icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

romanovic
9. jún 2015

@laja77 40 km- hviezda si!!! Ake velke mas detuse?
Dnes 11. Mladsia stale PN, kontrola o tyzden, brrr!

laja77
9. jún 2015

@romanovic ja dnes len 6km, musela som sa ponahlat 😅 . Chalani maju 12,10 a najmladsi bude mat v septembri 2 roky- ale on sa viezol v cyklovoziku 😎 . A co je malej, ze je stale chora?

laja77
9. jún 2015

@bandura nic, len postupne pridavaj, vzdy po kusku a pojde to 😉

ajkava
9. jún 2015

Dnes som začala. Pred XY rokmi som behala skoro denne - či pršalo, snežilo, mrzlo, pálilo slnko.... Potom po pár rokoch znova... a tak sa mi to striedalo. Dnes som opäť začala po roku. Bol to boj. Idem postupne, striedala som beh s chôdzou. Budem postupne pridávať a meniť čas behu, nech si telo nezvykne. Behu zdar. Držím všetkým palčeky k odbehnutým km.

tilly
9. jún 2015

baby, pomoc, zas koleno 😠 😠 😢 😢 ale teraz tak, ze ani drep neurobim

maria1610
10. jún 2015

Kočky, tak ja som dnes, pol roka po pôrode malého konečne zdvihla svoj zlenivený zadok a bola som si zabehať - normálne som bola prekvapená, že svaly si pohyb pamätajú - bola to taká light polhodinka 🙂 - hneď sa cítim o päť kíl ľahšia a krajšia 😀

ivikmatej
10. jún 2015

Juj zienky milujem beh! Akurat fuska v tomto teple, chodievam az okolo 19:30 a aj tak stale teplo....ale hlasim -10kg a som na predporodnej vahe 🙂 paradox, vazim rovnako, ale zapnem aj veci, ktore pred porodom nie 🙂 trvalo to sice 8mesiacov, ja lubim cokoladku a pri dvojickach sa mi nie vzdy da, ale super 🙂 pridavam fotku pred 8mes a teraz 🙂

hanatom
10. jún 2015

waw, ako casto a kolko behávaš

ivikmatej
10. jún 2015

@hanatom zacala som 2-3x do týždňa 3km, aj to som bola upachtena konkon a davala som prestavky...postupne som pridavala, na zaciatku som behavala 8:10min/km, potom menej a menrj, teraz behavam 10-12km 3-4xdo tyzdna na tempe medzi 6:15-6:40min/km 🙂 no a samozrejme stravu upravit treba Alr ja som typ, ze ked mam chut dam si, preto dlhšie trvalo to chudnutie, aj teraz ked mam chut na cokoladu, dam su

ajkava
10. jún 2015

@ivikmatej však to je správne chudnutie. Jedlo by malo byť upravené tak, aby to nebola diéta a človek sa cítil ako v "celibáte", ale aby to bola pohoda. Super, gratulujem. Kedysi som tiež podobne chudla.

ivikmatej
10. jún 2015

@ajkava presne tak, ja som si upravila stravu nie na chvilu, ale na cely zivot a som max spokojna 🙂

romanovic
11. jún 2015

@laja77 stale tie uzliny = ATB. 4. tyzden 😠
Inak dnes dakych len 10, ale pocko nadherne rano. Kuchajdovske labute maju 7 mladych 🙂 🙂

hanatom
11. jún 2015

@ivikmatej tak to su iné trate🙂

tilly
11. jún 2015

baby, co s tym mojim kolenom? boli stale, uz od pondelka, pritom som ho nijak nepretazovala, uz mi to lezie na nervy...

myslite, ze ho mam zacat zatazovat? kedze necinnost nepomohla...

laja77
11. jún 2015

@tilly ja som to tak urobila, tiez mi tak "prasklo" v kolene a tyzden som si dala pauzu, bolelo stale, tak som zacala zatazovat, i ked ten beh bol dost narocny, ale koleno drzi, klop-klop. Uz ani neviem, kedy som to tu pisala, myslim ze 2-3mesiace dozadu.

romanovic
12. jún 2015

Po 4-hodinovom spanku malatnych 9 km...

tilly
12. jún 2015

@laja77 mne neprasklo, nic, neviem co sa stalo... V pondelok ráno som sa zobudila a bolelo 🙄
Skusim rozbehat pomaly na tartane

bandura
12. jún 2015

@ivikmatej za 8mesiacou si schudla 10kg?

ivikmatej
12. jún 2015

@bandura ano 😉

laja77
13. jún 2015

@romanovic dnes uz o 4:50 😀 , 9km. Vsak to sa neda, v tomto teple 😀 😎

romanovic
13. jún 2015

@laja77 ja som do 03,00 tancovala s kamoskami na akcii v Starej trznici. Sice s vodkou a brutalnym obzerstvom, ale nesedela som. Ako bonus bol Hex. A dnes vzal muz deti prec a ja idem upratovat ten vybuch, ktory mame na mieste, ktory sa povodne nazyval byt 😀

sisa.b
13. jún 2015

Ahojte dievčatá,
dnes som si bola po dlhšom čase zas zabehať a sklamal ma mobil. Endomondo mi nenameralo ani meter, netuším, čím to. Vo štvrtok v pohode obe cyklotrasy zaznamenané, dnes len čas odpočítaval. Čo používate na meranie vy?

ivkadracova
13. jún 2015

@sisa.b mas zapnute gps? resp. lokalizaciu?

yanni
14. jún 2015

@sisa.b to sa stava, nenabehne gpsko alebo sa mobil zblazni 😕 😀 Preto som pred rokmi odhodila mobil a kupila si hodinky. A nema problem. 😉

yanni
14. jún 2015

inak baby, cafte. Tak ja sa gulam a nic nestiham. A to uz som akoze 😀 na materskej. Ale furt nieco. Ide ma uz porazit. A navstevy si u nas striedaju klucky. A ja, ze ako si oddychnem, cez den pospim. no prdlajz. Beham ako naspidovana vevericka 😀 😕 😀 Vcera sme dokonca boli na ture na Zugspitze. Ja v 9. mesiaci a trepem sa do 3000 metrovej vysky. Fuuuuu 😕 Chuda copana, ta si so mnou zazije 😝

@katpetdo sorry, napisem cez tyzden, nejak nestiham, uz tu mam tyzden navstevu, aj muz bol par dni doma, tak sa bolo treba venovat 😀, ale zaciatkom tyzdna vsetci poodlietaju, tak budem mat aspon doobedia (dufam) pre seba 😕

sisa.b
14. jún 2015

@ivkadracova jasné, že mám. Aj som ho skúšala niekoľkokrát reštartovať a výsledok nulový 😒 Pritom ako som písala - vo štvrtok mi v pohode meral cyklotrasu.

@yanni hodinky mám, ale len na meranie pulzu a ja som teda zvedavá aj na to, koľko odbehnem/odjazdím...

Asi vytiahnem starý mobil, ten takýto problém nemal.

ivkadracova
14. jún 2015

@sisa.b mne dakedy tiez nechyti satelity .. a dakedy mi nejde lokalizacia, pricom je zapnuta, este som sa v tom hlbsie nehrabala.. nemusi to byt endomondom, to som tym chcela povedat. Ale je pravda ze aj endomondo ma vela much. Napr. ked nameras trasu, nedas stop ale iba pauzu, a po case zabudnes ze si to zapla, a opatovne "spustis" endomondo, tak sa nic neulozi. Ulozi sa to jedine tym STOP. A nedajboze sa Ti vybije mobil pocas behania.. tiez tam nic nebude. Dalsia vec je, ked mam zapnuty setric baterky, tak ten je tak dokonaly, ze ani endomondo nechyta gps : )

thecheeky
14. jún 2015

baby, poradte kde vsade urobia diagnostiku chodidla, prosim. nasla som len runshop a ready2run a obe su vraj dost drahe predajne. vdaka.

sisa.b
14. jún 2015

@ivkadracova musím sa v tom pohrabať. Včera som si stiahla nejakú aplikáciu, ktorá mi zameria satelity a všetko v pohode. Šetrič baterky veru netuším, či som spúšťala, ale rozhodne som za tie dva dni nič nerobila s mobilom, tak netuším, prečo raz ide, raz nejde. Asi vytiahnem na behanie ten starý, mám naň aj kapsičku na ruku/nohu, do ktorej mi nový mobil nevlezie.