icon

Behanie a schudnutie

juliavolna
29. okt 2022

Je dobrý na chudnutie beh ?

Strana
z3
juliavolna
autor
2. nov 2022

@dadis makrá sú čo ?

juliavolna
autor
2. nov 2022

@dadis toto ?

dadis
2. nov 2022

@juliavolna Celkom dobre to mas rozlozene, ten syr na obed mal viac tuky, ale to predookladam nemas kazdy den..tak ozaj len zaviest viac bielkovinove jedla, zlozene sacharidy (vlocky,,celozrnne/grahamove pecivo/chlieb, celozrnne cestoviny, natural ryza), strukoviny a zelenina - aby si ani hlad nepocitovala. Ovocie staci jedna porcia pocas chudnutia ( radsej sa vyhybat bananom, hroznu)..ale inak myslim, ze fajn 🙂

zuzuliennka1
2. nov 2022

@juliavolna rozlozene to mas pekne, rovnomerne. Tak uz len naplnat kruzky.

zuzuliennka1
2. nov 2022

@dadis banany su nahodou fajn 🙂 samozrejme rano/doobeda, zasytia, dost vlakniny, draslika, banan je velmi plnohodnotna potravina aj sam o sebe

dadis
2. nov 2022

@zuzuliennka1 Ano, bezne su ok. Vo faze chudnutia je vraj lepsie sa im nacas vyhnut 🤷‍♀️, ale ci to je pravda..je tolko nazorov 😃..

aveeva72
2. nov 2022

@juliavolna Velmi Ti odporucam aspon na jeden mesiac program www.schudnisdave.sk. Naucis sa, ako si mas zlozit jedalnicek a ziskas kopu skvelych receptov. Cena je 49.90 na mesiac. Maju vyborne vysledky, za mrsiac das popri tom behani dole kludne aj 5 kg...teda podla toho, kolko vazis. Kaloricky deficit nastavuju kazdemu individualne

juliavolna
autor
2. nov 2022

@dadis dakujem - otázka - ak idem na tréning ako dnes mám po ňom jesť al nie som hladná ?

juliavolna
autor
2. nov 2022

@zuzuliennka1 prosím ak idem na tréning ako dnes - mám po ňom jesť aj keď nie som hladná?

juliavolna
autor
2. nov 2022

@aveeva72 ďakujem

lavender273
2. nov 2022

Ja som paradoxne pri behu schudla velmi malo, po case som aj dokonca pribrala 🙂
Neviem odkial si, ale vo vacsich mestach existuje program BODYPUMP, t.j skupinove cvicenie s vahami. Ma to hodinu. Aj toto pomoze vyformovat a spevnit postavu.

dadis
2. nov 2022

@juliavolna Daj si aspon protak

juliavolna
autor
2. nov 2022

@dadis aj keď chudnem ? S mliekom? Či ako? Začínam netusim čo je dobre

janci27
2. nov 2022

@aveeva72 Ahoj, mas aj osobnu skusenost s tymto programom? Da sa s nim za mesiac schudnut cca 5 kg aj z vahy cca 80kg?

zuzuliennka1
2. nov 2022

@dadis nemusis sa vyhybat nijakym potravinam, ked chudnes 🙂 len treba mat mieru.
samozrejme bavime sa o zakladnych potravinach, urcite sa neda dat na rovnaku vahu donut a banan.
Vzdat sa donutov, keksov,.. je vhodne, ale preco sa vzdvat bananov? Ano je to ovocie, je sladke… ale je zdrave, a pokial nejes 10bananov denne, poobede a podvecer - banan je super 🙂
ja ranajkujem bezne rozne kase a banan, alebo cisty biely jogurt, vlocky a banan
a ked ma prepadne pocas pms brutal chut na sladke, dam si aj poobede hocikedy radsej banan, ako cokoladu alebo keks

zuzuliennka1
2. nov 2022

@juliavolna protein sa da aj s vodou urobit, nie s mliekom

dadis
3. nov 2022

@zuzuliennka1 Ved ja sa ani nevyhybam, ale teda ja ani nemam snahu chudnut. Chudla som v mladosti a nespravne. Mala som v jedalnicku vela ovocia, muesli tyciniek, nizkotucnych jogurtov a bolo to kontraproduktivne 🙂 Ale teraz nastastie ta osveta ohladom zdraveho chudnutia a udrzatelneho zdraveho jedalnicka je lepsia..

aveeva72
4. nov 2022

@janci27 Ano mam osobnu skusenost a ano da, ked budes cvicit.

janci27
4. nov 2022

@aveeva72 dakujem, a videla si na sebe vysledky uz po 1. mesiaci? Ako dlho si bola v tomto programe a kolkokrat do tyzdna si cvicila?

aveeva72
4. nov 2022

@janci27 ano, videla...praveze chudnes aj bez cvicenia, ja zatial okrem stravy len krokujem, ako stiham...

janci27
4. nov 2022

@aveeva72 ja prave zvazujem, ze sa pridam do programu teraz od 14.ho, lebo citam same chvaly na to, len to bude zo zaciatku kriticke s pohybom kvoli casu, kym si najdem nejaky system, aby som si zvykla si urobit z toho pravidlo a stihat to. To je super, ze sa chudne aj bez cvicenia. Jasne, ze pohyb je uplne super k tomu, ked je, len nie vzdy sa to da uplne stihat cez tyzden, praca na plny uvazok, deti, domacnost...mas za sebou 1 mesiac, ci si sa prihlasila uz do viacerych?

aveeva72
5. nov 2022

@janci27 uz viacero premien....ja varim kazdy 2.den na 2 dni a len krokujem, viac nestiham...ale chudnem aj tak...

Strana
z3