icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

miluska221177
30. sep 2014

Ahojte dievčatá ja som na CD už piaty týždeň, nemáte niekto na predaj tyčinky a shaky.Dakujem

ivulienka26
30. sep 2014

@miluska221177 mam šejky a polievky

sanny77
30. sep 2014

@ivulienka26 ahoj mas este niexo na predaj prosim

nekonecna
1. okt 2014

tak znova na CD vdaka super akcii 3+1,,,vsetkym drzim palce, prvy krat je to najlahsie ale kazdy dalsi restart u mna zlyhal,,,teraz som uz v silnej ketoze tak verim ze to dam, ved ta inspiracia 3+1 je super a dufam ze aj v novom roku bude takato akcia,,,najhorsich je prvych 4-5 dni kym sa telo nastavi do ketozy,,,este raz drzte sa vsetky co ste sa dali na boj,,,do schudnutia

123tana123
1. okt 2014

elenamarek ......ahoj ja som začala dnes prvý shake mám už za sebou som prekvapená aký je sladký, moc som sladké nejedla no zvyknem si.. 🙂

Tak dnes som začala môj druhý boj s kilečkami. Výška 174, váha 91,3, vysnívaná váha 80.... 😝
Držím palce všetkým bojovníčkam

jajalinka1974
1. okt 2014

baby môžem pri CD piť kávu s mliekom, samozrejme bez cukru....diiik za odpoved
a ešte jeden dotaz 🙂 da sa piť len shaky bo polievky mi vôbec nechutia ....

nekonecna
1. okt 2014

@jajalinka1974 kavu bezmlieka a cukru, a len koktejly neviem

ivulienka26
2. okt 2014

Baby ponúkam na predaj CD 47ks 2,50 e cena za kus 🙂 ja ju užívať už nemôžem....
Zatial sa mi nik neozval sú aktuálne
16X VANILKOVý SHAKE
3X MAPPLE AND PECAP FLAVOUR PORRIDGE-KAšE
1XPUDING VANILKA
1X ORIGINAL PORRIDGE
1X APPLE PORRIDGE
5XORIEšKOVO KARAMELOVY SHAKE
9XBANANA SHAKE
4X ORIENTAL CHILLI SOUP-POLIEVKA
6XMUSHROOM SOUP-HRIBOVA POLIEVKA
1X VEGETABLE SOUP

lenkaz357
2. okt 2014

@ivulienka26 ahoj, vies predat iba samotne shakey?

ivulienka26
2. okt 2014

@miluska221177 ked človek ponúkne tak baby za euro prosím tejto pani 🙂) lebo ju to víde skooro tak isto ak to dáte náhodou za 2,50 čo to tu predáva každá ,nevidela som ,žeby niekto to dal za menej....niesme charita a každá sme zato platila...asi tak..... držím palce v diete apropo môj inzerát bol už s poštovným

ivulienka26
2. okt 2014

Predané 😉

jankamilankova
2. okt 2014

Ahojte baby chcem sa spytat chcela by som skusit tento vyrobok no moc o tom neviem mozete mi datktora vysvetlit ako sa to papa a koloo? Vdaka za info. 😉

didietka
2. okt 2014

@anes52 ahoj, aj ja som na teba a na @zuzikboc myslela, ze ako sa Vam dari. No ja som skoncila s CD tusim na konci aprila ci maja, uz ani neviem a dala som dole este 2kg cvicenim a stravou. Momentalne necvicim, mala som uraz a musim sa dat dokopy, vaha je ale stabilna, nemam vobec problem s priberanim. Je ale pravda, ze moje stravovacie navyky a pitny rezim sa dost zmenili. Niekedy sa az cudujem, co som jedla a pila predtym. V zime zacinam cvicit a idem zhodit poslednych cca. 10-12kg a bude to. CD ma nakoplo, teraz uz ale viem, ze to pojde aj bez toho.

alicka25
3. okt 2014

caute baby, ja som začala dnes, dnešná váha 80,5 kg, cieľová váha 67- 68 kg, ale hlavne to udržať pod 70kg. Začala som na 3x CD, tak uvidíme ako to pôjde.Základný problém u mňa je však to, že keď sa dostanem na váhu 72 - 73, "spustím sa" a jem všetko, čo nezje mňa🙂))tak idem chudnúť pod dohľadom..🙂držte palce

mangabika
4. okt 2014

zdravím, baby ak by niektorá chcela predať zvyšné produkty - kúpim pa

maros313
Odpoveď bola odstránená
elenamarek
5. okt 2014

Ahoj,dnes som 7 den,dole mam 4,5kg 🙂 Joj ale ja po minulajšku nemožem shaky len orieškovy horko tazko a polievky len 3 druhy tak oto to je taksie 😢 Držím palčeky pri chudnutí 🙂

slnkolt
5. okt 2014

Ahojte!
Ve+mi ste ma motivovali - tiež potrebujem schudnúť, ale mám sklerózu multiplex - potrebovala by som vedieť, či to pri CD nevadí

maros313
Odpoveď bola odstránená
martinecka555
6. okt 2014

@cencula
@123tana123
@anes52 Caute baby! Minuly tyzden som nemala moc cas, ani som moc nebola pri kompe, tak sa ozyvam az teraz. Dnes mam 12. deň a 6 kg dole a to som este zabudla napisat, ze zo drav. dovodov mam 3+1, takze okrem tych 3 sackov mam povolenych este 200g bielkovin a 3 pol. lyžice /to je tiez uzasna mierka - 3 lyzice salatu !/ bielej alebo zelenej zeleniny. Tak myslim, ze to celkom ide, niekedy mam take chute na kadeco, vecer mi vyhravaju cigani v bruchu, ale drzim sa a idem dalej, v stredu si idem kupit na dalsi mesiac. Tak dufam, ze sa vam dari, drzim palce a ozvite sa 🙂

123tana123
8. okt 2014

Ahojte všetci....dnes som bola na vážení
po 7 dňoch: - 3,6 kg,
- 1% tuku
+ 0,4 svaly
- 1 BMI

Takže som maximálne spokojná, držkajte sa 🙂

mucilienka
8. okt 2014

baby a ako je to s tou akciou 3plus1? Pani v TN povedala, ze to plati iba pre tych, ktory uzivaju 3X denne CD, musia prist po 7 dnoch na kontrolu - vzdy a ked je hmatatelny ubytok hmotnosti, tak ten stvrty tyzden neplatia za CD na 7 dni. Je to tak?

levik81
8. okt 2014

Dievčatá ak by ste náhodou niektorá skončila s dietou a ostali by vám sáčky naviac a chceli by ste ich predať prosím napíšte mi sukromnu spravu... nemám čas ísť k poradkyni a rada by som sa znova na to dala... ĎAKUJEM 🙂 🙂 🙂

levik81
8. okt 2014

@mucilienka ahoj ja by som skúsila napísať priamo mail na centrum CD a tam sa spýtala ako je to... niekdy mi prídu poradkyne tak ako keby chceli len na tom zarobiť... nechcem sa nikoho dotknúť ale tiež neviem čo si mam myslieť po mojej skúsenosti a skúsenosti mojej známej ktorej každej niečo iné povedala... či už čo sa jedla týka či okolo toho.... myslím že niekedy je to ozaj len o zárobku a nie o tom že chce pomôcť....

lazhaela
9. okt 2014

zdravím vospolok..tak už sa aj ja pridávam k vám...dnes druhý deň s CD..včera som to zvládla skvelo 🙂..len som trošku nervná z toho,že každú chvílku chodím čurať...neznášam to... 😝 ..no dúfam,že sa to časom zmení

nekonecna
9. okt 2014

@mucilienka ano je to tak. Isla som do toho a som rada.

nekonecna
9. okt 2014

Ketoza je najlepsia kontrola pri chudnuti tukov.Milujem rano pruzok sfarbeny do fialova hned je den krajsi.

silvinkabb
9. okt 2014

ahojte, ako je to s jojo efektom? kazda takato rychlodieta je potom neskor problem...ma niekto skusenosti? resp. je uz niekto bez nej a stravuje sa normalne?

cililing1123
9. okt 2014

@silvinkabb nebudem ti klamat a ked ma tu niekto ukamenuje a pomysli si o mne svoje, je mi to jedno 😀 su tu baby a maros, ktori sa stravuju po diete inac, zmenili celkovo zivotospravu a uz to nenabrali spat. hlboko sa pred nimi sklaniam a zavidim im pevnu volu a obdivujem ich. chcela by som byt taka. ja som dietu drzala uz viackrat, mala splnit nejaky ucel, bol nejaky ciel... po diete znovu jem ako predtym - rozumej vela sladkeho. pre mna je sladke ako pre niekoho cigarety. som taka a zmenit to neviem. je to zavislost. ako dokazes za mesiac schudnut 10 kg, tak isto dokazes 5 kg pribrat spat pri prezierani sa vecer. howk 😀

silvinkabb
9. okt 2014

@cililing1123 dakujem 🙂 ja nejem ani teraz zle ani nezdravo ani mastne a ani sladke. napriek tomu som pribrala, niekde je proste chyba. ja nepotrebujem zmenit zivotospravu, pretoze ju uz dlhsiu dobu mam dobru. takze ak ma to ma zbavit kil s tym, ze sa potom nevratia len tak, tak to je idealne...velmi sa totiz bojim ked citam zdravotne veci o tom. zataz pecene a podobne veci...takze ci to vobec na ten mesiac podstupit, aj ked to nie je dlha doba. aby som si nerozhasila cely organizmus...