Bežecký pás bez sklonu
Ahojte žienky, potrebujem poradiť. ☺️
Kúpila som bežecký pás. Porovnávala som, pozerala recenzie, až som nakoniec objednala. Prišiel, poskladal sa. A prišla som na to, že som objednala bez sklonu. Áno, moja chyba. Nechápem ako som si to nemohla všimnúť.🫣 Nakoľko išiel z Čiech a vrátenie by bolo dosť komplikované, tak ho vracať nejdem. Je kvalitný, fakt super, až na ten sklon. Na páse chcem vykonávať len rýchlu chôdzu.
A teda k otázkam.....je to až taký veľký problém? Využívate ten sklon? Aké sú výhody toho sklonu?
Ďakujem z každú odpoveď. 🩷
Nevadi. Dolezite je ze ho aj naozaj budes pouzivat. Nemusis zakonite chodit hore kopcom…
Tak sklon stimuluje chôdzu do kopca. Ale či pôjdeš na páske 5km/ hod do kopca ale rýchlu chôdzu 6-6,5km/am rozdiel veľký nie je.
Ja sklon využívam.
Tak sklon stimuluje chôdzu do kopca. Ale či pôjdeš na páske 5km/ hod do kopca ale rýchlu chôdzu 6-6,5km/am rozdiel veľký nie je.
Ja sklon využívam.
@katarinaba
@juliacenc
@sense ďakujem žienky☺️ a myslíte, že, ak by som mala nastavený sklon, tak by mi to lepšie vytvarovalo postavu? Prípadne by to malo vplyv na spodné brucho? Alebo ešte uvažujem, že ten pás predám a kúpim druhý. 😁 Alebo, ak by som dala 30 minút pás a 30 minút bicykel?
Bicykel ti brucho nevytvaruje. V podstate chôdza do kopca, beh, bicykel je kardio.
Bicykel ti brucho nevytvaruje. V podstate chôdza do kopca, beh, bicykel je kardio.
@sense áno, to viem. ☺️ Treba posilňovať, ale myslela som to tak, či mi skôr na tom mieste spáli tuk, keď budem mať ten sklon nastavený.
Niektore pasy maly maju fixny sklon, to ze su bez "sklonu" na nich znamena, ze sa neda menit. Mierny sklon je lepsie. V reali mas odpor vzduchu a podobne, na pase nic take nie je a aj preto sa dava mierny sklon. Prinajhorsom vymysli nejake bezpecne podlozenie. Aj tak je dobre dat pod neho tlmiacu podlozku, tak z jednej strany daj hrubsie.
Niektore pasy maly maju fixny sklon, to ze su bez "sklonu" na nich znamena, ze sa neda menit. Mierny sklon je lepsie. V reali mas odpor vzduchu a podobne, na pase nic take nie je a aj preto sa dava mierny sklon. Prinajhorsom vymysli nejake bezpecne podlozenie. Aj tak je dobre dat pod neho tlmiacu podlozku, tak z jednej strany daj hrubsie.
@aalt máme pod ním 2 CM podložku. Normálne ho asi hodím na net a kúpim iný, keď sa predá. Ak sa predá. ☺️
Nie karfiol si nevieš vybrať kde budeš spaľovať tuk, niekto schudne najprv z brucha, iný z pŕs, ďalší z nôh
No tak z jednej strany daj este jednu vrstvu. Kup v lacnom obchode karimatku za "dve evri" odstrihni z nej kusok na podlozenie.
A urcite nema ziaden sklon? Daj model, alebo poloz na plochu vodovahu. Mimochodom, manzelka chodi bez sklonu. My sklon mame, ale nedviha si to. Ale tiez mam pocit, ze aj na nule mierny sklon je, nemeral som to.
Ja by som ho istý čas používala. Možno ťa to nebude baviť a skončí ako vešiak. Keď ťa to chytí, kúpiš iný. Určite to má význam aj bez sklonu.
ak chces schudnut tak o tom nerozhoduje sklon na pase ale kaloricky deficit. ak chces deficit dosiahnut/pripsiet k nemu pohybom - v tvojom pripade kardiom, je uplne jedno ci budes chodit do kopca alebo behat po rovine, dolezite je, ze pritom vydas energiu - ak nemas sklon mozes namiesto chodze dokopca behat po rovine (alebo aspon svizne klusat). je dolezite najst si nieco co ti vyhovuje a pri com vydrzis
tie tipy ohlaodm svojpomocneho podlozenia by som neriskovala kvoli bezpecnosti (mozes pas pokazit), navyse tych par cm nebude mat realne ziadny vyznam
ak chces sklon silou mocu mozes skusit pas predat napr na bazosi, urcite sa preda 🙂
a este k tomu co pises ze ci chodzou do kopa spalis niekde tuk : ziadny pohyb nepali tuk na urcitom mieste (tak ako napr brusaky nepalia tuk z brucha), neda sa ovplyvnit odkial schudnes
Ahoj, ak premýšlaš nad predajom, kludne mi pošli do správy detaily a cenu 🙂
Ahoj, ak premýšlaš nad predajom, kludne mi pošli do správy detaily a cenu 🙂
@strasko píšem správu 😊

Ja nie som odbornik, ale pokial ti ide o efektivne spalovanie tukov, najidealnejsie je mat isty sklon a urcitu rychlost (aspon tak som videla, citala). Ale kazdopadne, kazdy pohyb je lepsi ako ziadny. Tak nespalis tuk za tyzden ale za mesiac (to len pre porovnanie, nie je to fakt).
Este mi napadlo, ci sa neda niecim podlozit? Ale to ber len ako prvonapad cloveka, co to nevidel.