icon

Beh a výsledky

18. apr 2023

Ahojte, chcem začať behávať pravidelne.kolkokrat do týždňa zvyknete behávať a koľko cca kilometrov alebo ako dlho? Obezna nie som, len mam brucho a som mlandrava, tak by som chcela trošku spevniť telo a ak sa dá, trochu schudnúť. Aké výsledky pri pravidelnom behu ste videli vy? Dakujem

Strana
z2
autor
18. apr 2023

@alenah31 to je dobrý tip ten bicykel. Ale to ona mi uši pilila už minulý rok,že chce chodiť behávať. Bavilo ju to, akurát že kondička biedna😂

autor
18. apr 2023

@klaudi31 áno, bavilo ju to a bola som aj prekvapená, že sme toľko zašli.

autor
18. apr 2023

@majushka ďakujem ti pekne za rady 💞

autor
18. apr 2023

@andrea112255 a koľko km tak za tú 1,5 h prejdes? Lebo ja chodím do psom, ale to je York takže nie extra rýchlo a keď sa tulam hodinu, zbeham celé mesto😂😂😂😂za hodinu a pol musíš nachodit veľa km keď ides rýchlo, nie?.ale chôdza na tiež baví,rada sa prechádzam,no hodinu a pol chodiť rýchlo by som si našla,len potom ešte so psom zvlášť😂😂😂lebo ten by to asi nezvládol😂😂😂 ako ja by som nemala s tým problém, keby mal deň o dve hodiny viac😂

autor
18. apr 2023

@andrea112255 ináč ja som tiež po pôrode schudla rýchlou chôdzou, veľa hodín prechádzok s kočíkom naozaj rýchlym tempom a slo to ani neviem ako...

sense
18. apr 2023

Ja som začala behať podľa appky startrunning, postupne sa znižovali intervaly chôdze a zvyšovali intervaly behu.... Momentálne zbehnem podľa terénu 8-10km za hodinu, na páse cca 11-12. Vybudovala som si kondičku, znížila percento tuku ak chceš získať svaly tak na to ti kondičný beh ale stačiť nebude. Ale napr behávam aj schody a do kopca a spevnenie dolnej časti tela je ale spevnenie nie nárast svalstva, na to treba silové cvičenie, ale výsledky nečakaj za týždeň dva...

autor
18. apr 2023

@sense joj nie, ja svaly nechcem. To máš pekný úbytok v páse.

rivini
18. apr 2023

Beh je kardio, sice pri nom spalis tuk, ale telo velmi nespevnis. A uz vobec nie brucho…navyse, ak ti zostala po porode diastaza, tu beh vyrazne zhorsuje…hlavne ak pri nom nevies spravne dychat. Behavam 4-5 x do tyzdna 6 km. Schudla som takto pred 10 timi rokmi za 6 mesiacov 6 kil a odvtedy vahu takto dobre drzim. Ale na spevnenie tela beh teda fakt velmi nie je….

sweetie35
Autor odpoveď zmazal
sense
18. apr 2023

Tým pádom so. Myslela bežecký pas.... Ze na páse zbehnem za hodinu 11-12 km.... Ale napr u mňa to ide najrýchlejšie dolu z brucha a najťažšie zo stehien...
A prečo nechceš svaly? Neboj z troch posilovania nebudeš vyzerať ako kulturista, okrem toho svaly spaľujú rýchlejšie...
Najlepšie kombi na chudnutie a spevňovanie je strava, kardio napr ten beh a posilovanie resp cvičenie stačí aj vlastná váha...

shogun
18. apr 2023

a co tak skakanie cez svihadlo, resp. striedat s behom, nezatazuje tak clenky...cesi to maju celkom vymaknute, videa a pod na www.svihej,cz, pokukujem tiez po takej moznosti🙂

autor
18. apr 2023

@sense jaj 😂😂🙈🙈🙈 dom zle pochopila. No vieš čo, pre mňa je dôležité niečo zhodiť, verím,že stravou aj z brucha a doklepnut to chudnutie behom. Cvičiť sa mi nechce, to akoze fakt vooobec.

autor
18. apr 2023

@rivini no jasné, veď keď človek schudne 6 kg,tak snáď dačo aj z brucha zíde dole,teda dúfam. Nie že sa idem prejedať a behávať, viem že z brucha človek zhodi hlavne stravou

ivangeline
18. apr 2023

Pred tehotenstvom som sa snazila behat. Zo zaciatku..len aby som a potom aa to ustalilo na minimum 2km a kazde 2 dni. Schudla som. :D

autor
18. apr 2023

@ivangeline super,ďakujem za motivaciu

andrea112255
18. apr 2023

Aplikácia mi ukazuje cca 6-7km za 1,5h .. ja som vlastne začínala so psom..ale ja som mala labradora takže tam sa dalo rýchlo..nechodila som s ním po meste ale okolo rieky čo tu mám poblizku, málo ľudí tak tam som ho pustila a ja som si išla svojím tempom a on za mnou.. a toto dodržiavam stále aj keď už nemám psa lebo vlastne tým sa mi to osvedčilo tak som v Tom pokračovala a aj plánujem ďalej pokračovať aby som sa udržiavala 🙂

autor
18. apr 2023

@andrea112255 HM, no náš malý havino by to nedal tak dlho rýchlou chôdzou. Ďakujem za motiváciu, možno sa dám aj na tú chodzu

lujza123
18. apr 2023

Behavam cca 60 km týždenne, kopce. Telo je pevnejšie, kondícia super ale tuku na bruchu som sa nezbavila 😬😐 až teraz sa to trochu pohlo od nového roka. Držím prerušovaný post a dávam si veľký pozor na to co jem.
Mňa cvičenie tiež vôbec nebaví, ale par krát do mesiaca idem aj plávať a aj nordic walking - turistické palice a co najrýchlejším krokom, svalovicu z toho vždy mám brutálnu aj na rukách aj bruchu riadnu.
Takže vyformovat postava sa da aj bez cvičenia, len sa treba hybat.

venom19
5. sep 2023

Ahoj, tak ako? rozbehala si sa? vidno vysledky? ja sa s tym tiez pasujem...

banalu
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2