Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@darinka2013 je to zeleny caj, kup si ho normalne v lekarni, je to lacnejsie. Ja ho pijem neobmedzene, a zalievam ho aj 2x ....... stale si urobim 1,5litra .....a niekedy sa mi podari aj tri vypit - ale je dobre to kombinovat samozrejme s cistou vodou.... Predsa len teply caj trocha inak oklame zaludok ako studena voda 🙂 A mozes ho aj vecer
Muculienka - je to pravda, ze su povolene bez úrichute, ale tento neobsahuje ziaden sacharid, tak ako ine ochutene, ci ovocne .......ale pre istotu si kup len ten neochuteny :-ň
@renata43
ktory pojes neochuteny ci ochutene ?
aky pomer caju si zalejes do 1,5 litra ? nieze ma vystrie ked neodhadnem 🙂))))
ja pijem vsetky .....a pomer davam fakt odhadom .....ale ked si ho kupis, tak je tam aj lyzicka pribalena, tak podla toho sa zariadis. A je tam aj navod🙂 A zo zeleneho ta nevystrie, v najhorsom pripade, odbehnes na zachod 🙂))
@renata43
@liviaz
@darinka2013 ja by som so zelenym bola opatrna... minule som si uvarila nejaky, co mi dala kolegynka na ochutnanie a som myslela, ze umrem ako mi bolo z neho zle - urobila som si ho moc silny... som nevedela, ci budem zvracat, ci mam migrenu, ci co... 😝
kocky a take tie obilninove kavy - ako z cakanky a tak, to sa nesmie, ze?
dokonca ani pol litra kofoly nemôžem, efekt ten istý.
@mucilienka syr nie , skorej cistu bielkovinu nejaku , kuracie na vode , rybu . ale len kusok a zeleninu. ja som si spravila tie celerove hranolky a bolo mi lepsie
@erika1235 som to rozchodila 😄
Ahojte, dnes pociťujem krízu,ale sa nedám 😠 . Erika napíš mi prosím ako robíš zelerové hranolčeky.Vďaka 😉
@mucilienka no vidis , to su len chvilkove nevolnosti ktore hned prejdu ..
@mangabika ja som tam len dala golden vegetable a suseny cesnak ,,ale mozes si tam dat akekolvek korenie..supla som to do truby a voala :D
Prve dni som sice mimo hl. jedal nezjedla vela povolenej zeleniny, no dnes prvy den, co som bola len na 3hlavnych jedlach 🙂 Neviem kedy pride ta kriza na mna, lebo ja od zaciatku nepocitujem hlad, iba pokusenia 😀 ale ked sa sama seba opytam ci som hladna alebo len vymyslam, odpoved je jasna. Cakala som, ze to bude pre mna omnoho tazsie. Som zvedava ozaj, kedy pride nejaky zlomovy bod.
Ahojteee,
som rada, že toho toľko píšete a že sa vám darí 🙂
Tak ja som pridala aj šport a cítim sa supeeer, vôbec necítim hlad, chodím do práce a nútim sa jesť aspoň nejakú zeleninu, v lidl majú šalátové srdiečka 3ks/cca 0,90€, tie odporúčam. Každý večer robím desiate pre celú rodinu a varím a piatok budem piecť všeličo na jednu oslavu a vôbec mi to nevadí...cítim sa, ako keby som fičala na nejakých zakázaných látkach 😀 😀 😀 😀 😀
@liviaz no, a este si predstav, ze ja som na materskej, doma cely den, a odolavaj... Deti maju vsade same drobnosti -cukriky, tycinky, ovocie... Je to uplne tyranie 😕 Tiez som pri vareni ochutnavala (a nevyplula), a napriek tomu moj muz frflal, ze jedlo bolo nedochutene... Uz mam z tych sackov zmenene chute, vsetko vnimam intenzivnejsie 😃 Tak si drzme palce, aby sme odolavali pokuseniam, a chutiam, a tuzbe do niecoho zakazaneho "len trosicku zobnut".. - s tym ja uz 2 dni riadne bojujem
Koceny a kedy sa ma merat ta ketoza?
Ja som dnes mala karfiol s drvenou rascou a granulovanym cesnakom,hrozne mi to chutilo 😍
@mucilienka mala by nastat ba stvrty az piaty den ak dodrziavas
@liviaz dodrziavam,poctivo a som okrem tej hnacky napodiv v pohode..
@mimi1089 aj ja som cakala na zlomovy bod a nic . tiez som nebola hladna ,,,a ani do konca diety ziadny zlom neprisiel
@mucilienka mala by ako pise @liviaz 3-4 den ,,prvykrat ked som to drzala prisla na 4 ty ale teraz napr dosla az na 6 ty a to som nic neporusila ..mozno to je uz nizssou vahou ,neviem,,ale kazdy sme iny
žienky mam na predaj nejake polievky, mate zaujem? 2ks hribova, 1ks kura hriby, 1ks porova , 1ks rajčinova , 1ks chilly 🙂
@mucilienka ja hnačky nemam, dokonca mam lepšiu stolicu ako kedykolvek predtym ja som mala vždy problem z vypradznovanim - niekedy aj dva dni som nemusela našťastie po druhom pôrode sa to zlepšilo a začala som piť veľa - niekedy 10 rokov dozadu mi stačil pohar vody denne.
Koceny, a kolko vy mate rokov vobec?
Ja mam problemy so stitnou zlazou, uz 12 rokov, mam hypotyreozu. Dost dlho som bola stihla az vychudnuta aj po porodoch dobre, ale po strese v povodnej robote a po 35 sa na ma kg nalepili... Pri niektorych vidim, ze kolko.. a mate detuchy?
@mucilienka ja mam 34 a dve deti (7 a 12) - tak ti poviem, ja som na MK nikdy nechodila, resp. v tom čase ked ja som sa vydavala a potom o dva roky otehotnela - ešte MK neexistoval - takže som aj rada že som tu nebola - lebo ked vidim niektore nazory dnešnych mamičiek - tak ma ide prekotiť - ja som bola vždy zaregistr. na MS a aj tam prispievam tu nie, tu som však asi teraz od novembra - ked som začala s cambridge a snažila sa o nej niečo najst nejake info tak mi vygooglilo MK 😀 takže tak, ja som iba tu na fore, a beriem inšpiracie na varenie a módu inak neprispievam - možno ak raz ešte bude bábo tak raz hadam budem. A btw na štítnu žlazu ma tiež poslal dr teraz v januari idem na sono a endokrinol. - tak uvidím. Ja som mala vždy nejakych 65 kg (výška 168 ) nikdy extra chudá - klasika hruška postava - po druhom pôrode mam 75 už 7 rokov a min. rok som sa vyžrala v sept. na 81kg tak preto som začala - lebo tych vela kg mi nerobi dobre ani na klby ani na chrbticu. Inak ja som aj cvičila aj jedla zdravšie - išlo to zo mna veeeelmi pomaly ale zasa som skončila pri klasike : chlieb, parky, slaninka udene, palacinky a slivkove gule - ja som na toto strašna ťapa - neviem si povedať nie, tak teraz uvidim kolko zasa vydržím - ja som si dala iba pauzu cez vianoce ale neprežierala som sa ale ochutnala som aj medovník aj štedru večeru - to si neodpustim, tak som znovu na tom od 11. jan.
@liviaz ja som vzdy mala tak okolo 70kg, pri vyske179cm, to bolo vyborne, nebolo som vychrtlina a bola som tak akurat... pohybu nemam malo, to urcite nie, hoci pravidelne organizovane nejako necvicim...
ale teraz ani neviem z coho som sa vypracovala na taketo teleso... presne ako pises, leziem si na nervy, ze som takato, a uz mam toho veru aj dost...
@mucilienka dala som si len ten dvojtyzdnovy detox,
@liviaz
inak baby vy ked mate stitnu zlazu , museli ste ist lekarovi ci vam da suhlas ci mozete uzivat mat cambridge ?
@erika1235 nie, mne moja nekazala... len som jej hovorila, ze beriem lieky a co mi je.

@renata43
objednavam si cajik , vdaka za typ 🙂
kolko denne sa ho moze pit ? je zeleny , mozem aj vecer ?
zalievala si si ho do salky 2 x ako tam pisu ?