Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
Dnes mi konecne chytilo GPS, takze 10. Som presvedcena, ze mne do tych gps cipov naschval montuju kurvitka 😀 😀
Treti beh za sebou bez pauzy - ledva som dobehla, brrr!
baby, uz to tu bolo, ja viem, ale je tu 301 stranok, nemam sancu to najst... ktora appka na behanie? taka, aby sa dala aj na bicyklovanie pouzit? staci mi zmerat cas a trasu... endomondo? strava? co je najlepsie? dik
babyyy, posuvam uuuplne nove Asics Gel Noosa Tri10, uuuzasny darcek od manzela, avsak velkost 38 mi nesedi :( cena 103 eur, viac info o tentach tu: http://www.bezeckepotreby.sk/product/sk/ASICS-G...
Krasnych rannych 11 😉
@mmmonika Ak sa mozem pridat do diskusie 🙂 ja som bola presne ako ty, 3-4 km, ale ja som bola hotova, mne pomohlo, ked som behavala s kamoskou, rozpravali sme sa a sli tempom, aby sa extra nezadychali, idealne tempo bezat a kecat, pripadne spievať si s mp3kou 😀 a ani nebudes vediet ako, zacnes behavat bez problemov 10tky, chce to len cas 🙂
Dnes 9,5 rano na nadhernej Kuchajde 🙂 🙂
@romanovic nechcelo sa mi ist, i ked bola som hore, ale trubka pozerala som telku do polnoci 🙄 . Ale mam taku dobru svalovicu na stehnach po vikende, cvicila som sice len doma, ale dobre cviky to boli. Cez obed si ich zopakujem, lebo dnes nema uz kto zavarovat maleho do vecera a nechce uz sediet v kociku, inac by som isla aj s kocikom si zabehat 😎
Skoro 11 za briezdenia na Kuchajde.
Nie som mega romanticky typ, ale fakt milujem, ked sa rano rozvidnieva, trosku opar nad vodou, labut sedi v hniezde...a beh.... 😉 😉
@romanovic ja o pol dvanastej 6km a este som si dala zase tieto cviky, svalovicu po nich mam paradnu:
https://www.youtube.com/watch?v=6ANvdueuTfwbaby, strasne ma bolievaju kolenaaa ☹ ☹ co s nimi? uz chodim behat len kolecka na makke povrchy a aj tak bolia
@laja77 supi cviky. ze by som nieco skusila s tym mojim sudkom? 😀
Inak nejak nestiham, alebo skor, nic sa mi nechce 😕
Dik za vysvetlenie. nevedela som, ze mas tri sc za sebou. Nejak som to asi prehliadla. No som zvedava ako sa dostanem ja do formy. 10 kg uz mam a za dva mesiace urite este nieco pribudne. Uz mam teraz z toho depku.
Inak som teraz v Saudi a z velkej nudy pri 40 stupnoch v tieni hackujem copani letne ciapocky 😀
Do TV relacie hladame damu s hmotnostou cca 100 kg, ktora ma seriozny zaujem schudnut pod dohladom timu odbornikov. Viac info do spravy.
@michaelakarasy taku tu nenajdes ani omylom. 😕
@michaelakarasy su tu skupiny aj diskusie, kde damy chudnu, skus tam, tu asi take objemne nie su...
ale ta relacia moze byt super, ja by som mala zaujem, ale do 100 sa nevykrmim 😀

@behulovab Nečítala som všetko ale zaujal ma Tvoj príspevok. Koľko myslíš, že je optimálne takto behať pre začiatočníka? Čas.
Ďakujem.