icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

ivaskaivaska
7. máj 2015

@alzbetinocka hlavne ze cm idu dole..moja poradkyna je zaroven aj moja dobra kamoska...vravela,ze niekto na vahe stoji,ale ze mu idu cm dole....tak hlavne nech ubuda 🙂...inak ja sem tam vynecham obed a veceru /sacky/ a nahradim 1 vajcom...len tak +trosicku zeleniny...to mi poradila znama,ona ked uz nemohla sacky,davala si aj kusok kuracieho masa a chudla...myslim si,ze pokial jeden dva sacky nahradis vajcom a zeleninou,tak vaha pojde dole tak ci tak...je to len strazenie kalorii

alzbetinocka
7. máj 2015

@ivaskaivaska vsak ja papam aj bielu zeleninu...uz sa bojim ze je to z toho...mne poradkyna povedala ze mozrm pocas dna hocikedu chruuuumat...
Uvidim tyzden a po vazeni a merani urobim dalsi krok...
Ja som schudla pred dietou 5kg...tak mozno teraz to preto ide tak pomaly...

ivaskaivaska
7. máj 2015

@alzbetinocka mozes,,kludne jest ,ja mam nakupene kaleraby a redkovky biele 🙂)..ja ked som ju drzala prvy krat,tak som za dva tyzdne dala 8 kil a dalsie dva tyzdne skoro nic...ako som zacala jest tie kase...tak neviem,najlepsie sa chudne len zo sejkov a polievok...to mi potvrdila aj moja kamoska

ivaskaivaska
7. máj 2015

@alzbetinocka a tiez ,omnoho rychlo chudnu moc obezne zienky,tym to ide rychlo..ja som chcela viac menej zhodit len z noh,co ide horsie..teraz mam 62,5 kg..co nie je vela a preto si myslim,ze uz to pojde tazsie

martinecka555
8. máj 2015

Caute baby! Ja som zacala od utorka, dnes 3. Den, mam 2 kila dole, viem, ze je to len voda, ale potesi, uz sa neviem dockat ketozy, nech mam viac energie a nie som furt hladna. Drzim vam palce, snad to pojde, potrebujem dat dole este 16kg 🙂 prvykrat som s cd zacala v septembri, celkom ma to bavilo, schudla som 17 kg, ale potom som mala skusku, stres a urala som co nezozralo mna, tak som 6 kg nabrala, teraz to musim nejako dat, nech mam konecne spokojne leto

semasatke
9. máj 2015

Ach dievčatá, som v prechode na stravu už, od pondelka už posledný týždeň, ale včera sa mi na grilovačke darilo skoro celý čas, až kým som sa spustila a to väčšie množstvo mäsa a zeleniny (čo by až tak nevadilo) zajedla balíkom chipsov :D úplne ma to ovládlo, ale čouž po 3 mesiacoch na úplnej náhrade, čo som to ani raz nepodviedla, som sa včera uvoľnila :D Tak mi dnes samozrejme je trochu ťažko, ale chcem sa opýtať, nemyslíte, že dnes bude dobre prijeť menej kcal, ako mam? Lebo mam 300kcal rano s chlebikom a večer 400kcal s masom. Či to mám normálne ďalej dodržať? Vďaka za vaše odpovede 🙂
A podporte ma, že to nevadí, že som to všetko zjedla, úplne ma to jedlo ovládlo, musela som tie chipsy proste mať :D

karin1811
9. máj 2015

Aký je to ketónový stav? 😕

ivaskaivaska
10. máj 2015

@semasatke ahoj..nevadi,nevadi...ja porusujem kazdy den a po 8 dnoch mam 4 kg dole...myslim si,pokial si ustrazis kalorie,nic sa nestane...ja som si namiesto sacku na obed dala normalne vcera slaninku 🙂) a nic...pred tym tiez...klobasu a kila idu dalej...samoztrejme ze ju nezjem celu,ale tak 4 koliecka a zeleninku si zobnem...ved to je strasne vydrzat...niekto chyta energiu,ja naopak..mne sa chce spat ...a ani tolko vody nepijem,,ze 3-4 l...vypijem ak tak liter...a chipsy...? np co uz...pocvic zo 10 minut

moll
Odpoveď bola odstránená
moll
10. máj 2015

@karin1811 je to stav kedy telo spaluje uz ulozeny tuk nie vodu ..

miskap2111
10. máj 2015

@moll nie celkom presne si to napísala. @karin1811 ketónový stav je, keď telo spaľuje tuky a nie sacharidy (cukry), alebo proteíny.

wasilly
10. máj 2015

@moll Vypadáš skvěle ! Gratuluju !

katrina122
11. máj 2015

kupim CD..IP sprava

michaelakarasy
13. máj 2015

Do TV relacie hladame damu s hmotnostou cca 100 kg, ktora ma seriozny zaujem schudnut pod dohladom timu odbornikov. Viac info do spravy.

mirus1205
14. máj 2015

Ahojte babeny, ak má niektorá CD sáčky nazvyš, rada odkúpim 🙂

eowyn5
14. máj 2015

mne este zostalo 5 sackov(polievky a kase) ak by bol zaujem

gotica
15. máj 2015

dobry den nema niekto na predaj kokteily a polievky CD?dakujem

sl2011
18. máj 2015

Ahojte. Mam na predaj 6 zeleninovych polievok. Mne nejako nechutia. Ak mate zaujem tak IP.

alzbetinocka
18. máj 2015

Dnes mesiac za mnou.
-7 kg dole, -8 cm v pase, -9cm boky, - 7 cm prsia😉

alzbetinocka
18. máj 2015

Pred mesiacom

alzbetinocka
18. máj 2015

A dnes 👍😉

wasilly
18. máj 2015

@alzbetinocka Skvělá změna!

wasilly
18. máj 2015

Dívky, já už zřejmě končím. Dnes po 2 měsících mám dole celkem 17 kg a přidávám foto jak jsem se postupně změnila 😅

patkaa555
18. máj 2015

@alzbetinocka super, musis mat velku radost takto pred svadbou, co??

alzbetinocka
18. máj 2015

@patkaa555 moc sa tesim...citim sa pekna 😉
Ale este pokracujem🙂

levik81
19. máj 2015

Dievčatá ak by ste mali naviac polievky a kokteily, tak sa my ozvite 🙂 Ďakujem 🙂

alzbetinocka
19. máj 2015

Mam 4ks polievky-cesnakovo/zeniakova...ak ma niekto zaujem

patkaa555
19. máj 2015

😒 mam svoje dni 😖 Zlyhavam, hlavne takto po veceroch 😢 Pomoc ja by som aj kona zezrala. Odhryzla som si polku bebe brumika co mal maly rozbaleny 😒 sliny po kolena. chcem zrat!!! Vo stvrtok mam konzultaciu.Ani sa mi nechce ist. Od extra tyzdna sa to dako nehybe sakra. Nechce sa mi byt cele leto na diete. A inak spevnujete daktora brucho, prsia, zadok?? Mne sa zmensili kozy a su take bleee mlandrave. Nestastna som z toho... Celkovo tieto tri dni su na masľu pre mna. Potrebujem podporu...

alzbetinocka
20. máj 2015

@patkaa555 ked mas svoje dni-vaha stoji...aj u mna to tak funguje.. a ze si zhltla pol brumika-no a co???aj mne kolkokrat oci jedia a kusok si dam (potom si uz nedam shake)-myslim ze z neho nepriberies...
Hlavne to vydrz-ved chceme byt pekne nie??? 😉
Drzim palce!!!!

dana34
20. máj 2015

@wasilly to je fakt super a prosim ta kolko to vyjde na dva mesiace financne? Dik za odpoved