Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@liviaz
Aj janmam digi ta je najpresnejsia 🙂
Ja som taky cvok sa vazim kazde rano vyzlecene 😄
@darinka2013 aj ja tak ale v pyžamku lebo vahu mam vedla misy , tak rano sa vycikam a hned važim 😀
vidím dievčence, že sme na tom rovnako 😀
@liviaz
Aj ja vycikana aj vy.... 😄 Nech mam co najmenej
Som si povedala ze raz za tyzden sa budem, ale kde by som vydrzala
@darinka2013 no ved toto, ja nevydržím tiež, nechapem mabu ako sa neváži celych 17 dní - ja by som umrela 😀
Dobre ranko, dievcence, tak ja dnes - 3,2kg!!!! Uz sa zacinaju trocu hybat aj tuky, juchuchuuuu! Konecne zasa zacina moja vaha 7-!
Ked som aj jedla zdravo, hybala sa, tak to neislo za bozemoj dosiahnut... tak sa velmi tesim a hrozne ma to namotivovalo dopredu..
@mucilienka supeeer pre toto je dôležité mať ketózu - čo znamená že telo začína spalovať vlastné tuky držím palčeky len tak pekne ďalej 🙂
@liviaz dakujem livi! zasa ma to tyzden pozenie dopredu! Aku mas peknu fotku 😉
@mucilienka VĎAKA STARÁ ASI ROK FOTO - NO MAKE A jEDEN, DVA, DOBRE TRI FILTRE ROBIA DIVY 😀
Ja sa vazim tiez 😀 Aj ked par krat sa mi stalo, ze som mala na vahe viac ako predosly den, co ma nasledne nahnevalo a som si povedala, ze uz sa nebudem, ale vydrzalo mi to 2 dni ☺
Kocky,
nemohla by byt tato tema sukromna?mna sa uz vypytovali na prispevky sem zname,ktore ani neviem,ze sem chodia - iba asi teda citaju a smiruju...😠
@mucilienka vsak nech citaju asi zavidia 😉
@liviaz asi ano, ked zbytocne riesia😉
inak cambridge predava aj vlakninu fibre , si ju zober od poradcu
inac dievcata, ked mate radi zmrzlinu, vcera som vyskusala zamrazit coko koktail, a nevedela som sa dojest
inak baby viete čo by ma zaujímalo, mne po druhom pôr. zostali na bokoch take bubny - neviem názov toho je to hrozne - som zvedava či mi to z tejto diety zmizne.

@liviaz áno, aj mne sa sa to stala,ja nadšená, že aký úbytok a zrazu tam bolo viac, chyba je, že som sa neodsvážila v ten istý deň, keď som začala, ale nevadí, pre mňa je dôležité, že tie číselka idú smerom na dol a nie nahor