icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

martinecka555
9. dec 2015

Cau @bianka... aj ostatne babeny! Nepisem, lebo nestiham, ani nemam kedy mysliet na jedlo, iba narychlo vypijem svoj pridel a mam odfajknute. Vcera som zhresila aj ja, dala som si kusok klobasy, co uz? Ide mi to pomalsie ako vlani, za 9 dni 3,2 kg, ale konecne mam aj ketozu, tak snad som na dobrej ceste. Mam plnu chladnicku zeleniny, no vzdy az vecer, ked robim detom desiatu ma napadne, ze by som si mohla uvarit karfiol alebo brokolicu a necham to na zajtra. Zajtra idem na vazenie a meranie, tak uvidime, co mi povie teta. Drzte sa vsetky a bojujeme dalej 😜

mirus1205
13. dec 2015

Ahojte babky..vsetkym dietujucim drzim palce. Je to tazky boj,ale tie vysledky stoja urcite za to. Po dlhsej pauze by som chcela este co to zhodit,tak ak Vam nejake sacky ostali dajte mi prosim vediet,rada odkupim 🙂

mirus1205
13. dec 2015

Este by som sa Vas chcela spytat ci mi prosim Vas viete poradit nejaku Cambridge poradkynu v okoli Ziliny.

nekonecna
15. dec 2015

kupim cambridge, za rozumnu cenu, piste spravu, dik

liviaz
16. dec 2015

@nekonecna to sa nedá len tak kúpiť musíš mať svoju poradkynu, ktorá ťa bude meriať a vážiť - toto je dieta pod dohľadom !

nekonecna
16. dec 2015

@liviaz ano viem, myslela som ak niekto ma a nevyuzije

katrina122
17. dec 2015

predam CD viac info v sprave

katrina122
17. dec 2015

predám ihned CD sačky, cena 3 eura

erika1235
18. dec 2015

@liviaz ano bola som na zlcniku, a poviem ti ze Trnava nemocnica katastrofa ..a to som isla po znamosti. Mala som asi 50 kamenov , najvacsi bol asi 2 cm par 1 cm a veeeela 0,5 cm ..zachvaty som nemala len mi bolo zo vsetkeho tazko . len z krupice a presnidavky mi nic nebolo , tak som sa z toho vykrmila. operacia sama o sebe nebola zla , za dva dni som bola v pohode. len nedali mi dren a vo mne asi 2-3 deci toho sajrajtu ostal ,po 5 dni som dostala take bolesti ze som nevedela z postele zist. sa to vo mne hromadilo, a po 10 dni co mi vytiahli stehy sa to zo mna vylialo..ulavilo sa sice ale rana bola zapalena a cely mesiac aj viac mi z nej vytekalo. musela som stale repickovat a kamilkovat a na prevaz chodit , stale nove a nove prevazy. stalo to vela casu , penazi a nervov ..mne bolo povedane ze ked chcem mat deti a byva mi zle tak by som to mala riesit pred tym . ja som nejako rakoviny neriesila , dnes mas rakovinu zo vsetkeho..to si ani nepripustaj , len sa zver odbornikom v dobrej nemocnici nech ti nenarobja sarapatu ako mne. a o 10 dni mozes ist do prace.

erika1235
18. dec 2015

ostatne baby ako ste na tom ? martinka , bianka ? ako pokracujete ? pochvalte sa ? ja si drzim svoju vahu , som nepribrala po skonceni ani deko, a to hovoria ze si mas nastavit idealnu vahu o 2-3 kila lebo ked sa zacne jest ze to sa zase telo zavodni a zaplnia creva , no ja som nic nepribrala ..Ak nastavite spravny rezim , strava a pohyb da sa to krasne udrzat , a to papam same dobrotky ,samozrejme zdrave ..zaradila som do jedalnicku, tvaroh , ryby , orechy , ovocie zeleninu, mozzarelu , olomoucke syrecky, lucina, kupila som knihu brichace toma a tam su super recepty na sladke ranajky ,,,niesu kaloricke a su neskutocne dobre .skuste pozret, momentalne sa chystam piect a to zdrave varianty ..som zvedava co mi na to povie rodina ked im donesiem ochutnat ked budeme chodit po navstevach ..esteze moj priatel je tiez zdravo , je to super , ve dvou se to lepe tahne ,,,tak vam drzim palecky nech tie vianoce nejako zvladnete . budem na vas mysliet

liviaz
19. dec 2015

takže babenky dnes rano na vahe 74,2 kg - stále pokračujem, poradkyna mi dovolila už kuracie masko na obed s bielou a zelenou zeleninou - cely tyžden som vypekala sladke zakusky + tortu na rodinnu oslavu a ani som sa ničoho nechytila, vôbec mi to sladke nechyba plne mi nahradia šejky. Ciel do silvestra je tych 71 kg. 🙂

kikus88
19. dec 2015

Ahojte ja som tu nova ale uz dlho citam vase skusenosti s CD zijem v irsku a po porode sa mi tiez podarilo pribrat 20kg a teraz som sa rozhodla sa ich raz a navzdy zbavit s CD vdaka vam. Dnes mam prvu konzultaciu za sebou a doma vsetky shaky a polievku . Hned po vianociach sa do toho pustim tak uz sa tesim. Dufam ze tu bude niekto s kym sa budeme navzajom podporovat. 😉 budem pisat potom postupne ako sa mi dari

mirus1205
19. dec 2015

@katrina122 ahoj,kupila by som tie sacky,prosim ta co konkretne mas polievky alebo koktejly ? Pekny vecer 🙂

evcik
20. dec 2015

Ahojte baby, nemate niektora na predaj vegetu Golden vegetable? Najlepsie v BA. Dakujem.

katty2012
21. dec 2015

ahojte, predam polievky, napoje a rozne jedla z original bielkovinovej diety, podstata uplne ta ista ako cambridge, mam mix 40 ks za 45 eur. blizsie info v sprave

pellet1
21. dec 2015

Kúpim cambridge diet za rozumnú cenu!píšte správu prosím!

kikus88
26. dec 2015

Baby je tu niekto kto zacina teraz s CD?

darinka2013
27. dec 2015

@kikus88
ahoj ja by som chcela od zajtra

mabu1983
27. dec 2015

Ahojte, ja idem zajtra na prvú konzultáciu a začiatok plánujem od 1.januára

mabu1983
27. dec 2015

Tak teraz ako to tu všetko čítam som dosť zaskočená, že napr. tie špagety sú nejedlé :D čo budem jesť? :D
...fuha a že ráno drink na obed polievka a večer zase drink.... :D ajajaj
Ako prebieha ta prvá konzultácie? Ja čítala som kade čo na internete a neviem čo čakať.
Ďakujem za odpoveď

darinka2013
27. dec 2015

@mabu1983
Ahoj, pomeraju ti hodnoty, odvazia, vyplnia dotaznik , daju ti sacky na 15 dni tusim, mna to stalo 150 e, a dohodnes si stretnutie za tyzden dva ... V blave su velmi mile baby, neviem kam ides...
Ja chcem zacat bud zajtra alebo od 1 januara ako ty, uvidim ako sa vyspim 🙂
Z akej vahy ides a na aku ?
Ja 66 kil /172 cm - na 55 kil
Dostanes rozne chute aby si vyskusala , co ti chuti najviac, neni problem vymenit... Mne chuti len capucino, cokolada, sladky cukrik a polievka kuracia so sampionmi, ine nic 🙂

vejuska1610
28. dec 2015

Ahojte nemá niekto na predaj sacky za rozumnú cenu?? Pls sprava

kikus88
29. dec 2015

Ahojte babenky tak ja mam dnes 3 den tie dva dni boli fakt tazke a je to tazke aj dnes 😞stale ma boli hlava a som hladna ... Zatial idem bez prehresku aj ked je to tazke vazit sa budem v nedelu po tyzdni tak som zvedava. Drzim palce vsetkym 😉

mabu1983
29. dec 2015

Ahojte, tak ja začínam od 1.januára, sáčky mam na 11 dní a potom idem na kontrolu.
Terajšia váha 104,5, konzultantka odporučila cieľ na 80kg, ale ja by som to chcela na 70kg/65kg, tak uvidím ako to bude.
Jesť mam ráno na obed a večer sáčok 🙂 a desiata a olovrant trochu zeleniny.
Na prvej konzultácii vám odmerali aj miery? Lebo mne nie, bola som iba na tej váhe.

darinka2013
31. dec 2015

@mabu1983
ja som zacala vcera
mna primprvej konzultacii odvazila, plus som isla na vahu kde mi zmerali tuk , vodu a svalstvo v tele. potom to pri kontrolach porovnavali ...
tak od zajtra sa pridas 🙂))

mabu1983
1. jan 2016

Tak dnes som začala 🙂 na raňajky som mala orechovú kašu, chuťovo celkom fajn ale nezjedla som ju celu, asi som ešte prejedená zo silvestrovského večera 🙂
Na obed bude polievka a večer asi polievka alebo ten drink...vyskúšam všetko čo mi konzultantka dala, ale osobne si myslím že skončím na polievkach, lebo ja sladké nápoje vôbec nepijem, ani len ochutené acitko nevypijem, a sladké kaše som tiež nikdy nejedla, ale za to polievky ľúbim, tak dúfam že mi budu chutiť tieto z CD 🙂 ale možno to bude všetko inak :D
Ako to je s pohybom? Niekde som čítala, že prvé tri týždne sa nedoporučuje žiadne cvičenie a s konzultantkou sme sa tuším o tom nebavili.
A darinka skúsila si niekedy aj tie špagety, rizoto a tie tyčinky?

darinka2013
1. jan 2016

@mabu1983
Ahoj 🙂
Polievky su dobre najlepsia pre mna je kuracia a sampionova, sladke napoje len capucino cokolada a ten oriesok co si mala
Spagety rizito som nemala , ale kazdy rizoto chvali, to skusim o dva tyzden az... Tycinky su paradne 🙂 lepsie ako nase klasicke fitness tycinky... 🙂 mne nechutia ovocne kokteily ziadne ...
Tak sa drz 🙂 obcas napis ako sa dari

darinka2013
1. jan 2016

@mabu1983
A kase sladke som si vsetky vymenila, ma az naplo z toho ...

sisinka78
1. jan 2016

@katrina122 Je to este aktualne?

liviaz
2. jan 2016

Ja som od 24.zhresila takze odznova mam naspat 3kg