icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

opicaskorica
19. mar 2013

Este jednu vec vam tu chcem dat, lebo som sa docitala, co sposobilo moju uplne najbrutalnejsiu svalovicu ever pred tyzdom, po mojom prvom behu. Najskor som si myslela, ze to bolo tym, ze som sa snazila bezat SPRAVNE (pokrcene kolena, nedupat po patach a snazit sa za "sebou nezanechavat stopu"... ale zrejme to bolo teniskami (kondiciu mam z inych sportov, v tom by problem nebol)... mala som na asfalt obute salomony do terenu, tvrda podrazka, tazsie, drapaky atd.
Takze tenisky su asi fakt dolezite : http://www.bezeckepotreby.sk/product/sk/Priciny...
(Inak cestne prehlasujem, ze tu stranku nechcem propagovat, nepoznam ich, len ma zaujali clanky a aj produkty)

eemike
19. mar 2013

a konecne neprsi a nefuka a idem behat 🙂 tak zatial sa majte 😀

yidaky
19. mar 2013

Ahojte baby bezkyne 😉. Prepacte, necitala som celu diskusiu, pretoze je to uz na dlho. Tak by som sa chcela takto priamo spytat, ci pouzivate aj nejaky sporttester? A s akym ste spokojne? Chcem uz tiez oprasit moje bezecke tenisky a zacat behavat. No ja by som rada aj schudla pri tom a nie len spevnila. A vobec netusim v akej tepovke mam behat. Ked som behavala /tak 2 r/ dozadu 😝, tak som bezala asi tak, ze som vladala a aby som nebola nejako extra zadychana.

opicaskorica
19. mar 2013

Ja mam hodinky suunto, dnes som ich konecne rozbehala... a v mobile runkeeper. Ak chces spalovat tuky, tak ides na 70% max.tepovej frekvencie. Tu si asi nezmerias... preto existuje taky vzorec, ktory vychadza z tvojho veku... skratka... vygooglis si ho 😎

katpetdo
20. mar 2013

Tak predpoved pocasia an nedelu ked sa kona CSOB polmaraton je zo dna na den lepsia. Okrem zimy, je tam uz aj mozne snezenie. Uz len vietor chyba ku stastiu. A tak som dufala, ze uz pobezim v trenkach a tricku. ☹. No nic nejdem sa viac stazovat, aj tak s tym nic nespravim

tilly
20. mar 2013

otrasne pocasie, ved tam pomrznete... ale tak snad beh zahreje....

tilly
20. mar 2013

ja si teraz vobec netrufam ist von behat, idem do fitka na pas...

miskap2111
20. mar 2013

@katpetdo neboj. Určite to nebude také, ako zimné desiatky! Hlavne, aby nefúkalo. Budem držať palce! Mne sa dnes inak podarilo vybehnúť von, bolo krásne, ale zaujímavé je, že pocitovo sa mi behalo lepšie v nedeľu, v tom fujaku. 😀 Takže možné je všetko! 🙂

ninison
21. mar 2013

@opica @opicaskorica - tak som vcera zacala a bolo to fantasticke. telo nezabudlo! dala som 2,25 km a dnes som bez svalovky. nechcela som sa zbytocne prepinat a aj ten vzduch este nie je dost teply pre netrenovaneho + som mala zlahka zacervenane hrdlo. no 🙂 a mala nejavila ziadne znamky zmeny pri dojceni. chutilo jej ako vzdy 🙂

opicaskorica
21. mar 2013

@ninison tak paradicka 🙂 ja sa uz neviem dockat, ale som taaak chora, ze som aj rada, ze je hnusne... ze ma to nelaka von. Uz som si vybrala tendy aspon.. kedy ides zas?

ninison
21. mar 2013

@opicaskorica skusim cez vikend, ale zavisi od pocasia. silit to nebudem.
a velmi sa mi paci tvoj prispevok z predchadzajucej strany. ja som kedysi brigadovala vo fitnes centre a chodil tam taky starucky uz 80 rocny pan profesor. ciperny, robil zhyby...no paradny bol. a presne o tom to je, neprestat, nezleniviet a nestazovat sa. ja tiez nechcem behat kvoli chudnutiu. nastastie pocas tehotenstva som vela nepribrala a s vynimkou 3kg to uz mam vsetko prec. ale velmi mi pohyb chyba a aj pocit len tak si vybehnut, nechat vsetky starosti, zodpovednosti doma na tata na chvilocku 😉

katpetdo
21. mar 2013

@opicaskorica ake tenisky si si nakoniec vybrala?

vadimka
22. mar 2013

baby neviete kde su teraz nejake vypredaje dobre ceny za bezecke topanky? v blizkosti ba?

ja stale este nie som rozhodnuta ake ci adidas,asics ci mizuno....podla svojej analizy behu mam slabu pronaciu, tak snad aj neutral by boli fajn...ale tie ceny su od sto vyssie....tak ci nahodou nemate dake tipy na trosku lacnejsie...
inak v stredu som dala lahucky beh=rychlo chodzu...tak dnes mozno dam tiez, ale je zima,brrrrrrr.

megba
22. mar 2013

@opica Ja mam tiez New Balance, a bola som im verna dlhych desat rokov, vzdy som si kupovala ten isty model, upgradnuty samozrejme... a vcera som si kupila adidas 🙂 Ale len preto lebo NB sa u nas proste daju zohnat strasne tazko a vzdy ich objednavam iba cez net, uz mam svoju velkost aj sirku tak presne viem ze mi sadnu, len problem je v tom, ze vzdy dam za ne mailand, lebo ich nikdy nemaju v akcii.. 🙂 tak som si vcera v pandorfe kupila nove adidas, zo 170 na 100, no nekup to! 🙂

megba
22. mar 2013

@vadimka chod do parndofru, ja som tam bola vcera, je tam aj asics aj ostatne sportove znacky, urcite si vyberies... v BA si nekupuj urcite, preplatis

megba
22. mar 2013

@katpetdo Ides? Polku? Drzim palce! Ja az na devin 🙂

megba
22. mar 2013

@tilly A ty uz si bola na treningu zenskeho behu? 🙂 Ja chodim teraz poctivo kazdy tyzden, tak snad sa bude dat aj dalej pokracovat, som nadsena, lebo sa zlepsujem, vzdy si lepsie zabeham ako keby som trenovala sama...

tilly
22. mar 2013

@megba jaj, nebola, vzdy mi do toho nieco voslo, teraz sa mi rozbieha sezona (pracovna), ale chcela by som...

opica
22. mar 2013

@megba aj ja idem na devin, uz som sa aj zaregistrovala. len tak fuci, ze tento tyzden som bola behat len raz ;(

katpetdo
22. mar 2013

@megba ano idem, hneva ma ze je nanic pocasie, lebo sa mi beha super a mohla som si v normalnom pocasi zabehnut aj dobry cas (nam na), ale takto to nevidim az tak ruzovo.
new balance som videla celkom dost kusov v Sport DIrecte v Eurovei, ale netusim ake modely. Zavidim moznost spolocneho treningu. Sice najradsej beham sama, ale obcas spolocnost neuskodi.

Tak drzim obom @megba a @opica) palce na devine, budete mat apson lepsie pocasie, lebo vraj od aprila sa otepli, tak si ten beh aj viac uzijete.

opicaskorica
22. mar 2013

@katpetdo http://www.bezeckepotreby.sk/product/sk/ASICS-G... tieto som mala vybrane, ale je problem s velkostsmi a potrebujem ich vyskusat... mozno nakoniec kupim v prahe, alebo skocim do parndorfu...

katpetdo
22. mar 2013

@opicaskorica tie su paradne, teiz som po nich pozerala, len ta cena

opicaskorica
22. mar 2013

@katpetdo hej doprcic, ta cena je zloba, ale ja si to viem zase ospravedlnit, napr.ze: aspon ma to prinuti viac behat, nekupujem si ich na pol roka, budem na ne musiet cumiet aspon 4 roky, vydealovala som zlavu 7%, a uz ine sa mi veru nepacia 😎 (a este si pripomeniem, na com vsetkom som tento mesiac usetrila 😀 )

miskap2111
23. mar 2013

@katpetdo tak ak bude zajtra také počasie ako dnes, ideš na rekord! 🙂 Inak pri Eurovea to už žije - dnes tam boli nejaké detské a juniorské behy. Ja som si išla zabehať a keďže vždy začínam pri Eurovea, ani som sa tam poriadne nedostala- samé zátarasy, všetko už pripravené, armoška riadna.. Dala som si 10km a bežalo sa celkom fajn, len mám od noci migrénu, tak to ma trochu brzdilo. Ale nevadí. Držím palce na zajtra!

weverka11
23. mar 2013

ahojte 🙂 tak ja som v behu uplny zaciatocnik, na škole som beh vyslovene nenavidela, zacala som minuly rok v lete, ale nie pravidelne, tak 2-3x do tyzdna... dnes rano som vsatala a že však dnes by to aj šlo :D tak som si rano o siedmej dala nejakych cca 3km, ale dychcala som ako krmna hus 🙂 aerobik davam uz takmer dva mesiace pravidelne, tak dufam ze to bude den odo dna lepsie....

alexandravs
24. mar 2013

@opicaskorica ..hmmmm.. tieto su aj moja srdcovka.. proste láska na prvý pohlad.. no manžel mi našiel ešte jedny, lepšie, tak uvidíme ktoré si nakoniec darujem k narodkám.. tiež najskôr potrebujem skusiť a až potom rozhodnuť..

katpetdo
25. mar 2013

@miskap2111 tak pocasie zial nebolo ako v sobotu, o dost horsie, ale nejak mi ta zima velmi nevadila. Prekvapivo mi pretek ubehol velmi rychlo, aj ked atmosfera popri trati nula bodov (neviem, ci by to bolo lepsie ak by bolo krajsie pocasie) lebo chodci len nadavali, ze musia cakat kym prebehnu bezci.

megba
25. mar 2013

@opicaskorica 🙂 Tie su krasne 🙂 Videla som ich v Taliansku za 99€ 🙂 Stylove 🙂

megba
25. mar 2013

@katpetdo A jak si dopadla? Spokojnost? Ja som si bola zabehat iba u nas v Senci, ale dost fucalo ☹ som nevedela najst bezecku ciapku tak som nakoniec sla iba v siltovke a nadavala som cely cas, isli mi usi odpadnut... Idem aj dnes vecer, uvidim co to bude...

katpetdo
25. mar 2013

@megba 1:35:24 cisty cas a 1:36:14 oficialny, takze celkovy cas spokojnost,kedze som si myslela, ze mam na to bezat okolo 1:40 ,ale poslednu 5 som nezvladla a to hneva. Evidentne vytrvalost neoklamme 16km som bezala v tempe 4:25 a potom poslednu 5 za cca 4:44/km a bola som rada ze vidim ciel. Najhorsi bol protivietor na nabrezi.