icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

mabu1983
2. jan 2016

Ahojte 🙂
Druhy deň za mnou a je to presne naopak ako som písala...s polievkami mam problém, včera tu šampiňónovú som dokázala zjesť len 1/2, dnes zeleninovú som zjedla celú ale so sebazaprením :D, kašu s pekanovými orechmi som tiež dala len 1/2, ale tej by som možno ešte dala šancu, len ma zaskočila ako moc bola sládka....no a tie nápoje, čo som písala že asi u mňa nebudú mať šancu, pretože nie som zvyknutá piť sladké veci, tak s tými nemám problém :D, tiež to nie je super, ale je to pre mňa najmenej bolestné, zahrkám s vodou a vypijem na dva krát, dnes som mala banánový a včera ten mliečny karamel... a zeleninu som zatiaľ nejedla.
Dala som sa na to, tak budem bojovať! Len škoda že je to všetko tak nenormálne sladké a tie polievky tak strašne chutia po muke alebo po čom :(
Ale musím povedať, že vôbec necítim hlad zatiaľ a ani hlava ma nebolí a ešte pochválim tu golden vegetu, ta je supeeeer 🙂 dobrý vývarik je z toho.
Liviaz ako dlho si CD držala a koľko si schudla?

julisaka
3. jan 2016

Ahojte, od zajtra sa znova pridavam aj ja..na CD som nastupila v septembri a schudla som za dva mesiace 20kg..isla som zo 122kg..cez vianoce som si dala pauzu, teda dlhsiu ako som planovala 🙂 Nevadi, viem aky mam dalsi ciel a idem za nim. Pribrala som 8kg, ale to som jedla vsetko hlava nehlava, neodopierala som si...
Tak zajtra rano shakove nazdravie vsetkym 🙂 a drzme si palce 🙂 a hlavne vela pevnej vole do uspesneho ciela 😀

123tana123
4. jan 2016

Ahojte ja som ju držala pred rokom a schudla som 23 pribrala som naspať 3kg.... takže maximálna spokojnosť stačí sa len kontrolovať a trošku sa rozhýbať 🙂

fixinela03
4. jan 2016

Ahojte, ak by sa chcel niekto zbavit par sackov CD akekolvek prichute, odkupim, dakujem 🙂

liviaz
4. jan 2016

@mabu1983 označ ma nabuduce aby som videla že je otazka na mna, ja som išla od 25. novembra až do 24 dec. do večere - minus 7kg a minus 8cm v páse od vianoc som sa pokazila ale od bud. pondelka idem odznova.

mangabika
4. jan 2016

ahojte, ja dnes prvý deň.Zatiaľ úspešne.Je tu niekto kto dnes začína? Potrebovala by som podporu. pa 😉

adrianaa319
4. jan 2016

@tata35 Dobry den, este is máte? ked máte prosim napiste mi na email : adriana.rajkovicsova@centrum.sk

mabu1983
4. jan 2016

@mangabika
@liviaz
@julisaka teším sa na tu spoločnú podporu 😉
Ja sa držím v pohode, skúšam každý deň nové príchute polievok a nápojov a zisťujem čo mi ako tak chutí 🙂 ale keď si predstavím, že min tri mesiace predo mnou tak mi to príde úplne neskutočne, ale ja to dám, a ďakujem za to, že nám sem píšu aj také baby ako @123tana123, tie ktoré to zvládli aj po ukončení CD 😉
Ako to zvládate? Čo vám najviac chuti?

julisaka
5. jan 2016

@mabu1983 drzim sa zatial, ale je to este len druhy den :D ja som ostala len na cokoladovych skahekoch a kuracio-hubovej polievke. Ine mi nic nechuti...a samozrejme tycinky, tie milujem. Jedna denne na obed je moja. 🙂

halali1980
5. jan 2016

@erika1235 Ahoj, ja ešte bojujem... 🙂 od 24.12.2015 som trošku na light režime...dve CD+ dve jedlá, aby som zvládla sviatky bez hrozných dôsledkov...
A dala som si predsavzatie, že začnem cvičiť...tak som začala behať...no poviem Ti, že najhoršie bolo vôbec vystrčiť nos z domu 🙂 dakedy pred rokmi som behávala a bavilo ma to, ale úprimne, znovu sa mi do toho nechcelo...proste zvyknutá na nič nerobenie...naštastie sa mi to podarilo prekonať a počas sviatkov som začala behať, prípadne som dala aspoň 5 km. prechádzku...
Počas sviatkov je na mne naviac cca 1 kg., ale to zvládnem...úprimne som hrdá, ako som to "dala".
Pokračujem dalej...moja vysnívaná váha je 60 kg....od ktorej ma deli ešte kopec zabazapierania...nevadí...dám to...inak ten pocit, že som po dvoch mesiacoch na seba dala veci, ktoré mi boli úzke bol super motivačný...odporúčam 😎

halali1980
5. jan 2016

@mirus1205 moja poradkyna je Anka Stranavska...super človek, na ktorého nedám dopustiť..vrelo odporúčam...je mi nielen poradkynou, ale aj psychickou oporou počas krízových dní na diéte...a ver mi, že tie prídu 🙂

mirus1205
5. jan 2016

@halali1980 ahoj, jej ďakujem za info....a prosím ťa z akého mesta si ? a mohla by si mi prosím ťa dať nejaký kontakt na tú pani ? 😀

mangabika
5. jan 2016

Je to tažké, ja dnes trocha kríza a to som len na druhom dni. Baby z akej váhy idete? Môžem vegetu s cuketou ako polievku medzi dvoma jedlami? pa

zuzana2016
5. jan 2016

Tak ja som tu nova.Idem treti den.Zatial v pohode,jedla mi chutia,akurat mam trochu hlad medzi nimi,co zazeneim kuskom tofu,akebo kalerabom.Dve kila,co som nabrala cez sviatky su uz prec,tak teraz uz pojdu tie zazrane kila dolu.Bala som sa,ze ma bude boliet hlava.Vzdy,pri detoxikacii ma bolela,teraz treti den a nic,ani nemam proble so zapchou.Som maximalne spokojna,uz len vydrzat a nepodlahnut obcasnym psychickym tlakom,v tedy vzdy bezim do chladnicky.Ale teraz som presvedcena,ze do leta dam mimimalne 20 kg dole.Drzim palce aj Vam 😊

mabu1983
5. jan 2016

Ahojte,
dnes som bola u poradkyni doplniť zásoby a zobrala som si koktaily všetky druhy čo boli a nejaké polievky, ale iba zeleninovú, kuraciu s hríbmi a zemiakovú, tu som ešte neskúsila.
@julisaka a čo tyčinky? tie si vôbec nemala, či ti nechutia?
@mangabika Ja idem z váhy 104,5kg a meriam 170cm. Ja mam naordinovaná 3x CD jedlo a medzi tým môžem bielu a zelenú zeleninu aj ten vývar z Golden Vegetable, alebo GV môžeš použiť ako dochucovadlo na tu zeleninu, takže si kľudne daj.
@zuzana2016 do leta to všetky dáme 😉

liviaz
5. jan 2016

@zuzana2016 super parada ides som rada ze sa takto podporujeme baby ja som sa teraz na 2 tyzddne odpisala vyskocilo mi jablcko z kolena od 11.1.idem odznova inak mne tiez uplne vsetko chutilo a od stvrteho tyzdna sa mi polievky po jednej zacali zhnusovat ale nevzdavam to....

erika1235
6. jan 2016

jej baby po novom roku ale vas tu je ..a ja som si dala dvojtyzdnovy detox po vianociach ,,ttakze od dnes sa k vam zase zaradim na chvilocku

julisaka
6. jan 2016

@mabu1983 tycinky su moja zachrana..vzdy si vyhradim cas ked ich jem, aby som ich jedla dlho a pomaly 🙂 Mame skoro ale len skoro pribuznu vahu, ale stale som najtazsia hrosica v hre 🙂
@mangabika ja idem akurat z vahy 110kg. Na CD som uz bola pred sviatkami a isla som z vahy 122, schudla som 20kg a cez sviatky pribrala 8kg ale nestrazila som sa vooooobec 🙂

erika1235
6. jan 2016

@liviaz aj ja tri kila :D a uz som si zvykla na malu vahu a ked mam tri kila naviac citim sa ako keby som mala zase 86 :D ale tak vianoce , lezanie , nic nerobenie , jedenie zakuskov a napeceneho :D ale som si hovorila ze a sak po novom roku dam CD ked je to zarucene , ale zla taktika , uz sa takto nespustim :D aspon dufam

ivaskaivaska
6. jan 2016

Ahojte...kupim CD-sacky,cenu navrhnite/rozumnu/,moze byt hocico...piste mi na mail : sona.ivaskova@gmail.com

dakujem 🙂

liviaz
7. jan 2016

@erika1235 lenže rozdiel v tebe a mne je ten, že ja som po tom skoro mesiaci nedosiahla svoju vahu stale, no prišli vianoce som sa na to vys....a ale už zarezavam znova - my sme to mali aj mame take hrozne že u nas su vianoce a narodeninove štyri oslavy po sebe 😖 no a nedaj si ten chlebiček do kelu 😅

mabu1983
7. jan 2016

Ahojte,
tak 7. deň, keby to bol už 70. 😀 😀 😀 Včera večer ma hrozne hlava bolela, aj som si dala tabletku, nedalo sa to vydržať a to som vypila 3 litre vody, dnes od rana mam takú zvláštnu kovovú chuť v ústach, tak vyzerá to na ketózu, podľa toho čo som v starších príspevkoch čítala. Tie papieriky som si ešte nekúpila.
@julisaka čo myslíš od kedy budem môcť aj ja tie tyčinky? 😀 Koľko meriaš a aká je tvoja vysnívaná váha?

erika1235
7. jan 2016

@liviaz ani ja som nedosiahla tych 60 co som si dala ,,ale skoncila som na 67 niekde , ale to nevadi , zacala som sa riadit heslom necakaj len na vysledok ale zacni milovat cestu ktora k vysledku vedie..ja som uplne prepla myslenie na zdravu stravu a cvicenie , to ze som lehnila doma 2 tyzdne noa ? aj to treba , dam detox na dva tyzdne a je to zase super a pokracuje sa , nikto neni dokonaly
@mabu1983 ja mam taku pachut od zaciatku vzdy , stale umyvam zuby a kupila som si sprej v DM , sa citim ako vo filme :D a tycinky po dvoch tyzdnoch mozes . Inak ja som si ju davala fakt len vynimocne ked som niekde bola , lebo najlepsie sa chudne z polievok a shakeov ..ale tentokrat som si ich ani nezobrala . ale zato som skusila tu sumienku a ta je uplna bombaaa..si to kupim este do zasoby

adulabb
7. jan 2016

Ahojte baby, tak od zajtra sa k vam pridavam. Dnes som bola na vstupnej konzultacii, nabalena sackami, ide sa na to. Som namotivovana, tak hadam mi to vydrzi 😁 Drzme si palce. Ja idem z vahy 82,6 pri vyske 162cm, takze mam pred sebou dobrych 30 kg k vysnivanej vahe. To dame!
@erika1235 Si moj vzor, klobuk dole pred tvojimi vysledkami!

erika1235
7. jan 2016

@adulabb drzim ti palce ,,clovek sa ani nenazda a je v uplne novom tele . mne to velmi rychlo ubehlo ..zmizlo to tlste nesebavedome dievca a prisla sebavedoma stihlejsia zena ..ten pocit je na nezaplatenie ,kludne by som za cambridge dala aj raz tolko ,, :D a dakujem za kompliment urcite budes aj ty vzor pre mnohe dalsie baby ktore sa to rozhodnut podstupit,,

liviaz
8. jan 2016

ja sa teším na ten deň, kedy budem môcť pridať foto pred a po. Dúfam, že sa dovtedy z polievok nepogrckam 😀

mangabika
8. jan 2016

Baby aj mne je z polievok na grc.Môžem prvé dni iba šeiky a špagety? Rizoto nemôžem je hnusné

mangabika
8. jan 2016

môžem jesť iba šejky tri krát denne? Plus tu vegetu?

mabu1983
8. jan 2016

@mangabika mne povedala poradkyňa, že môžem len koktaily, ale aj tak sa snažím jednu polievku za deň, ...to rizoto je hnusné teda? A čo špagety? Tie sa dajú?

mucilienka
8. jan 2016

@liviaz ja sa tiez pridavam od pondelka,tak sa mozeme povzbudzovat.Ja opakujem po vyse dvoch rokoch,stres v praci urobil zasa svoje....