icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

liviaz
20. jan 2016

@felycity no asi hej, ako keby som mala dvojite boky mam to od pasa po bedr. klb take dobre 10cm na výšku - chapeš že ked si oblečiem rifle pod brucho - odstava mi to cez rifle 😠 😠 😠

felycity
20. jan 2016

@liviaz veľmi dobre chápem aj ja to mám, myslím, že pokiaľ schudneme tak by to malo zmiznúť, ja som si všimla, že pri každom tehotenstve som inak priberala a blížiac sa k 40 - ke vidím, že úplne inak priberam a ukladá sa to aj tam, kde nikdy predtým takže ver me, že to dáme :-

liviaz
20. jan 2016

@felycity tak som rada, že nie som sama, ja som toto nikdy nemala teda pred deťmi a ani po prvom synovi až ten druhy mi to spravil 😠 - ale jaky je pekný 😀

mucilienka
20. jan 2016

@liviaz myslis na klbok-bokoch? alebo v oblasti pasu?

liviaz
20. jan 2016

@mucilienka od pasy po klb skôr bok ako pas.

mucilienka
20. jan 2016

@liviaz ja to volam maffinky 😀

liviaz
20. jan 2016

@mucilienka kks že maffinky tak to ja mam dobre babovky 😀

mucilienka
20. jan 2016

@liviaz neboj, ja hotove štrúdle! 😀

adulabb
20. jan 2016

@mucilienka
@liviaz
baby som v tom s vami 😏 Ja to volam jednoducho sadielko (alebo slanina) 😁

katty2012
20. jan 2016

@liviaz urcite. mne zmizli uplne, aj sestre

mucilienka
20. jan 2016

@katty2012 ty si kolko schudla a z akej vahy?

ludka111
20. jan 2016

ahojte dievčatá, pridávam sa medzi vás. Už 2 týždne som opäť na CD, ale moc dobre mi to dole nejde, predtým to bolo super a šlo to rýchlo. Pred rokom som schudla 13 kíl ale vďaka svojej sprostosti som 10 pribrala späť. Čo vám poviem, nebolo mi rady, nič poriadne som nejedla, len samé hlúposti. Teraz keď som sa na to dala opäť, ide to ako slimák. Neviem čím to môže byť. Už ma to aj trošku deprimuje a rozmýšľam, či to má zmysel, či sa mi ešte podarí pomocou CD schudnúť. Dnes ma to až tak dobehlo, že sa aj hanbím napísať, čo všetko som po návrate z práce domov pojedla - jak prasa. Teraz mám výčitky a stále si hovorím, že čo, už sa stalo, už to nevrátim, ale od zajtra musím ísť na nie 100 ale 1000 %.

Pridala som sa tu k vám s nádejou, že s vami mi to pôjde lepšie. Keď čítam, ako pekne sa držíte, najradšej by som si ruku, ktorá to do mňa nadžgala, odsekla. Tak boju s váhou ZDAR.

erika1235
20. jan 2016

@ludka111 to je zaujimave , mne to druhykrat islo este rychlejsie ako prvy a to som isla z mensej vahy , a dodrzujes to poctivo ? alebo take dni ako boli dneska uz boli ? od zajtra sa uz nalad na tu spravnu vlnu a urcite to das , ked budes mat chut na nieco napis sem a ja ti paprce zviazem online :D drz sa

bubu37
20. jan 2016

Dievčatá,ja chcem začať diétu,ale naozaj fakt tak krásne chudnete? Už neverím,že sa mi to naozaj podarí.Ja držím Dukan diétu,ale teraz sa to akosi zastavilo a potrebujem si oddýchnuť od varenia pre seba.....Chcela by som schudnúť 10 kg za 3 tt, neviem či sa mi to podarí.Mám 65 kg a 165 cm.

liviaz
20. jan 2016

@bubu37 ty nie si na tom až tak zle, 165cm a 65kg nie je zlé, ale chod do toho určite schudneš ak dodržíš.

liviaz
20. jan 2016

@ludka111 držím palce pevnu volu - radím ti ak chceš ísť do toho, radšej sa ,,nažer bielej a zelenej zeleniny aspon prvy tyžden vydrž tak, a hlavne nenechaj sa vyhladovať, ak si hladna radšej si daj šejk alebo polievku CD a veeeela pi vodičky, ja ked som hladna najprv sa napijem vody a potom si dam neskôr zelinu alebo CD vyvar sam. 😉 musíš si povedať dosť aj ja si to hovorím aj keby som si dala, ale dennodenne znižujuce gramy a zvyšujuci rozpočet urobia aj psychiku 😉 😉

liviaz
20. jan 2016

@katty2012 aj mna zaujímaju tvoje výsledky, podelíš sa s nami ? 🙂

bubu37
20. jan 2016

@liviaz Ďakujem,ja som schudla pomocou Dukan 13 kg ale za rok ,s pitím vody nemám problém,vypijem aj 4L denne.

liviaz
20. jan 2016

@bubu37 ja som z dukanovej nebola na tom dobre, na 4 den hned zapcha a bolo mi zle z masa.

bubu37
20. jan 2016

@liviaz ja mám rada mäso,ale už sa mi nechce vymýšľať jedlo na každé 2 dni...

adulabb
20. jan 2016

@ludka111 ahoj, netrap sa, netreba sa opustat 🙂 Nie su tu len same super baby, co to drzia na 100 % 😉 Ja som zacala pred 12 dnami, bola som riadne namotivovana, na dietu som sa chystala uz od oktobra, ze po novom roku sa zatnem a dam to, precitala som cele toto forum, vsetkych 150 stran (asi tolko ich bolo, ked som zacinala), a vydrzalo mi to 4 dni. Potom som zacala s malinkymi prehreskami - zobla som si z veci naokolo ( polku tycinky, kusok maska z taniera deti atd.) a tak som postupne polavovala, az som na 11 den vecer ked mnou uplne lomcovali chute (zase), to vzdala a tiez som pojedla kadeco (nie zobala, seriozne sa napchala). Ale povedala som si - musim si ukojit hlavu (lebo je to hlavne o hlave, nie o hlade), a od dalsieho dna som drzala na 100%, a som v pohode. Uz 2 dni bez prehreskov a ani nemam pokusenia. Asi som to potrebovala takto urobit. Tak sa netrap, sme ludia, mame svoje slabosti, no a co. Od zajtra zacni znova. A uvidis, ze to pojde. Drzme si palce. 😀👍👍👍

erika1235
20. jan 2016

@bubu37 ty si schudla s dukan 10 kil za rok a teraz chces 10 za 3 tyzdne ? tak ja som za tie tri tyzdne dala 8 kil dole ale to som isla z vahy 86 ,,trosku by si mala zrealnit tie naroky ..ale podla mna 10 kil ani nepotrebujes , kludne ti bude stacit za tie tri tyzdne 6-7 co je realne ,,a pre teba vyhovujucejsie ,,

bubu37
20. jan 2016

@erika1235 no ja mám cieľ 10 kg , ale viem,že to tak nebude...určite sa niečo vráti a to sa fakt neprejedám.Veď práve preto neviem,či ísť do tejto diéty,keďže tých 13 kg išlo pomaly dole a už nižšie mi to nejde,či sa ešte bude dať niečo schudnúť s touto diétou.

erika1235
20. jan 2016

@bubu37 niekedy sa vaha zastavi , zacne si zvykat na nizky kaloricky prijem , treba vydrzat , ona sa zase pohne , na to je dobry ten extra tyzden aby sa organizmus zase nakopol, mala by si sa najest , ale musis vediet co jest , bielkoviny , chude kuracie , biela ryba , toffu ,cottage, tuniak , a vela zeleniny ..

bubu37
20. jan 2016

@erika1235 tak to všetko teraz jem, s tým nemám problém,ja chcem len začať cambrige diétu od stredy bud. týždňa,objednaná som na utorok.Takže extra týždeň ešte nepotrebujem 😉

mimi1089
20. jan 2016

@bubu37 ako vravi @erika1235 snad pri kazdej diete sa moze vaha na chvilu zastavit, len netreba polavit a ono sa to zase pohne.. podla mna ak budes dodrziavat pravidla urcite schudnes aj 10kil, len nie za tri tyzdne 🙂 to zase treba byt realista 🙂

ludka111
20. jan 2016

@erika1235 @liviaz @adulabb dievčatá ďakujem za podporu.

Erika práveže som to nejak neporušovala, len asi zo trikrát som si dala tak 5 ks vlašských orechov.

Livi ja zeleninu jem, teda keď som to držala 1-krát tak som ju jedla každý deň, teraz mi to však ani nejako nepríde, ani nemám hlad ani chuť.

Veď uvidím ako bude ďalej, snáď mi to už v hlave neprepne.

mimi1089
20. jan 2016

@ludka111 no zahada asi odhalena, pokial viem, tak orechy nie su vobec dovolene :/
juuj kocky uz sa tesim, ked o nejaky cas budeme vysledky tu pisat a mozno aj dake fotecky hadzat 🙂

katty2012
20. jan 2016

@mucilienka @liviaz ja som drzala cd uz pred 2 rokmi. schudla som 11 kil za 6 tyzdnov - na 56 kg., ale to uz som bola tak chuda, ze to nebolo pekne 🙂 neporusila som ani raz. teraz som nabehla znovu pred 2,5 tyzdnom a schudla 6,5 kg . nenavidim uz celu tuto dietu, pretoze trpim ako pes, ale viem, ze funguje na 100%. teraz mam 64,5 kg a potrebujem sa dostat aspon na 60 kg a potom prechadzam na mačingovu tam sa nehladuje a chudne. pocas tych 2 rokov som si cd nasadila viackrat tak na 2-3 tyzdne. len je jasne, ze po diete s mojimi chutami si vahu neviem udrzat a priberam tak 1 kg za mesiac. je to velmi nenapadne priberanie, ale na konci roka mam z toho 12 kg nadvahy 😕 takze teraz po analyze roznych typov stravovania u mna vitazi mačingova. ale to je zatial len plan v mojej hlave, uvidim co prinesie realita. mozno sa tu o rok objavi zase... 😀

mucilienka
21. jan 2016

@katty2012 to je krasne cislo, to je uspech! Neboj, aj chute sa poddaju aj vsetko... teraz ide spln, telo si pyta a vsetko mu ide na osoh, tak sa tazsie davaju kilecka dole.. ale po nedeli to pojde zasa rychlejsie...