icon

Boli ste niekto na diéte Prodietix 2020?

matka0309
15. júl 2020

caute, chcela by som sa spytat, ci niekto aktualne dietuje alebo je tesne po.. ja som zacala v pondelok a potrebujem nejaku spolubojovnicku :D ja som teda zvedava ci to dodrzim a ci fakt tolko schudnem.. mam program S na 9 tyzdnov, teda by malo ist dole 15kg ...

modry_kon
•
18. júl 2020

@matka0309 ja som program M už tretí týždeň (a posledny). 4kg dole aj s miernym podvádzaním. Ako sa držíš?

matka0309
autor
•
19. júl 2020

@modry_kon ahoj, ja som na konci prveho tyzdna a zatial sa da..dokonca aj pri navsteve a grilovacke som vydrzala..vazila som sa vo stvrtok a bolo dole len kilo..chcem sa az zajtra, po tyzdni od zaciatku zase, tak som zvedava..

modry_kon
•
20. júl 2020

@matka0309 super 🙂 neboj, určite sa to pohne 🙂 rešpekt za tu grilovačku, ja som takto odolala čerstvému kysnutemu koláču od krstnej mamy. Mne sa to už pomaly končí, trochu sa obávam, ako to pôjde ďalej.

lea9343
•
4. aug 2020

Ja som za mesiac prodietixu neschudla ani gram. Vyhodene peniaze.

matka0309
autor
•
5. aug 2020

@lea9343 to fakt? a aky si mala program? ja mam 9 tyzdnovy - 4x jedlo za den.. zatial mam za sebou prvu fazu - tri tyzdne a mam 5 kg dole.. myslela som, ze to bude viac ale aj tak dobre.. inak by som sa asi neprinutila..

lea9343
•
5. aug 2020

@matka0309 9 tyzdnovy M program som mala, vydrzala som "iba" mesiac lebo som neschudla ani 1 cm ani 1 gram a brucho som mala ako tehotna. V ketoze som bola od 3 dna a nic som neschudla. Po diete som pribrala 6kg a neviem to priberanie zastavit 😭😭😭😭😭😭😭😭. Lutujem, ze som sa na tu dietu dala, iba som si dokazila nacisto metabizmus.