icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

liviaz
22. jan 2016

@katty2012 uz som tu nebola ale keby som tu tak ti poviem napi sa vela vody a chod spat vzhladom k casu kedy si pisala ....🙂

liviaz
22. jan 2016

@katty2012 vies co mne pomaha co si hovorim : kvoli chvilkovemu sustu a pocitu v puse nebudem predsa pozerat na tie pribudajuce dlhodoboviazane tuky....

mucilienka
22. jan 2016

len nie vzdy funguju tie rozumove argumenty, ze 😀
ja ked mam krizu - najvacsiu, tak si dam zuvacku bez cukru - viem, ze sa to nema, ale vzdy lepsie ako sa navalat niecoho, co som prave dovarila. Vcera som tak mala nutkanie, lebo som robila zemlovku, hlivovu polievocku a rybaciu natierku. Manzel doniesol teple pecivo... taku som mala chut, ale prekonala som sa! Len sa mi v noci snivalo, ze som sa tlacila s tym pecivom s natierkou 😀

adulabb
22. jan 2016

@mucilienka baby zuvacky bez cukru sa mozu, povedala mi to poradkyna, vraj to uz bude aj oficialne napisane v nivej brozure od tohto roka... Ja by som bez zuvaciek nemohla fungovat, hlavne pri tom uzasnom dychu, co mam vdaka ketoze...
A inak moj nazor ohladne orieskov je taky, ze orechy obsahuju vela tuku, a ked ich papame, tak potom telo pouzije tuk z nich a nie ten, co mame na sebe 😊 Tak preto ich asi neodporucaju (ani nezakazuju, lebo zase ketozu si nimi nezrusime).
Pekny den a drzte sa!

adulabb
22. jan 2016

@katty2012 Je to sranda, ako kazda fungujeme inak 😃 Pre mna boli v pohode prve 4 dni, a potom zacali stavy, ako si mala vcera ty...Ach, ako velmi ich poznam. Dolezite je nepovolit ani trosku, myslim tym nezacat zobkat z veci v snahe trochu upokojit tie chute. Ketozu to vacsinou nezrusi, ale disciplina ide tatam, a clovek potom zlyha a porusi velmi. Teraz som 4. den v restarte po poruseni, ketozu mam od vcera rana zase a kilecka idu dole 😀 Držím palce!

liviaz
22. jan 2016

@mucilienka to je aky fajnový sen 😀 😀

liviaz
22. jan 2016

@adulabb
@mucilienka ja čím dlhšie držím, tak tým mam menej chute, mam to druhy týžden už končím druhý, a už mi nechýba ani tá biela a zelena zelenina. V nedelu idem na váženie a meranie tak som zvedavá. 😉

scandya
22. jan 2016

Ahojte za 20 dni 6kg dole :D, pokracujem

liviaz
22. jan 2016

@scandya krááásne !

katty2012
22. jan 2016

@liviaz @mucilienka dakujem, bolo mi jasne, ze vacsina normalnych ludi uz spi 🙂 vydrzala som to. uz som mala v ustach maso a chlieb, ale v tom momente som to vyplula 😕 dnes sa tesim, ze som neporusila. a presne - nie kvoli ketoze, ale kvoli svojmu dobremu pocitu zo seba. dnes by som nariekala nie z jedla, ale zo seba. moje mile, toho maleho certa, co nam nasepkava no a co, daj si, nevadi... mame pri sebe vzdy a potom sa nam smeje do ksichtu. jaaj uz lepsie

mucilienka
22. jan 2016

@katty2012 veru si to napisala presne, je to ako v tej reklame, na cokoladu, ci na co... ako vabi ten maly cert na maly hriech... hnusoba! 😠

katty2012
22. jan 2016

@mucilienka ano, ano, za sekundu pozitku sme ochotne sa niekedy zapredat 😀

erika1235
22. jan 2016

baby tak ja uz dnes prvy den normalneho jedla ..vaha 64,2 kg som spokojna , vcera sme si so sestrou skusali svatobne saty po teticke a moja sestra bola vzdy strasne chuda tak ona sa do nich dala ..a mne chybalo vzadu par cm , tak mam dalsiu motivaciu a ciel sa do buduceho roka do nich dat nech ich nemusim rozsirovat ..

mucilienka
22. jan 2016

@erika1235 nabuduci rok sa chces vydavat? ale aby toho chudnutia nebolo az prilis.. objednas ine, krajsie saty... 😉 toto si ty?

erika1235
22. jan 2016

@mucilienka sak uz som skoncila uz to chcem len spevnit vo fitku,nove saty stoja 500 euro , treba setrit , hento su dobre , vyzehlia sa , mne sa pacia take jednoduche. hej som to ja , nenamalovana unavena po celom dni ale ja :D

lelet1609
22. jan 2016

Ahojte 🙂 dnes som bola na kontrole po dvoch tyzdnoch a dala som doki 5 kg 🙂

felycity
22. jan 2016

@lelet1609 sikovnica☺

felycity
22. jan 2016

Dnes som si prvy krat dala jablckovo skoricovu kasu, ale ze normalne pre mna mnaaaam. Som si pochutila.

kristin111
22. jan 2016

Ahojte baby, uz dlhsie si citam vase prispevky, ale az dnes vam pisem aj ja 🙂 s cambridge dietou som zacala 24.11., za mesiac som schudla pri 172cm zo 69,2kg na 63,3kg. Cez vianoce som si dopriala, ved vianoce su len raz za rok, tak som pribrala 0,9kg tuku a 0,4kg na svaloch-sportovala som. Od 11.1.makam zase z vahy 64,6kg na 100%, ani raz som neporusila,ale nezda sa mi, ze by zo mna ubudalo. V pondelok idem na kontrolu, tak som straaasne zvedava, pretoze ja spokojna nebudem, az kym na vahe nebude 59kg 🙂

bubu37
22. jan 2016

Ahojte,chcem sa opýtať,že keď varíte pre rodinu ako dochucujete jedlo?Keďže nemôžeme inú stravu...

liviaz
22. jan 2016

@kristin111 ty ides presne ako ja od 25.11. Cez vianoce pauzicka a od 11.1.znova.....drzme si palce

liviaz
22. jan 2016

@erika1235 pocuvaj ty inak provokujes .....si naaaadheernaaa a v tych satoch eno-nunnno.....

kristin111
22. jan 2016

@liviaz jasne,musime sa podporovat, drzim palce 🙂
Inak niektore baby pisali, ze im nechutia kase, ja sa ich naopak neviem dojest, aj puding je super. Ale polievky uz nemozem ani citit, najskor uplne ze mnaaam a zrazu uplne bleee 🙂

liviaz
22. jan 2016

@kristin111 no presne ako ja, mame podobne chute, detto u mna 🙂

mucilienka
22. jan 2016

@liviaz
@kristin111 tiez tie polievky doslova neznaaaaaasam😤😨😱 esteze ich mam tolko nakupenych

kristin111
22. jan 2016

@macilienka vymen si ich u poradkyne za nieco ine, netrap sa este viac 🙂 ja som si ich teraz zobrala asi iba 5, jednu som zjedla a ostatne mi kamaratka vymenila. Inak kamoske chuti aj rizoto a spagety, ale na to som sa ja neodvazila 🙂

mimi1089
22. jan 2016

@mucilienka @liviaz @kristin111 pripajam sa do spolku nepriaznicvov polievok 😀

mucilienka
22. jan 2016

@kristin111 vidis,skusim
To rizoto by som si vzala hadam jedno na skusku,viac nie 😷

felycity
22. jan 2016

Ja som sa bala tych spagiet a milo prekvapili, rizoto da sa.

liviaz
22. jan 2016

Spagety su mnaam