icon

Bežecký pás pre rýchlu chôdzu s činkami

1. jún 2025

Ahoj mamky viete mi poradiť nejaký beziaci pas len by som chodila na páse, rýchla chôdza zapájala ruky s činkami
Pozerala som na nete ale nemám skúsenosť ani nik v mojom okolí ak,mi viete poradiť poprípade aj stránku poslať ktorý máte skúsenosti ktorým ste spokojna

libusak
1. jún 2025

Tato kombinacia pri pride divna. 🤔
Ako zapajat ruky? V nestabilnej polohe cvicit biceps alebo ramena?
Neviem ako je to myslene

jamidea
1. jún 2025

@libusak mne to nepride divne, aj ja obcas "machrujem" rukami, ked ma to obycajne chodenie uz nudi a vzdy si nadavam, ze som si nevzala 1kg cinky.
K otazke, podla mna nezalezi na stroji, ja nerozumiem skor tomuto, ze preco sa pytas.
Mam taky stredne drahy tusim z kfl. Prvy, lacnejsi som vratila, nemal rucky a celkovo bol divny, zle ratal kroky.

katusik456
1. jún 2025

Myslim že myslíš tento prístroj volá sa to farmer’s walk treadmill. Vieš tam normálne naložít činky na strany a rovnako aj sklon si určite. Sú bezmotorové teda to ako ty zaberies tak ide. Je to celkom makačka a super vec ale pochybujem, že toto presne na doma hľadať je to väčšie ako pas a žiaden lacný stroj. Okrem toho na začiatku je to náročné a trebalo by postupne. Ver mi 30 minút len tak by si nedala hneď

123kika1234
1. jún 2025

Ja mám tento: Bežecký pás HS-750WP Walk
Je skôr na rýchlu chôdzu, alebo pomaly beh a som s ním spoko.

libusak
2. jún 2025
@jamidea

@libusak mne to nepride divne, aj ja obcas "machrujem" rukami, ked ma to obycajne chodenie uz nudi a vzdy si nadavam, ze som si nevzala 1kg cinky.
K otazke, podla mna nezalezi na stroji, ja nerozumiem skor tomuto, ze preco sa pytas.
Mam taky stredne drahy tusim z kfl. Prvy, lacnejsi som vratila, nemal rucky a celkovo bol divny, zle ratal kroky.

@jamidea lebo v takom pripade, by som odporucila skor stepper a jednorucky, pas s naklonom a zataze na ruky. Pas + jednorucky nie je dobra kombinacia. Nebude z toho benefitovat

ketere
28. jan 2026
@123kika1234

Ja mám tento: Bežecký pás HS-750WP Walk
Je skôr na rýchlu chôdzu, alebo pomaly beh a som s ním spoko.

@123kika1234 Ahoj, prosím ťa... dnes mi tento pás došiel a vôbec ho neviem "rozbehať"... káble sú ok, displej zasvieti, no diaľkové absolútne s pásom nereaguje (baterka v ňom je)... už som písala aj na ich podporu, no zatiaľ neodpísali...
Nemala si taký istý problém náhodou? Ďakujem

tilly
28. jan 2026

Ja mám poriadny, veľký bežecký pás. 3kg činky v ruke a idem. Normálne mám toe činky ako keby som mala paličky. Čiže pokrčené ruky. Neviem, ako to mám opísať. Plus niekedy si dávam záťažovú vestu. A väčšinou dávam najvyšší náklon.

tilly
28. jan 2026

Takto

123kika1234
Včera o 11:19
@ketere

@123kika1234 Ahoj, prosím ťa... dnes mi tento pás došiel a vôbec ho neviem "rozbehať"... káble sú ok, displej zasvieti, no diaľkové absolútne s pásom nereaguje (baterka v ňom je)... už som písala aj na ich podporu, no zatiaľ neodpísali...
Nemala si taký istý problém náhodou? Ďakujem

@ketere Ahoj, prepáč, že odpisujem až teraz (nebola som tu) áno, tento problém som mala aj ja a rozbehala som ho nejak, ale neviem už ako, niečo treba postláčať..potom mi to už išlo v pohode..