Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@erika1235
A co si jedla po ?
3 x denne? Aj sacky si si obcas dala ?
@darinka2013 po uplnom skonceni ? ci na tom prechode na pevnu stravu myslis co som jedla ? ked som skoncila uplne cele tri mesiace , aj prechod na pevnu stravu som zacala jest 5 krat denne v malych porciach , zaradila som vela ovocia a zeleniny , kvalitne bielkoviny bielkoviny ,a zdrave tuky , jednoducho som zacala kupovat kvalitnejsie veci a nie sladkosti pecivo a podobne. a sport 3 krat tyzdenne
@erika1235
Si si varila podla tej cambridge brozury co su tam recepty ?
Nechybalo ti pecivo chlieb ?
Pozeram, ze ste tu davali "statistiky" 🙂 takze moja.. 26rokov, 2 deturence, vyzerkala som sa na 89,9kg pri vyske 171cm :( moj ciel je dostat sa na moju povodnu vahu 57kg spred tehotenstiev. Dnesna konteola po 7dnoch, -2,5kg po centimetri zovsadial dole a minus 3cm v bokoch (som typicka postava hrusky). Ale sa tesim tomu dnesnemu vysledku, len aby to slo tak aj nadalej 🙂
Ozaj kocky pytala som sa este na drihy zeleniny konzultantky a povedala mi, ze cibulu ano petrzlen neodporuca jest kvoli tomu, ze tam je iz o nieco viac sacharidov zas.
Cibulu A petrzlen
Ahoj zienky, ked tak citam vase vysledky, som rozcarovana, ja po tyzdni na kontrole len -1,5kg 😞 Pozitivum, ze z tuku, ale aj tak nejako pomaly mi to ide. Ketozu som pritom mala peknu. Asi budem musiet jest menej zeleniny alebo co. 😕
Inak ja mam 34 a tri drobce -6 a 2 rocne baby, rocneho chlapceka. Po tehotenstvach mám vahu 82 kg pri vyske 162cm. Teda teraz o 1,5 kg menej, no.
@darinka2013 to som drzala len pri prechode na pevnu stravu , po skonceni som zacala normalne zdravo jest , a pecivo si kupujem v kauflande ten zitny vakuovy chlebik, je vyborny , a obcas si ho dam,
baby ide to sice pomaly ale ide ,,a presne tak nebola si velmi zavodnena , to preto , mne to uz potom islo 3 kila za dva tyzdne ,,aj to je ale dost , ked si spomeniem ze bez cambridge som makala aj 2 mesiace a nic ..
@erika1235
Mala si dva mesiace cambridge a mesiac prechod ?
V tom prechode si mala stale tri sacky plus obed zdrave jedlo z brozurky ?
Kocky,mozem zazvorovy caj?nieco ma obchadza 😞
Pozdravujem, baby koľko dní trvá opätovné začatie ketózy, keďže včera som porušila diétu ? 😠
@darinka2013 prvy tyzden som mala 3 CD plus jedno jedlo, 2 a 3 . tyzden som mala 2 CD plus 2 jedla a stvrty tyzden som mala 1 CD jedlo a 3 Jedla , 5 tyzden som zacala bez CD 5 porcii normalneho jedla ,
@mucilienka zazvor by som neodporucala , su povolene len zeleny a bylinkovy
@mangabika 3 az 4 dni , ale je to individualne
@erika1235 to po dvoch mesiacoch 3CD/den?
@mucilienka ano dva mesiace som mala uplnu nahradu stravy , a prechodova faza by mala trvat polovicu casu uplnej nahrady , takze ked som mala 2 mesiace tak mesiac prechod
@erika1235
Aha na super to som nevedela, este som sa tam nikdy nedopracovala 😄
No aj mna zaujima ci si v tom prechode este dala nieco dole
Aj v extra tyzdni
Koceny,tak u mna dnes ketoza.Juchuuuu!Mozno uz aj vcera,ale mam mrchu,tak som to ani neskusala 😉
@katty2012
@darinka2013
baby ano chudla som prve dva tyzdne som jedla len bielkovinove jedla , takze ketozu som mala stale , schudla som este 3 kila pocas prechodu na pevnu stravu , potom som zacala jest ovocie a vaha ostala stat , nepribrala som nic , mozno pol kila ,,ale to beha hore dole kazdemu
Takze dievcence dnes idem od poradkyne 2.3kg dole od 11.januara aj tuky dole aj vnut.tuk dole dala mi dalsie sacky polievky bolon.spag. a sejky zatial ba tyzden ze mam pokracovat a potom dalsom merani uvidime som stastna jak blcha ketozu neviem ci mam zabudla mi dat papierik inak papam stale plus zeleninu bielu aj zelenu
Ozaj dostala som aj sumienku ta je neskutocnaaaaaa ze waw chut
Ahojte 🙂 ,
tak je 17. deň....nevážim sa ani nemeriam ketózu, stáča mi, že sa cítim fajn...dnes ma akurát napadlo, že si odmeriam pás a -14cm 😀 ...to sa mi nechce ani veriť.
Polievky už vôbec nejem, iba koktaily, snažím sa aktívne hýbať každý druhý deň a všade kde sa dá chodím pešo 🙂 .
Chuť na sladké nemám vôbec,...ale posledné dni keď zaspávam, mám pred očami poriadny kus mäsa 😀 ...a to ja až taka mäsová som nikdy nebola 😀
@mangabika ahoj, zalezi na tom, ako velmi si ju porusila, myslim co si jedla a v akom mnozstve...
Ja napríklad som mala v piatok strasne chute, uplne ma to prepadlo, a tiez som porusila - ale skor som len tak zobkala z roznych veci (kusok masa, par orieskov, 2 kolieska klobasky a pod), a napriek tomu som zostala v ketoze... Skus si kupit tie pasiky a mozes si to skontrolovat.
ďakujem. Diéta sa celkom dá, ale mojím veľkým problémom je vyprázdňovanie.od stredy nič. Čo robiť? ☹
@liviaz super vysledok,ja uvidim zajtra
@mangabika ja som mala takyto problem pred dvoma rokmi,ked som bola na CD a kazala mi pit tento caj a pridat zeleniny
@mangabika skus si pocitat aj spatne na tomto fore, baby to casto riesili, uzivali psylium (da sa kupit v lekarni), rozmiasat 2 lyzicky v troche vody a vypit, potom zapit veela vody, lebo to potrebuje naboptnat, tak aby ta to nezapchalo este viac. Psylium je vlaknina, malo by to pomoct. Baby co to tu pisali to uzivali 1-2x denne. Snad si to pamatam dobre, pripadne sa spytaj v lekarni. Drzim palce.
dievčence inak viete čo som zistila? doma sa vážim pravidelne a tá váha u poradkyne má vždy o 0,8kg viac odváži ako moja digi vaha doma ! 😠 😠 😠

@darinka2013 mas dobry metabolizmus :D zavidim , ale ja po skonceni cambridge tiez vyborny , zrychleny , vahu som si drzala pekne ,,