Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
Ja pouzivam aplikaciu Strava, este sa mi nestalo, ze by sklamala.. A da sa prepojit s Garminom👍
je tu niekto s garminami s GPS-kom z Dubnice nad Váhom a behá v parku??? chcem vedieť kolko má to kolečko.
Ahojte Kolko ma jedno kolo na skolskom dvore metrov
Standard oval ma 400m, ale poznam aj skolsky dvor s 220 a 270m (viac sa nedalo).
skoly treba ratat 200-250...
400 m....to je vonkajsi oval okolo futbaloveho ihriska...to asi tak zhruba treba brat....
Ked mi sports tracker hlasil rano pace 9, bolo mi jasne, ze som zase zacala s duatlonom 😀 😀 😀
Ahojte,idem sa pochvalit. Vcera o 17:20 sa narodil Juraj na zaciatku 37tt,takze napriek problemom od 24tt vydrzal super a odmenoui bol rychly a bezbolestny porod. Tak o par tyzdnov uz bude zo mna opat bezec a snad sa rychlo do toho dostanem.
ahoj, behám už 2 roky,som 3 roky po pôrode, schudla som iba 3 kilá ale vyformovala sa mi postava,takže všetko je mi veľké, samozrejme treba upraviť aj stravu a ešte robím aj brušáky
Caute baby, ja zhadzujem tuk, nechudnem. Beh mi faval a dava vela, ale vysledky docasne, tak som presla na cinky v domacom prostredi a vysledky paradne, plus zmena stravy, myslenia ...raz za tyzden mam den ked si dam na co mam chut, ale uz som tak nsucena, ze kolaciky su mi moc sladke a hambac mi nechuti, tak di dam trebars suchy kroasan s oatickom v meste a som stastna 🙂
@katpetdo aj ja sa pripájam ku gratulantom a prajem hlavne veľa zdravia!
na dnes 11km 🙂
Ten cip Kuchajdy pri Sporitelni mi casto nechyta a podla mapy sa vrham do vody na urovni Mytnika 😀 Dnes 11,5 😉
Najvacsou chybou pri chudnuti je, ze si ludia myslia, ze behom schudnu. Behom sa clovek spoti, trenuje si srdce, na zaciatku nieco aj zhodi, ale len behom s nechudne...je to kardio. Naj na chudnutie je posilnovna. Stroje, cinky...zena len tak nebude mat svaly ako rambo, ale pekne tvarovane krivky . Ak chce niekto schudnutnpocas behu, musi striedat fakt sprint s niekolkominutovou chodzou , ale len docasne. Ak si telo na isty pohyb zvykne tak uz nechudne
@pumpkincake tato tema sa sice vola "beh a chudnutie", ale o chudnutie tu vobec nejde 😉
Iba beh, deti, organizacia dna a obcas alkohol 😀 😀
@romanovic
@pumpkincake
a aby som doplnila zoznam: obcasne prezieranie sa a tehotenstva 😀 😀 😀 😀

Minuly tyzden 4x11 km, cez vikend 2 opicky, 1 pretancovana noc, dnes 10,5 km a idem si s mladsou odsediet dopoludnie na Kramare 😀