Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
Mimi1089 nezúfaj som na tom rovnako, plný nos, hrdlo ma bolí v noci nespím a včera ma hlava bolela ale strašne, no vydržala som čo iné mi ostávalo vypila som vyše 4l vody za celý deň
Fúúú,dnes prvý deň diéty,fakt treba pevnú voľu a to som si myslela,že ju naozaj mám.
@bubu37 chute Ta prepadli,ci hlad?
Asi všetko naraz 😀 ale pijem vodičku a deťom idem robiť langoše 🙂
@mimi1089 ahoj moja výška je 165 cm ☺
Dnes mam za sebou 2 sáčky na raňajky som mala banánový koktail na obed cokoladovo mätový. Myslela som že nevydržím že budem hladná no na môj obdiv super zatiaľ sa držím. ☺☺ Ale spravila som si s tej bielej/zelenej zeleniny polievku dochutila som ju s cambridge golden vegetable.. to keby ma náhodou chytil veľký hlad. Ale zatiaľ všetko v pohode. ☺☺☺ Verím že to zvládneme!
Už som našla 😉
Kocky,ak mate moznost,kupte si tu sumienku do vody,mne to hrozne pomaha proti hladu a hlavne dodrziavat pitny rezim 😉
@mucilienka Ďakujem za tip,dnes som už vypila asi 4,5 litra....vody
Žienky vy máte povolenú zeleninu 1 týždeň? Lebo mne to prízvukovala že žiadna zelenina v prvý týždeň nebude 🙂
Ja som dnes polovičke robila fazuľu s klobáskou a bryndzovú nátierku a vôbec ma nelákalo ochutnať, druhý deň v pohode za mnou ani sa nenazdáme a budeme mať za sebou 1 týždeň ;) 😎
Nie,nemám povolené až bud. týždeň,ani jedlo varené pre rodinu ochutnať,neumývať si zuby ovoc. pastou,žuvačky sú povolené
@123tana123 som zvedavá ktorý deň budem v ketóze,mám doma papieriky
áno viem žuvačky ale bez cukru a bez ovocnej príchute, ja som bola závislá na žuvačkách musela som mať aj 3 balíčky pri sebe keby sa mi náhodou jedny minuli aby som mala druhé a teraz ani jednu nedám do úst za deň, ochutnávanie je zakázané to je jasne no ja som si nekúpila papieriky na ketózu, to až keď pôjdem k poradkyni budem vedieť ako na tom som 🙂 beriem lieky tak sa môže stať že v ketóze nebudem (už sa mi to stalo keď som držala prvý krát CD )
trošku mimo tému... ako mám pridať meno niekoho aby bolo zvýraznené modrou a aby dotyčný dostal upozornenie že je správa určená práve jemu ? pomôžete ?
@123tana123 A prvý krát si ju ako dlho držala?Koľko si vtedy schudla?
1x som ju držala mesiac a schudla som 9,3 kg
@123tana123 pod príspevkom pod ktorý chceš písať je odpovedz
@bubu37 ďakujem krásne za vysvetlenie 🙂
a to som 1 týždeň brala antibiotiká tak ketóza nebola, čo spomalilo chudnutie ale aj tak som spokojná, a teraz pokračujem po 15 mesiacoch
Tak si držme palce,že nám to pôjde dole
@bubu37
pôjde jednoznačne toho sa ja nebojím, stačí len vydržať
@123tana123 mne poradkyňa dovolila bielu/zelenú zeleninu neobmedzene
@samanta36 Co sa tyka oblubenych prichuti, v tomto je asi kazda ina. Ja som si.dlho nevedela zvyknut na tu praskovu chut shakov, ale hlavne polievok. Ale nasla som si 2, ktore zvladam v pohode - zeleninová a chilli, hoci ta vacsinou ostatným nechuti 😊. A zo shakeov je pre mna naj coko, banan, jahoda, aj kapucino sa da. A kase mi chutili vsetky. Puding pre mna nic moc. Zajtra idem k poradkyni po 3 tyzdnoch, hadam dostanem uz aj tycinky, na tie sa veeelmi tesim. 😀 Inak cim som dlhsie na diete, tym viac si zvykam na tu chut. Prvý den som si vravela, ze to je hroza, toto asi nedam, ale ako sa hovori, clovek si aj na sibenicu zvykne 😁.

@samantha36 to ako ja zacinas, aku mas vysku? Ha mam za dva tyzdne 5kg dole, pojde nam to fajn uvidis 🙂