icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

saluza
10. nov 2014

helika123 ahoj pišem až teraz skvor sa mi nedalo jasne že sa naučíme zdravo stravovať ved ja som už pred týmto nabehla na zdravé stravovanie a jedla som aj rýžu a aj cestovinu a váha išla dole. Podla mna je základ jesť malé porcie a peť krat denne a pravdaže viac zdravšie jedla ale mi to dokažeme. To dufam ze to do vianoc dame kolko chces schudnuť do tvojho ciela ja do ciela ešte 19,5 kg ale do vianoc potrebujem dať dole spon 10 kg ale ja verim že to dam. A na tie povianočné nákupi sa uz tesim.

silvinkabb
10. nov 2014

@helika123 vazne chces aby som napisala, co by som zjedla ?? 😀 😀 😀 😀 rodinu mam super, o tom potom.moj muz sa niekedy pozabudne a pride domov s niecim vonavym, co mam aj ja rada, ale ja sa zavriem, vyvetram a je :D. no povedala som mu, ze ked chce, aby som schudla, tak nech necaka, ze budem varit...a pristal nato, teraz sa tesi so mnou. a este ma aj obdivuje. je to super 🙂 on sice tvrdil, ze sa mu pacim taka aka som, ale to hovoria vsetci 😉 btw. rozmyslala som, ze co potom, a definitivne pojdem na paleo, ale s tym, ze obcas si dam zemiaky, ryzu atd. a verim, ze si to udrzim. rovnako nebudem jest chleba, co je podla mna najvacsi kamen urazu pre mna..inak ja som mala famozny vikend, s maminkou sme si dusili zeleninku a s ocinom boli na prechadzkach, dnes som sa odvazila, a konecne to zase islo dole. mam pocit, ze na mna zabera fakt iba dozor 😀 lebo doma by som zase nieco zhladuvala ☹ tak vam zienky prajem pekny (dalsi CD) tyzden utecie ako voda a my budeme zase lahsie 🙂

helika123
10. nov 2014

@saluza urcite schudnes.do vianoc je 6 a pol tyzdna, cize kilo a pol tyzdenne. Ak budes dodrziavat schudnes - drzim palce.ano da sa schudnut aj s ryzou aj zemiakmi.ale v sucasnosti ako mame stiahnute zaludky a kolko prijimame kcal denne asi by sme uz neschudli🙂 ...ja som uz na 2kokteiloch o od stvrtku ja jednom.chcela som este schudnut 2 kila.ale teraz tu uz ide pomaly..skusim sama ich potom este schudnut. ...

helika123
10. nov 2014

@silvinkabb je krasne ked mas taku podporu od manzela.. moj priatel ma podporuje ako sa mu to hodi 🙂 ked ideme ba pizzu, ze iba on si ju da tak vtedy- ze na co chudnem. A ked som si chcela zobrat nieco z jeho jedla na tanieri, tak ze chudnem 🙂 ale neriesi moje chudnutie.. co ma niekedy mrzi, lebo by som chcela 100per.podporu. ale milionkrat som zacinala chudnut..pozeral sa na mna ako jeden den som odhladu odpadavala a iny den som doslova vyjedla chladnicku.mozno preto ma voci mojmu chudnutiu averziu.ked som mu povedala o tejto diete len prekrutil ocami 🙂 ... ja po diete pojdem na paleo. Dukanovu...a ako si napisal sem tam ryzu alebo zemiaky..
dobre ze sa ti pohla vaha..do stredy sa musi pohnut, aby ti konzultantka povedala opat, ze si svedomita 🙂 no uz nejak to zvladneme. 🙂

ivaskaivaska
10. nov 2014

ahojte...ak ma niekto na predaj balicky..CD..kupim..je jedno co to bude..prosim spravu..lebo nemam moc casu sem chodit...dakujem velmi pekne

katrina122
10. nov 2014

kúpim CD , len seriozne

martinecka555
10. nov 2014

caute baby! ja som asi urobila chybu v tom, ze som si kupila sacky na mesiac dopredu a odpadla mi tym ta zodpovednost, ktoru som citila pred vazenim u konzultantky...dnes mam nocnu, co je moje jedine stastie, lebo tu nemam nic okrem toho co mozem, doma by som uz urcite vymyslala...inac doma tiez varim, aj nakupujem, to ma nejako vobec nevyvadza z miery, ale tie chute na veci ktore mame alebo nemame doma su niekedy priserne, prve tyzdne som vobec nemavala chut na sladke, mozno aj mesiac, ale posledny tyzden skoro denne, viem, ze by som si nedala, ale uz sa s tymi myslienkami dost pohravam, co sa mi nepaci. Mozno je to aj tym, ze uz mam tie chute vsetkych tych sackov take zunovane alebo co, niekedy mam pocit, ze uz to pijem dlho, ale ved su aj ludia co na tom vydrzali aj 4 mesiace, to si hovorim, napriklad moja konzultantka udajne pila vyse 4 mesiace 3xd iba chilli polievky 😖 , tak snad to je iba prechodne a chute ustupia...drzim palce, do schudnutia!

helika123
10. nov 2014

ahojte, normalne dnes som porusila dietu, taku chut som dostala na vsetko. ze ani myslienky na chude telo mi nepomohli :/ ani na to co vsetko som schudla.. uplne sa ma zmocnila chut na nieco... uvidime zajtra rano na vahe :( ... tazky to mam zivot 😠

helika123
10. nov 2014

@martinecka555 a uz teraz nechodis ku konzultantke? drzim palce musis vydrzat 🙂

martinecka555
10. nov 2014

@helika123 z toho si nic nerob, niekedy sa to inac neda, dufam, ze si si to poriadne uzila 🙂 teraz mam ist ku konzultantke o 3 tyzdne. Ale dnes som na seba pysna, kedze som v robote nemala som cim zhresit, tak uvidim zajtra co povie vaha...asi by som si tie sluzby mala bravat castejsie 🙂

helika123
11. nov 2014

@martinecka555 ale ja som za skoro 5 tyzdnov neporusila a teraz toto 🙂 ani neuzila lebo neporusila som tak ako pred dietou, kedysi, ze som zjedla vsetko co predomnou neuslo 🙂 iba trochu som porusill.ze dnes zatrest aj ked nie je to spravne, si opat dam 3 sacky a zajtra pokracujem v tom predtym.. ..
Tak potom vcera si bola lepsia ako ja🙂 mala by si si castejsie tak bravat nocnu a mat tam len sacky 🙂 mali by nas zavriet na opustenom ostrove len s kokteilami, vsetky by sme vydrzali 🙂

Drzte sa dnes..

silvinkabb
11. nov 2014

Aj ja som porusila baby lebo som chora a musela som si dat citron zazvor a potom som samozrejme dala aj kusok syra, chleba a tak :( ach jaj. Od zajtra mam extra tyzden, 15 mesiac za sebou a niesom spoko

silvinkabb
11. nov 2014

15.teho bude mesiac som chcela napisat

helika123
11. nov 2014

Ahojte, dnes zase mam taky den, ze by som zjedla vsetko. samozrejme, ze aj ja som porusila.. a mam vycitky skoda :( .. silvinka tak som s tebou a s tebou sucitim :( zajtra mam vazenie. zrejme aj ty. ach :( ...

Zajtra musim vydrzat, tolko penazi namahy. uz mam mesiac aj ja za sebou. hnevam sa na seba ☹ 😠 😒

silvinkabb
12. nov 2014

@helika123 dobre ranko. vies co, kasli na to a netrap sa. ja som sa rano zobudila taka chora zase :( a co mam robit, ani ti nejdem hovorit, ze mi je na tycku len si spomeniem na chut sacku...niekde som citala, ze cez chorobu treba vysadit, ale ja neberiem lieky, iba mam silnu nadchu takze zatial to davam. a vazenie mam az buduci tyzden a vtedy aj koncim. chcem to skusit sama, uz viem co mi robi zle, pomaly prejdem na svoju ketonovu, a budem chudnut sice pomalsie, ale isto. stale mam dole iba 6 kilo. co nie je za mesiac zle ked si tak zoberies. ale zistila som pri tejto diete vela a to je ovela cennejsie ako viac kilo 🙂 napriklad alergiu na lepok, ze nemusime mat doma taky vyber v chladnicke, ze mama rada redkovku a ze nemozem fungovat bez cvicenia, takze aj to je dovod, preco s nou koncim. a peniazky neries, boli aj budu. urcite to zato stalo, ver mi...minula by si ich zase len na jedlo, ved naco ine? ale teraz to uz bude ine 🙂

silvinkabb
12. nov 2014

vies, podla mna to je aj tym, ze je nas tu malo a predsalen ked som si citala tie starsie prispevky tak bab bolo hadam aj 15 a tak sa hecovali, ze to bolo urcite lahsie 🙂 kukni si aj toto forum, ja som si vcera citala kadetade a je to narocne v ratani, ale ucinok skoro taky isty 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/cyklicka-ketogenna-dieta-skusenosti/

martinecka555
12. nov 2014

@helika123 uplne ti rozumiem, ja mam take dni v poslednej dobe skoro stale...predvcerom som sa vytesovala ako som sa v robote drzala a vcera doma som sa uplne rozjela a pozrala co nepozralo mna, uz sa nejako nedokazem tak ovladat ako na zaciatku a to mam pritom stale 3+1, takze mam povolene denne viac ako v ostatní v extra tyzdni, ale na to som uz zvyknuta a telo pyta stale viac...uz si davam dost casto aj mlieko do kavy, kde tu si dam syr alebo klobasu... ☹ dnes som mala o pol kila viac ako vcera, tak dnes zatial zvladam, ale neverim si tak ako predtym. a kolko si vlastne spolu schudla? a kolko teraz vazis?
@silvinkabb hej, forum je v poslednej dobe slabe, ale co uz? ty vazis kolko? ja mam 86, takze stale vela, chcela by som to dat na tych 70, takze chcem vydrzat aspon do Vianoc a potom uvidim, ale je to coraz tazsie...

romana15
12. nov 2014

martinecka555 ahoj tak to sme potom na tom rovnako aj ja mam čím dalej tým vetšiu chut na všetkoa čím dalej tým viac to porušujem. Ja som to porušila ale teraz sa už tretí den držím je to veľmi tažké lebo mam neskutočnú chuť na všetko ale skušam sa udržať lebo v piatok mam važenie a nechcem pohoreť. A čo sa týka ohladom váhy ja som mala 78,4 vo štvrtok minulý týžden a som zvedava co mi ukaže važenie teraz v piatok dam vedieť. Ale držkaj sa mi to určite so spoločnou podporou dame. 🙂

silvinkabb
12. nov 2014

@martinecka555 no teraz 80, aj ja by som chcela 70, hadam tych 10 dam dole tou ketonovou tiez. ja mam teraz menstruaciu a vtedy mam chute, takze to je dalsia vec. hneva ma, ze predtym by som v zivote nedala len tak do ust slaninu atd. a teraz by som ju zozrala na posedenie hocikedy. pre mna boli prve dva tyzdne lahke,a teraz coraz tazsie. ale ako vravim, este mam do 20 stravu, to potiahnem a uvidim 🙂

romana15
12. nov 2014

@martinecka555 ozaj ja som ti napisala tuto správu od koleginky lebo som nemala založený svoj fotoblog ale už mi ho koleginka založila tak už sa ti budem ozívať z mojho saluza

palomab
12. nov 2014

baby máte niekto na predaj CD ? seriozne kúpim

helika123
12. nov 2014

@silvinkabb Silvinka urcite schudnes aj inym sposobom ako kokteilami, drzim palce. chapem ked si chora, mas chute na ine jedla ako na kokoteily. ale vies si urobit aj slepaciu polievku s maskom a je to podstate dietne 🙂 pozrela som tu cyklicku ket. dietu, aj nejake jedalnicky som videla, tak atkinsonova, dukanova, paleo, tato dieta maju rovnaku "teoriu" .. takze teoriu ovladame, teraz ju treba dodrziavat 🙂 6 kil za mesiac je dost. do Vianoc das dalsich 6 kg.. a po Vianociach zase... v zime je najlepsie to, ze schovas kila za oblecenie a do leta schudnes a budes stihla 🙂

helika123
12. nov 2014

@martinecka555 ani ti nehovorim, dnes mam zase chute, kupila som si chlebik a dala som si po 5 tyzdnoch.. vau, to bol pocit, nie co uzasne :D . moja rodina ma nechape, ale vy ma chapate, aky je to pocit, ked zjes nieco take.. samozrejme potom sa to trocha spustilo a zase som nieco pojedla..schudla som asi 6 kg a mam 65 kg.
dnes som bola u konzultantky a normalne som sa jej spytala, ze co to znamena, ze mam take chute na jedlo, ked som mala 4 kokt. som vobec nemala a teraz by som zjedla vsetko.

helika123
12. nov 2014

Normalne ako slaby clovek, musim napisat ( napisat slub 😠 ), ze dievcata slubujem, ze zajtra vydrzim dodrziavat dietu, na narodeninovej oslave max. masko a cistu polievku bez cestovin si dam. Ak to porusim nech sa mi vratia tych 6 kg. spat 🙂 😅 😕 tak 🙂 hehe
Drzte sa zajtra ..piseme...

silvinkabb
13. nov 2014

@helika123 to nie, nic sa ti nevrati. musis verit a vsetko je v hlave. taketo reci tu nechceme pocut 😀 😀 😎 no a co sa tyka toho chleba. ja som si kupila ten bielkovinovy a nic 🙂 nie je taky dobry, ale zjedla som par kuskov a vaha nestupla. takze aj tak sa da 🙂 babky majte pekny den. ja som vcera dodrzala, tak snad aj dnes 😅

martinecka555
13. nov 2014

Caute baby! Vidim, ze bojujeme vsetky, som rada, ze nie som taka pazroska iba ja. Ja sa zase jeden den drzim, dalsi uz menej a neprestavam dufat, ze sa polepsim. Teraz mam motivaciu, 4.12. mam ist na jednu akciu a chcem tam vyzerat dobre. Drzim vam palce. 😉 Ozaj, Robite si niektora hlivu? A ak hej tak ako?

janetka
13. nov 2014

Ahojte, ovplyvňuje menštruácia ketozu?

martinecka555
13. nov 2014

@janetka nemyslim, ze hej

silvinkabb
13. nov 2014

@janetka nie 🙂

silvinkabb
13. nov 2014

@martinecka555 normalne ju iba dusim s tym bujonom vsak co ine 🙂