Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    mucilienka
    11. dec 2017    Čítané 236x

    Zázrak menom Nuance?

    Nemám rada dlhé recenzie. Zvyčajne ich ani nedočítam.  Najradšej mám tie, kde vyfarbíš niekoľko z piatich hviezdičiek a napíšeš jednu max. dve výstižné vety, ktoré hovoria za všetko. 

    Preto aj moja recenzia na produkty NUANCE bude taka. Krasotinky,  pokiaľ budete niekedy v blízkej dobe kupovať micerálnu vodu, určite skúste NUANCE MAGICAL MICELLAR WATER. Ja som testovala pre "dry skin", pretože mám suchú citlivú 38-ročnú pleť, ktorú každý deň líčim  a teda je aj odlíčenie a čistenie  pre mňa každý deň nutnosť a povinnosť. Táto micelárka očistila moju pleť naozaj dočista dočista - urobila som si test s pôvodnou micelárnou vodou, ktorú som používala (tiež značka z lekárne). Pôvodná micelárka už ukazovala čistý tampón a NUANCE este stále mala čo z pleti odstraňovať. Naviac bola pokožka tak príjemne pružná, no nie stiahnutá akoby mi bola o čislo menšia, nič ma neštípalo a nereagovala som alergicky. Za mňa jedno veľké  ÁNO a z piatich hviezdičiek dávam 5.

    A čo zlata maska ? NUANCE MAGICAL SUPREME LIFTING GOLDEN MASK je naozaj zlatá maska. Má takú farbu 🙂.  Zázrak som nečakala a už vôbec nie vyhladenie vrások, ktoré mám už badateľné na čele (mám hlúpe zvyky v spojitosti s mimikou). Použivala som ju obdeň, príjemne voňala a mala vynikajúcu konzistenciu.  Moja pleť ju vcucla takmer okamžite. Po použití síce nevidíte "vyžehlenie" vrások alebo lifting ako od chirurga, ale na pleti je vidieť, že dostáva niečo naviac. Je hladšia a taká žiarivejšia. Mala som pocit, že aj make-up potom má lepšiu trvácnosť.  Hodnotím ju 4 hviezdičkami z piatich. Predsa len mám doma produkty, ktoré mi viac vyhovujú, no nezatracujem ani túto masku. 

    Dvojicu - micelárka a maska si doplním krémikom z tejto rady, lebo  ma táto kozmetika oslovila za skus to stojí.