Bežecký pás pre rýchlu chôdzu s činkami
Ahoj mamky viete mi poradiť nejaký beziaci pas len by som chodila na páse, rýchla chôdza zapájala ruky s činkami
Pozerala som na nete ale nemám skúsenosť ani nik v mojom okolí ak,mi viete poradiť poprípade aj stránku poslať ktorý máte skúsenosti ktorým ste spokojna
@libusak mne to nepride divne, aj ja obcas "machrujem" rukami, ked ma to obycajne chodenie uz nudi a vzdy si nadavam, ze som si nevzala 1kg cinky.
K otazke, podla mna nezalezi na stroji, ja nerozumiem skor tomuto, ze preco sa pytas.
Mam taky stredne drahy tusim z kfl. Prvy, lacnejsi som vratila, nemal rucky a celkovo bol divny, zle ratal kroky.
Myslim že myslíš tento prístroj volá sa to farmer’s walk treadmill. Vieš tam normálne naložít činky na strany a rovnako aj sklon si určite. Sú bezmotorové teda to ako ty zaberies tak ide. Je to celkom makačka a super vec ale pochybujem, že toto presne na doma hľadať je to väčšie ako pas a žiaden lacný stroj. Okrem toho na začiatku je to náročné a trebalo by postupne. Ver mi 30 minút len tak by si nedala hneď
Ja mám tento: Bežecký pás HS-750WP Walk
Je skôr na rýchlu chôdzu, alebo pomaly beh a som s ním spoko.
@libusak mne to nepride divne, aj ja obcas "machrujem" rukami, ked ma to obycajne chodenie uz nudi a vzdy si nadavam, ze som si nevzala 1kg cinky.
K otazke, podla mna nezalezi na stroji, ja nerozumiem skor tomuto, ze preco sa pytas.
Mam taky stredne drahy tusim z kfl. Prvy, lacnejsi som vratila, nemal rucky a celkovo bol divny, zle ratal kroky.
@jamidea lebo v takom pripade, by som odporucila skor stepper a jednorucky, pas s naklonom a zataze na ruky. Pas + jednorucky nie je dobra kombinacia. Nebude z toho benefitovat

Tato kombinacia pri pride divna. 🤔
Ako zapajat ruky? V nestabilnej polohe cvicit biceps alebo ramena?
Neviem ako je to myslene