icon

Bežecký pás - aký kúpiť?

janula2511
14. apr 2019

Prosím vás, poradíte mi, tie čo máte doma bežiaci pás aký kúpiť? Myslím ktoré sú lepšie, motorový alebo bez motorovy.

evinkakub
14. apr 2019

@janula2511 ahoj, ja mam bezmotorovy, HMS BE 4500, som maximalne spokojna... pozri na googli recenzie a popis, nemozem sa stazovat, klop klop klop. ale urcite sa orientuj na bezmotorove... moja rada.

janula2511
autor
14. apr 2019

@evinkakub a aký je rozdiel medzi nimi?

rooskoliv
15. apr 2019

Žiadny. Choď behať von. Ak to náhodou v budúcnosti vzdáš, aspoň nebudeš mať doma haraburdu. Bežecký pás je vhodný pre tých, ktorí behajú pravidelne a chcú behať doma aj počas zimy a podobne. Pre začiatočníka je to blbosť

evinkakub
15. apr 2019

@rooskoliv je to pravda, behanie vonku je top, to pás nenahradi. Ja som si ho zaobstarala kvoli tehotenstvu.. kedy mi doktor povedal, ze mozem len plavat a chodit... tak ten pás vlastne zapnem aj vecer pri telke, ... kedykolvek. Vela chodim. Samozrejme az porodim, zasa budem behat vonku.

23lenka
25. jan 2020

@janula2511 ja mam motorový... Je super.... Neviem ci beháš pravidelne... Lebo ja áno a kúpila som si ho lebo mam tri malé deti a pri nich sa nedá vždy vybehnúť von zabehať si.