alebo na tvar a kde chces, ale pit nie, ved to by si akurat ochorela, ja vzdy ked dobeham tak mam flasu so sebou a napijem sa a fajn,ale nie tej ladovej ale normalnej vody, a zajtra sa chystam do posilky,kedze tu sa behat neda, tak uvidm ako to bude v posilke, lebo potrebujem nabrat svaly na nohy a zadok, bo su 😝 stihle ako tyzden pred vyplatou a brucho zase ako tyzden pred porodom 😀 tak to potrebujem zase zhodit, uvidim ako ma bude bavit posilka, beh je moja jednicka 😉
@bonaquaba ze viac, uff, boli casy ked som behavala 10-12 km 🙂 ale teraz ak dam 8 tak som rada, ze vladzem 😅 . A teda spotena som ako mys, akoby na mna sused vylial kybel s vodou 😀 .
@tilly veru, aj ja vzdy zacinam vybavou 😉 , teraz som to technicky zdokonalila a meram si beh cez GPS (aby som nahodou nebezala o meter viac 😀 ). V nedelu ideme bikovat zasa okolo Neusiedleru. Zajtra kupujem novy bike. 😵
@boska79 ja taham cely kufor sadla. Vzdy ked idem na dovcu a mam 20 kg kufor tak si hovorim ze taky batoh nosim na sebe 😀 a dokonca s nim beham a kufor ledva nalozim do auta 😀 .
Ahojte vospolok 🙂
Super temicka, ja som behavala pravidelne pred tehu asi rok, potom tri roky pauza a teraz som zacala opat 🙂 zatial davam 4km a snazim sa kazdy den pomaly druhy tyzden... najhorsia svalovica uz pominula, tak sa beha lepsie 😎
@ddankaa2
@boska79 veru veru mne sa blizia sviatky rovno dva, tie hodinky ma zaujimaju, tak zeby? 😉

@trixi to si teda riadne odvazna,ked este aj zmasakrujes niekoho, ale lepsie sa branit ako sa nechat obuchat, ja ked beham mam vela energie a som taka nastartovana tak by som asi tiez zmasakrovala hocikoho kto by mi prisiel pod ruku
inac ja dakedy rozmyslam, ze ci tiez nejakeho psychopata nestretnem,lebo ja chodim na luky a je tam aj lesik, tak ze by tam dakto na mna vyskocil,ale chodim skoro rano o siestej alebo o siedmej vecer a vtedy chodi so mnou syn ked na bicykli tak to vtedy som ok, a aspon on si zatrenuje a tie psy horor aj toho sa bojim,aby na mz an nejaky nevyskocil a okolo jedneho kamenolomu beham a tam je obrovsky vlciak na retazi a vzdy brese a skace ako divy ked ma vidi a mne uz len redne, aby nahodou sa nevytrhol z tej retaze
a na obranu zatial nic nenosim,ale mm kupil taku obusku je to do ruky a ked niekto na teba zautoci iba to vytasis a ono sa ti z toho spravi velka zelezna palica a tym ked niekoho udries, tak sa ma po chlebe aj hlava rozbita ak nie otras mozgu,ale ja zatial len flasu s vodou nosim v ruke, tot vse