icon

Bielkovinová diéta alebo Cambridge diéta

lucinenka001
25. dec 2013

Ahoj kočky. Urcite sa tu najdu baby, ktore si presli tymito dvoma typmi diet. 🙂. Ak viete napisat Vase nazory, typy, rady, budem rada ak sa podelite o vase skusenosti, nakolko sa neviem rozhodnut ktoru z tychto diet skusit absolvovat 😉 . pripadne naco si davat pozor odkial si objednat pripravky k diete.
Dakujem za kazdu odpoved. 😉

Strana
z3
petra_dusakova
Odpoveď bola odstránená
speediet
Odpoveď bola odstránená
rijabanska
30. jan 2014

bielkovinová diéta je super, najviac mi chutí Medidiet a som spokojná aj s terapeutom Odporúčam

evitka3
12. feb 2014

Ahojte, dnes som zacala s touto dietou, prve vazenie mam 25.2., mam 2 sladke a 2 slane jedla prve tri dni a od stvrteho 2 sladke a 1 slane. Zatial sa to da v pohode, pijem vodu, mam urobenu misu ladoveho salatu a uhorku a eggcheesse a bielko uvarene, mnam, maso mi zatial nechyba, drzim si palce🙂

mon1001
Odpoveď bola odstránená
doublexgirl
15. dec 2014

Baby, ak chcete niektora, mam na predaj 12 sackov zo speediet - bielkovinova dieta. Objednala som si cez zlavovy portal, no nejak mi to neberie a neviem co s tym ☹
Predam to za 20 eur

blue99
10. feb 2015
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.
luzzia
20. feb 2015

Ak mate niektora nejake vyrobky, ktorych sa chcete zbavit, hocijaka znacka/firma - odkupim, napiste mi. Nelubim omelety a neprosim si napoje - tych mam dokonca aj navyse na predaj, ak by ste chceli 🙂 Ale kludne mi ponuknite do spravy vsetko ostatne, kase, polievky, chlebiky, atd 🙂

mimi171
28. júl 2015

@voskovka ahoj 🙂 neviem či si ešte budeš pamätať, ale schudla si 25 kíl a aj si si novú váhu udržala? Ďakujem 😉

majka_kapaloova
24. sep 2015
Používateľ majka_kapaloova je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od majka_kapaloova.

Ja som volila pri chudnutí skôr bielkovinovú diétu. Kupovala som si v centre produkty Zenea, ale prišla som na to, že Speediet sú tie isté, ale o dosť lacnejšie a tak som presedlala. Kamoška si kupovala Dr.Slim a aj tie sme našli v Speediet na www.bielkovinovadieta.eu len oveľa lacnejšie. Chuťovo asi najlepšie produkty aké tu dostať a cena o 1,10 lacnejšia ako v centre, no nie je o čom 😀

jarhal
16. jún 2016

predam keto napoj 1kg balenie +prichute...uz nepotrebujem chudnut.. 😉

petusikw
Odpoveď bola odstránená
petusikw
Odpoveď bola odstránená
nikol1810
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3