Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
Dnes som začala. Pred XY rokmi som behala skoro denne - či pršalo, snežilo, mrzlo, pálilo slnko.... Potom po pár rokoch znova... a tak sa mi to striedalo. Dnes som opäť začala po roku. Bol to boj. Idem postupne, striedala som beh s chôdzou. Budem postupne pridávať a meniť čas behu, nech si telo nezvykne. Behu zdar. Držím všetkým palčeky k odbehnutým km.
baby, pomoc, zas koleno 😠 😠 😢 😢 ale teraz tak, ze ani drep neurobim
Kočky, tak ja som dnes, pol roka po pôrode malého konečne zdvihla svoj zlenivený zadok a bola som si zabehať - normálne som bola prekvapená, že svaly si pohyb pamätajú - bola to taká light polhodinka 🙂 - hneď sa cítim o päť kíl ľahšia a krajšia 😀
Juj zienky milujem beh! Akurat fuska v tomto teple, chodievam az okolo 19:30 a aj tak stale teplo....ale hlasim -10kg a som na predporodnej vahe 🙂 paradox, vazim rovnako, ale zapnem aj veci, ktore pred porodom nie 🙂 trvalo to sice 8mesiacov, ja lubim cokoladku a pri dvojickach sa mi nie vzdy da, ale super 🙂 pridavam fotku pred 8mes a teraz 🙂
waw, ako casto a kolko behávaš
@hanatom zacala som 2-3x do týždňa 3km, aj to som bola upachtena konkon a davala som prestavky...postupne som pridavala, na zaciatku som behavala 8:10min/km, potom menej a menrj, teraz behavam 10-12km 3-4xdo tyzdna na tempe medzi 6:15-6:40min/km 🙂 no a samozrejme stravu upravit treba Alr ja som typ, ze ked mam chut dam si, preto dlhšie trvalo to chudnutie, aj teraz ked mam chut na cokoladu, dam su
baby, co s tym mojim kolenom? boli stale, uz od pondelka, pritom som ho nijak nepretazovala, uz mi to lezie na nervy...
myslite, ze ho mam zacat zatazovat? kedze necinnost nepomohla...
Po 4-hodinovom spanku malatnych 9 km...
Ahojte dievčatá,
dnes som si bola po dlhšom čase zas zabehať a sklamal ma mobil. Endomondo mi nenameralo ani meter, netuším, čím to. Vo štvrtok v pohode obe cyklotrasy zaznamenané, dnes len čas odpočítaval. Čo používate na meranie vy?
@sisa.b mas zapnute gps? resp. lokalizaciu?
inak baby, cafte. Tak ja sa gulam a nic nestiham. A to uz som akoze 😀 na materskej. Ale furt nieco. Ide ma uz porazit. A navstevy si u nas striedaju klucky. A ja, ze ako si oddychnem, cez den pospim. no prdlajz. Beham ako naspidovana vevericka 😀 😕 😀 Vcera sme dokonca boli na ture na Zugspitze. Ja v 9. mesiaci a trepem sa do 3000 metrovej vysky. Fuuuuu 😕 Chuda copana, ta si so mnou zazije 😝
@katpetdo sorry, napisem cez tyzden, nejak nestiham, uz tu mam tyzden navstevu, aj muz bol par dni doma, tak sa bolo treba venovat 😀, ale zaciatkom tyzdna vsetci poodlietaju, tak budem mat aspon doobedia (dufam) pre seba 😕
@ivkadracova jasné, že mám. Aj som ho skúšala niekoľkokrát reštartovať a výsledok nulový 😒 Pritom ako som písala - vo štvrtok mi v pohode meral cyklotrasu.
@yanni hodinky mám, ale len na meranie pulzu a ja som teda zvedavá aj na to, koľko odbehnem/odjazdím...
Asi vytiahnem starý mobil, ten takýto problém nemal.
@sisa.b mne dakedy tiez nechyti satelity .. a dakedy mi nejde lokalizacia, pricom je zapnuta, este som sa v tom hlbsie nehrabala.. nemusi to byt endomondom, to som tym chcela povedat. Ale je pravda ze aj endomondo ma vela much. Napr. ked nameras trasu, nedas stop ale iba pauzu, a po case zabudnes ze si to zapla, a opatovne "spustis" endomondo, tak sa nic neulozi. Ulozi sa to jedine tym STOP. A nedajboze sa Ti vybije mobil pocas behania.. tiez tam nic nebude. Dalsia vec je, ked mam zapnuty setric baterky, tak ten je tak dokonaly, ze ani endomondo nechyta gps : )
baby, poradte kde vsade urobia diagnostiku chodidla, prosim. nasla som len runshop a ready2run a obe su vraj dost drahe predajne. vdaka.
@ivkadracova musím sa v tom pohrabať. Včera som si stiahla nejakú aplikáciu, ktorá mi zameria satelity a všetko v pohode. Šetrič baterky veru netuším, či som spúšťala, ale rozhodne som za tie dva dni nič nerobila s mobilom, tak netuším, prečo raz ide, raz nejde. Asi vytiahnem na behanie ten starý, mám naň aj kapsičku na ruku/nohu, do ktorej mi nový mobil nevlezie.

@laja77 40 km- hviezda si!!! Ake velke mas detuse?
Dnes 11. Mladsia stale PN, kontrola o tyzden, brrr!