Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@ivaskaivaska vsak ja papam aj bielu zeleninu...uz sa bojim ze je to z toho...mne poradkyna povedala ze mozrm pocas dna hocikedu chruuuumat...
Uvidim tyzden a po vazeni a merani urobim dalsi krok...
Ja som schudla pred dietou 5kg...tak mozno teraz to preto ide tak pomaly...
@alzbetinocka mozes,,kludne jest ,ja mam nakupene kaleraby a redkovky biele 🙂)..ja ked som ju drzala prvy krat,tak som za dva tyzdne dala 8 kil a dalsie dva tyzdne skoro nic...ako som zacala jest tie kase...tak neviem,najlepsie sa chudne len zo sejkov a polievok...to mi potvrdila aj moja kamoska
@alzbetinocka a tiez ,omnoho rychlo chudnu moc obezne zienky,tym to ide rychlo..ja som chcela viac menej zhodit len z noh,co ide horsie..teraz mam 62,5 kg..co nie je vela a preto si myslim,ze uz to pojde tazsie
Caute baby! Ja som zacala od utorka, dnes 3. Den, mam 2 kila dole, viem, ze je to len voda, ale potesi, uz sa neviem dockat ketozy, nech mam viac energie a nie som furt hladna. Drzim vam palce, snad to pojde, potrebujem dat dole este 16kg 🙂 prvykrat som s cd zacala v septembri, celkom ma to bavilo, schudla som 17 kg, ale potom som mala skusku, stres a urala som co nezozralo mna, tak som 6 kg nabrala, teraz to musim nejako dat, nech mam konecne spokojne leto
Ach dievčatá, som v prechode na stravu už, od pondelka už posledný týždeň, ale včera sa mi na grilovačke darilo skoro celý čas, až kým som sa spustila a to väčšie množstvo mäsa a zeleniny (čo by až tak nevadilo) zajedla balíkom chipsov :D úplne ma to ovládlo, ale čouž po 3 mesiacoch na úplnej náhrade, čo som to ani raz nepodviedla, som sa včera uvoľnila :D Tak mi dnes samozrejme je trochu ťažko, ale chcem sa opýtať, nemyslíte, že dnes bude dobre prijeť menej kcal, ako mam? Lebo mam 300kcal rano s chlebikom a večer 400kcal s masom. Či to mám normálne ďalej dodržať? Vďaka za vaše odpovede 🙂
A podporte ma, že to nevadí, že som to všetko zjedla, úplne ma to jedlo ovládlo, musela som tie chipsy proste mať :D
Aký je to ketónový stav? 😕
@semasatke ahoj..nevadi,nevadi...ja porusujem kazdy den a po 8 dnoch mam 4 kg dole...myslim si,pokial si ustrazis kalorie,nic sa nestane...ja som si namiesto sacku na obed dala normalne vcera slaninku 🙂) a nic...pred tym tiez...klobasu a kila idu dalej...samoztrejme ze ju nezjem celu,ale tak 4 koliecka a zeleninku si zobnem...ved to je strasne vydrzat...niekto chyta energiu,ja naopak..mne sa chce spat ...a ani tolko vody nepijem,,ze 3-4 l...vypijem ak tak liter...a chipsy...? np co uz...pocvic zo 10 minut
kupim CD..IP sprava
Do TV relacie hladame damu s hmotnostou cca 100 kg, ktora ma seriozny zaujem schudnut pod dohladom timu odbornikov. Viac info do spravy.
Ahojte babeny, ak má niektorá CD sáčky nazvyš, rada odkúpim 🙂
mne este zostalo 5 sackov(polievky a kase) ak by bol zaujem
dobry den nema niekto na predaj kokteily a polievky CD?dakujem
Ahojte. Mam na predaj 6 zeleninovych polievok. Mne nejako nechutia. Ak mate zaujem tak IP.
Dnes mesiac za mnou.
-7 kg dole, -8 cm v pase, -9cm boky, - 7 cm prsia😉
@alzbetinocka Skvělá změna!
@alzbetinocka super, musis mat velku radost takto pred svadbou, co??
@patkaa555 moc sa tesim...citim sa pekna 😉
Ale este pokracujem🙂
Dievčatá ak by ste mali naviac polievky a kokteily, tak sa my ozvite 🙂 Ďakujem 🙂
Mam 4ks polievky-cesnakovo/zeniakova...ak ma niekto zaujem
😒 mam svoje dni 😖 Zlyhavam, hlavne takto po veceroch 😢 Pomoc ja by som aj kona zezrala. Odhryzla som si polku bebe brumika co mal maly rozbaleny 😒 sliny po kolena. chcem zrat!!! Vo stvrtok mam konzultaciu.Ani sa mi nechce ist. Od extra tyzdna sa to dako nehybe sakra. Nechce sa mi byt cele leto na diete. A inak spevnujete daktora brucho, prsia, zadok?? Mne sa zmensili kozy a su take bleee mlandrave. Nestastna som z toho... Celkovo tieto tri dni su na masľu pre mna. Potrebujem podporu...
@patkaa555 ked mas svoje dni-vaha stoji...aj u mna to tak funguje.. a ze si zhltla pol brumika-no a co???aj mne kolkokrat oci jedia a kusok si dam (potom si uz nedam shake)-myslim ze z neho nepriberies...
Hlavne to vydrz-ved chceme byt pekne nie??? 😉
Drzim palce!!!!

@alzbetinocka hlavne ze cm idu dole..moja poradkyna je zaroven aj moja dobra kamoska...vravela,ze niekto na vahe stoji,ale ze mu idu cm dole....tak hlavne nech ubuda 🙂...inak ja sem tam vynecham obed a veceru /sacky/ a nahradim 1 vajcom...len tak +trosicku zeleniny...to mi poradila znama,ona ked uz nemohla sacky,davala si aj kusok kuracieho masa a chudla...myslim si,ze pokial jeden dva sacky nahradis vajcom a zeleninou,tak vaha pojde dole tak ci tak...je to len strazenie kalorii