icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

opica
30. mar 2016

Baby,neverim,ale krpca ma 3,5mesiaca a ja stiham behat. S kocikom je super to,ze sa nejak extra nerozbehnem a teda bezim v chudnucom mode 😜 potom,ked vybehnem sama,hned sa mi ide rychlejsie. Konecne som sa dostala na tempo pod 6min/km na patke 😎
Cez vikend je csob maraton,som bola vcera po startovacie balicky pre muza a deti a tak mi aj smutno prislo,ze tento rok nic. Ale dostanem sa do riadnej formy a pojdem zas 😉

yanni
30. mar 2016

@opica juuuj zlatko, to je super. Ja s kocikom tiez len skor taky vychadzkovy beh. Ale je to zlate, mala si sedi a vykrikuje po okoloiducich 😕 😀 INak behavam ale väcsinou na pase, tu v Saudi sa vonku velmi neda, momentalne strasne prasno a veterno a uz su teploty dobre nad 30. Takze ked muz pride z prace a vecer je v bude ticho,t ak ja vybehnem. na pas 😀 Inak teraz viac plavam, chceme na buduci rok zlozit tim na Triathlon Abu Dhabi: ja plavat 1500 m, muz bike 80 km a kamos beh 20 km. A chceme to vyhrat. (ale si fandime coooo? 😕 😀 ) Chlapi su uz teraz super, ja musim dat 1500 m najviac na 25 minut na otvorenom mori, cize trenovat o dusu. Takze tak to striedam beh a voda dookola.

yanni
30. mar 2016

@zuzkakach skus popozerat tie behy a ak bude nejaky 5 km a nebude tam urcena minimalna vekova hranica, tak ho prihlas. Len ja by som 5 rocneho na taky beh uz len z principu neprihlasovala.

trpezliva
2. apr 2016

Aj ja chodim s kocikom a potom ked nahodou sa dostanem bez, tak letiiiim 🙂 .
Ale inac nic moc..nestiham velmi. A ani kocik nie je bezecky (on len na brusku spi..tak zatial vo vanicke stale..). Ale uz mame objednany ten Thule Urban Glide.
Zajtra idem stafeu na csob..ani som neplanovala..ale niekto ochorel tak ma zavolali. Tesim sa. Po sto rokoch na pretekoch. 🙂

opica
2. apr 2016

@trpezliva nasi starsi dnes bezali detske behy,muz ide zajtra polku (maraton nestihalntentonrok natrenovat) a dnes mi az luto prisoo, milujem tu energiu na zaciatku pred startom, ta nervozita a radost zaroven...ale vsak snad o rok 🙂

tilly
2. apr 2016

Ja idem zajtra tiez a štafetu, ale včera som sa zobudila s plným nosím, všetko má boli, pätu mám odretu, aaauuu... Neviem ako to zajtra dám 😢

tilly
2. apr 2016

Plným nosom...

tilly
2. apr 2016

@trpezliva ten thule je super

buckeye
2. apr 2016

@slavinocka16 na teniskach nesetri, neoplati sa likvidovat clenky a kolena🙂
Ja beham tretim rokom, brh milujem, aj vam zavidim, ze mozte ist na Ba behy, ja som tento rok mimo svk a ta atmosfera na behoch mi chyba

yanni
3. apr 2016

Babule, vsetky co sa dnes zucastnite, prajem vela uspechov a hlavne prijemny beh.
Mna caka v piatok aquathlon, fuuuuu nabehnut tam o siestej rano, no neviem neviem 😕

yanni
3. apr 2016

@buckeye a ved sa zucastni aj v zahranici. My zijeme tiez mimo, momentalne dokonca dost mimo a zucastnujeme sa behov a triatlonov vlastne vsade, kde sme. Treba skusit, stoji to za to. 😉

tilly
3. apr 2016

Tak 35minut 5,5kmv štafete, bez tréningu, bez strečingu so soplom a obratom pätou. Idem krivkat do eurovea

trpezliva
3. apr 2016

@tilly supeeer gratulujem!!!! Ja som mala kratsi usek (treti). Ani neviem kolko km?daco medzi 4-5km. A isla som ho 20:15 . Nasa stafeta prisla ku mne velmi neskoro. Uz som len zozadu predbiehala ludi a kluckovala. Hadam aj 100stafiet som predbehla. Potom nas posledny clen uz neviem ako isiel.
vy ste aky mali celkovy cas @tilly ?

buckeye
3. apr 2016

@yanni zatiak sa orientujem, ako co funguje, ma tu byt polmaraton, ale uz su listky neuveritelne vysoko :(

yanni
3. apr 2016

@buckeye von znamena "listky vysoko"?

buckeye
3. apr 2016

@yanni $100/os, ak by sme sli obaja dame $200 (aj muz beha)

opica
3. apr 2016

@tilly
@trpezliva
Baby super. Ja som bola s deckami a mamou povzbudit muza. Polku dal bez absolutneho treningu za 1,57. Nejak nestiha teraz,ked uz aj ja behavam. Ale spokojny,boze ja tak milujem tu atmosferu 😎

tilly
3. apr 2016

@trpezliva super, mňa strašne boli hlava, v hroznom stave som bežala... Dufam, ze o týždeň Devín zvládnem lepšie. Celkovo 2hodky

tilly
3. apr 2016

@opica perfektné

yanni
3. apr 2016

@buckeye ale ved to je normalka. ved taky event nebehas kazdy den. Aj my obaja, tiez sme uz "vyhodili" nemalo prachov. A zucastnujeme sa po celom svete. ved ja na SK mas, podla toho do akeho terminu sa prihlasit, startovne aj 50 E.

buckeye
3. apr 2016

@yanni ved hej, oni na zaciatku boli nizsie, len sme vtedy boli este na svk, tak snad o rok 🙂

trpezliva
3. apr 2016

@tilly na Devine sa mozme stretnut.
Bude to moj najdlhsi beh za posledny rok. 🙂

tilly
3. apr 2016

@trpezliva jej, no ja som dala Devín aj minulý rok, som zvedavá ako ho zvládnem tento rok, lebo som sa strašne vypapkala a som najtucnejsia vo svojom živote 😝

slavinocka16
5. apr 2016

@buckeye jasné, nechcem šetriť. To je dôležité! 🙂

trpezliva
11. apr 2016

@tilly bezala si v nedelu? 🙂

paulinoocka
11. apr 2016

@tilly bola si bezat? ake to bolo??

tilly
11. apr 2016

@paulinoocka
@trpezliva nebola ☹ . Nemala som kam dať deti 😢.

lavender273
21. apr 2016

Behom som objemovo neschudla vobec, len sa mi tuk premenil na svaly ( co je samozrejme lepsie ). Podla mna je dobre obmienat rozne cvicenia, okrem behu. Telo si na to zvykne casom, a nebude "motivovane" spalovat. Napriklad sprinty su tiez skvele ( samozrejme pozor na to ). Do kopca ( cca 100 m) sprint, a dole klusom, opakovat tak min 5 x zo zaciatku a potom zvysit na 10. Treba do treningov zaradit nieco vybusne nech je telo trosku v soku 🙂

zuzulikh
27. apr 2016

mne lepsie zabera rychla chodza. samozrejme, ze si kvoli peknej pokozke pomaham nohavicami na chudnutie. a ked som v dobrej kondicii, tak pridam aj cinky na nohy a ruky. tie na polceste mozem odlozit .... je to velmi prijemne.
a objavila som zazrak v zelenej kave - kapsule (naturonline). nemam chut na sladke, co je u mna najväcsi problem a nemam vecerne hlady

lindusss176
28. apr 2016

aj ja chcem zacat behavat, ale tiez by som najradsej zhodila aj z bruska. Kazdy hovori ze z bruha zhodim len upravou stravy.....fnuk a ja tak milujem jedenie...🙂