icon

Berie niekto Saxendu na chudnutie?

alofinka
18. jún 2025

Zaujíma ma len názor tých čo si ju pichaju, nie názor ostatných, mali ste nežiaduce účinky? Schudli ste?

macatt
18. jún 2025

Myslím, že sa ti tu nikto neprizná, lebo dostane hneď, že berie liek chorým..
Ale nie si anonym, tak sa ti môžu ozvať v súkromnej správe..
Lákavá téma, vždy nakuknem, či už konečne má niekto z toho problémy a stále nič😅
Držím palce

misuliacik81
18. jún 2025

Saxendu nie,ale môj manžel berie Ozempic, má ho predpísaný diabetologičkou. Berie ho cca 15 mesiacov. Schudol 40kg.

ninazemna
18. jún 2025

Renáta Názlerová.

taktotedanie
18. jún 2025

@alofinka poznam 3 ludi skoncili na are
Dalsi pripad silna alergicka reakcia na silnych kortikoidoch ledva prezila +17kg navyse

taktotedanie
18. jún 2025

@alofinka nevud leniva cvic a neprejedaj sa

domka222
18. jún 2025

Mňa by zase zaujímalo, že keď s tým prestanú, či naberú späť.

jogy1984
19. jún 2025
@domka222

@domka222 podľa databázy 20 000 pacientov ktorý brali liečivo na bázy hormónu GLP1 dokázalo 56,% udržať svoju váhu alebo pokračovať chudnutí aj po vysadení lieku

jogy1984
19. jún 2025
@misuliacik81

Saxendu nie,ale môj manžel berie Ozempic, má ho predpísaný diabetologičkou. Berie ho cca 15 mesiacov. Schudol 40kg.

@misuliacik81 a to len čisto vplyvom toho lieku alebo aj cvičenie atď. ? Ja chudnem o dosť pomalšie napriek fyzickej aktivite a zmenou skladby stravy ale žiaden iný liek mi nedal doporiafku tak hodnoty cukru ako ozempic

taktotedanie
19. jún 2025
@domka222

@domka222 ano, jedna influ makeup artistka o tom na IG hovorila, schudla ale hormonalne isla uplne dole, cele zle, stratila menstruaciu a nakoniec aj tak nabrala vsetko spat aj nieco navyse

simca06022011
19. jún 2025
@macatt

Myslím, že sa ti tu nikto neprizná, lebo dostane hneď, že berie liek chorým..
Ale nie si anonym, tak sa ti môžu ozvať v súkromnej správe..
Lákavá téma, vždy nakuknem, či už konečne má niekto z toho problémy a stále nič😅
Držím palce

saxendu som brala ja napriklad, prekvapivo mozno,a le mna do toho dotlacila lekarka. Nemienim sa skryvat za to:D prave velmi rada napisem aj negativne skusenosti. Ano mala som neziaduce ucinky, ja som o tom nic nevedela, a nakoniec som ju vysadila, mala som ju vysadit skor, dokonca mi aj nejaka ostala a mam nervy na to, lebo to su proste vyhodene peniaze :DDD schudla som akurat tak svaly :D po vysadeni do tyzdna som nafucalaa ako bublina a pribrala aj vsetko to co som krvopotne schudla pred tymito injekciami. Ja osobne odporucam jedine ludom, co naozaj sa prezieraju. Ak clovek vie, ze nie, tak injekcie neskusat, neriesit... to nie je nic pre ludi, co maju par kil navyse.

@macatt aky liek chorym beru? vyrobi sa ich kolko len chcu... nic vzacne na tom nie je.. apopravde, ak by to pomohlo vsetkym obeznym (myslim, ze musi tam byt dokonca BMI vysoke - mozno nad 33/34) schudnut, tak by to bolo priam super... usetrilo by sa kopec starosti s inymi ochoreniami/nakladmi na liecbu.

misuliacik81
19. jún 2025
@jogy1984

@misuliacik81 a to len čisto vplyvom toho lieku alebo aj cvičenie atď. ? Ja chudnem o dosť pomalšie napriek fyzickej aktivite a zmenou skladby stravy ale žiaden iný liek mi nedal doporiafku tak hodnoty cukru ako ozempic

@jogy1984 Cvičiť necvičí, ale maká na stavbách. Úplne vyradil chlieb,pečivo, a alkohol a prílohy

dceramamababka
25. jún 2025

@alofinka Beriem Saxendu, musim znizit hmotnost kvoli výmene bedroveho a kolenneho klbu. Chodim s barlami aj to s bolestami, takze cvicit nemozem. Beriem 5 mesiacov a velmi mi pomaha, zatial je dolu 16 kg. Samozrejme ja schudnem iba obmedzenim stravy, takze necitim tak hlad a o to tu ide. Vedlajsi ucinok iba prvý mesiac, ze som bola zapečená. To sa upravilo samé, inak vsetko v poriadku, chodim pravidelne na leksrske kontroly.

luciador
25. jún 2025
@misuliacik81

@misuliacik81 A z akej váhy?

misuliacik81
25. jún 2025

145 kg ,momentálne má 110kg